|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktoberčice....
14.4.2005 7:58:48   
bambi
Tako, mi smo včeraj dali skoz NS in je bilo seveda prekrasno.... če odštejem doooooolgo čakanje (2,5 uri). Naš malček je pravi mali robavsek, tako se je premetaval, krilil z rokicami in nogicami, si dajal rokice k ustom in na galvo..... Še Dr. je rekel da je zelo živahen, izmeril je svetlino (0,09 mm) in je rezultat baje odličen. Danes zjutraj sem morala še na odvzem krvi za dodatne preiskave, ker sem rizična nosečnica (smrt prvorojenke) in so mi vzeli kar 9 epruvetk.... je rekla sestra da mi bo verjetno malo slabo in se bom lahko vlegla.... nakar meni popolnoma nič :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem se še pošalila, da letim sedaj na kranjsko ;););)

V glavnem sem zelo vesela, da je naš malček ali malčica super in da se pridno razvija.... aja, velik/a je 6,5 cm.

Drugače pa mi je včeraj bilo zopet ful slabo in ne vem kako dolgo bo hudiča še trajalo :(:(:(:(:(

Kako pa kaj ve????

Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
14.4.2005 8:04:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:05:39   
Udb
Ojla, bambi! Vesela sem, da ti je bilo všeč na NS!! Kako lep občutek, ne?

Slabost je pri meni minila prejšnji teden - se pravi 12t + še par dni! Na srečo!! Sem zdaj veliko bolje - tudi volja in razpoloženje!

Trebušček pridno raste - ne vem če je to normalno, ampak v enem tednu je zrastel za 4 cm!! :) A si ve kaj merite? Mene take stvari fascinirajo, zato sem si kupila meter in se vsak teden enkrat zmerim - v pasu in pa na najširšem delu bušita! Ful zanimivo! Pa vsak teden me možek slika iz profila - buši namreč, da bova videla kako raste. Sem obsedena? :)-

No tako! 1/3 nosečnosti je že za mano! Še 2...potem bo pa mala štručka pri meni!!!!!!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:09:51   
bambi
Udb tole z metrom je pa super ideja, bom tudi jaz začela z merjenjem.....

JAz bi tudi rada vedela tvoj buši, a mi lahko pošlješ v nabiralnik geslo?? Plis plis plis;)

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:15:49   
Joeline
Ojla punce

Bambi najprej čestitke za tako lep rezultat na NS in za malega razgrajačka. No ja jaz svojo NS še čakam ker so me prenaročili ker je bilo prvič še prekmalu, tako da imam NS 21 komaj čakam.

Drugači pa sem grozno utrujena in bi cele dneve kar spala sam kaj ko nimam časa niti za počivanje kaj šele za spanje. Tako da moram pod nujno drug teden do zdravnika da mi da vsaj ene tri dni bolovanje ker čene nevem če bom preživela. Me kar groza daje ker nimam niti časa razmišljat o moji mali pikici.

Drugače tuki na primorskem koncu sonček sije in je ful lepo vreme sam kaj ko smo mi zaprti v teh prek. pisarnah :((.

Lep dan vam želim punce :angel:

J. :kuza:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:25:32   
Tejčika
Jutrček,

tala z metrom je res dobra, ampak bi me verjetno kap, ker se mi zdi, da imam vsak dan večji trebuh :)
mali zgleda raste ko šus!

pregled imam naslednji teden, NS pa sem imela pred 14 denvi in je bilo vse vredu. Izmeril je 1,2, kar naj bi bilo čisto ok.

slabosti so minile, le nek čuden občutek imam v spodnjem delu trebuha,...kot da me nekaj tišči, šraufa,...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:41:02   
pi
Dobro jutro,

meni ni več čisto nič slabo. Ponoči zelo slabo spim, saj se še nisem čisto privadila na misel da bomo dobili :duda::duda:. Meni se trebuh že kar fajn pozna. Vsi mislijo da sem že v petem mesecu, zdaj vsaj vem zakaj tako velik trebuh.
Rezultat NS od mojih dveh je pa, 1:10000 in 1:11000, zdravnica pravi da je rezultat odličen.

Mi lahko prosim katera pove kje vse v MB se dajo kupit :nosecka: cunjice ?

LP

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktoberčice....
14.4.2005 8:54:08   
bambi
Pi v MB lahko kupiš :nosecka: cunje v H&M, to je tam kjer je bil prej Merkur, pa v trgovini Mami v Poštni ulici, v trgovini Mamita na Glavnem trgu, v Benettonu v Gosposki ulici.... to je vse v centru MB, tako da ni dosti za pešačit od ene do druge trgovine.

Jaz pa grem verjetno jutri v Avstrijo, tako da bom še tam malo pokukala kako je kaj z :nosecka: cunjicami.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktoberčice....
14.4.2005 9:08:51   
žužu
tudi pri nas trebuh raste in ga že ponosno razkazujem okrog. slabosti počasi pojenjajo, še vedno pa lahko jem le ene par jedi. ostalo mi vse smrdi.
utrujenost se tudi počasi, ampak res počasi poslavlja.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Oktoberčice....
14.4.2005 13:16:54   
cmokec
:rozica: Bambi :rozica:, najprej tebi čestitke za lepe trenutke s tvojim zdravim zakladom v rebuščku.:bravo::bravo::bravo:

Drugače se je pa meni po enotedenjski pavzi zopet pojavila slabost in sem spet bruhala. :ups::zmeden::ups:

Zvedela sem tudi, da sem že prebolela Tokso, zato zdajle šibam nabirat regrat. Kako se veselim. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Drugače pa vse po starem, jutri dobim verjetno odgovor komisije za bolniško, pa sporočim, kaj so mi odgovorili. Iz tega razloga sva se odločila, da morje letos dokončno odpade, ker komisija kaj rada pregleduje in nebi rada, da me ujame vso poskočno na plaži. :)-:)-:)-:)-

Za vse, ki še čakate NS pa želim, veliko uživancje.

pozdravček od Cmokca nosečke:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Oktoberčice....
14.4.2005 13:40:10   
bambi
Ej Cmokec, daj še zame se najej regrata, ker jaz ga ne smem, ker Tokse še nisem prebolela.....

Glede morja pa vprašaj svojo zdravnico, mogoče lahko greš, če nimaš strogega mirovanja, sem jaz v 1. nosečnosti tudi šla v Nemčijo med bolniško, samo moral to tvoj zdravnik odobrit in to zapisat v kartoteko.....

Sem bila v trogvini Mami pa nimajo nič pametnega :((:((:((:((:((:((

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
14.4.2005 13:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Oktoberčice....
14.4.2005 13:46:55   
bambi
nalin :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za malega živahnega robavseka 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.4.2005 14:10:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?