petraCBU -> JULIJE (14.4.2005 10:09:18)
|
Cipresa, a pri vas tud delajo? Mi imamo že cel teden polno bajto delavcev, kuhinje in dnevne sobe sploh nimam, vse je preseljeno v spalnico, kjer kampiram mwed kuhinjsko posodo, začimbami, makaroni, dvemi TV-ji, tremi mizami, mikrovalovno... Moj se heca, da sva kot na slabem dopustu, kjer ves čas dežuje, ni žura, ni seksa in ni sprehodov...:)- ...sploh ne vem, če je smešno :ups: Drugače v redu, čeprav so tudi mene v materinski šoli precej prestrašili, sploh z specifičnostmi, ki veljajo pri porodu dvojčkov (prezgodaj, pa rizično, pa bla bla...)... V skupini sva dve bodoči dvojni mamici in sva bili po koncu predavanj obe na robu :(( Se pa začudo, kar dobro počutim. Kile sicer norijo (+9), trebuh tednom in dvojčkom primeren :) , jutri grem do G, da poslušamo srčka in po napotnico za laboratorij pa uno Rh- inekcijo. Drug teden moram pa resno v šoping. Razen nekaj podarjenih slinčkov in vozička nimam še nič pripravljenega, včeraj so mi pa v materinski šoli "grozili", da se dvojčki lahko rodijo tudi 2 meseca prezgodaj :zmeden: Jaz res še ne mislim roditi! Vaša P.
|
|
|
|