Nuhalna- slikce? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

janja.k -> Nuhalna- slikce? (22.1.2009 19:59:49)

Zanima me, če pri nuhalni dobiš sprintano kakšno slikco al sam na CD-ju? Ker jst sem mela s sabo CD in mi ni pol dala nobeno od tistih slikic na papirju. Pa sem jo pozabla vprašat, ker sem bla samo vesela, da so bli fajn izvidi.
Hvala za odgovor in lep pozdrav! Janja

ribica. -> RE: Nuhalna- slikce? (22.1.2009 20:30:12)

jaz imam slike, sam izvidi niso fajn. Zamenjaš??

Najaa -> RE: Nuhalna- slikce? (22.1.2009 20:53:28)

Vzela sam samo 2 slikce in te so mi ful lepe.

*alina* -> RE: Nuhalna- slikce? (22.1.2009 20:58:35)

Pomoje odvisno od ginekologa. Jaz sem poleg CD-ja dobila tudi slikce...

poli* -> RE: Nuhalna- slikce? (22.1.2009 21:06:47)

Jaz sem dobila 2 slikici.. cd-ja pa na žalost ne, ker sva prepozno izrazila to željo- je treba povedat takoj na začetku. Se pa nisva nič sekirala, ker so bili rezultati več kot super...
Pa naslednjič

jana banana -> RE: Nuhalna- slikce? (22.1.2009 21:15:34)

Sej ce ti je dala CD si lahko sama printas slikce, al se motim?

Jst nism imela CD-ja, sm pa zato dobila slikce z meritvami.

lananai -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 8:53:35)

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Jaz sem dobila 2 slikici.. cd-ja pa na žalost ne, ker sva prepozno izrazila to željo- je treba povedat takoj na začetku. Se pa nisva nič sekirala, ker so bili rezultati več kot super...
Pa naslednjič

Enako. Si bila najbrž v Dravljah, ane?

Lejkica -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 8:59:12)

Jaz sem v Dravljah dobila (in sploh nič nisem rekla) CD (na katerem sta dva filmčka 3D, pa 6 slikic), ter sprintanih 6 slikic.

Lejkica -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 8:59:52)

Ups, 4 sprintane slikce.

Najaa -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 9:35:39)

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa naslednjič

Ah, v Dravljah sami vprašajo. In ko vidiš malega na ekranu, rečeš ja imela bi cd... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ki ga potem ko rodiš redko še kdaj pogledaš... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

dreamhorse -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 11:45:58)

Sem "dobila" cd in 2 slikici. Cd mi je prav prišel do sedaj, ko še nisem dojela, da sem res noseča, sem ga kdaj pa kdaj pogledala in videla, da je res. :)

taši84 -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 11:49:47)

kdaj pa dobiš izvide? takoj al kj kasnej?

dreamhorse -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 11:52:11)

Jaz sem jih dobila takoj, takoj mi je povedala kaj je ugotovila, potem pa še enkrat moja g. ob pregledu izvida.

lananai -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 13:20:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa naslednjič

Ah, v Dravljah sami vprašajo. In ko vidiš malega na ekranu, rečeš ja imela bi cd... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Ki ga potem ko rodiš redko še kdaj pogledaš... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mene niso vprašali. Sama pa tudi nisem že na začetku rekla, tko da je bilo prepozno. Delala sem pa pri dr. Premru.

lananai -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 13:22:39)

IZVIRNO SPOROČILO: taši84

kdaj pa dobiš izvide? takoj al kj kasnej?

Tudi jst sem jih dobila takoj. Pa slikice so mi zraven na list sprintali. Zdravnica mi je pa že med merjenjem govorila - to je OK, to je normalno,... in mi seveda razlagala, kaj dela in kaj gledamo.

PetraSkok -> RE: Nuhalna- slikce? (23.1.2009 13:51:31)

jaz sem dobila 6 slikic, ki sem si jih potem doma skenirala. Lep spomincek.

eva Ana -> RE: Nuhalna- slikce? (26.1.2009 10:50:48)

Ojla,
jaz imam NS šele 24.2. pa me zanima al moraš CD oz. DVD imet zraven?kolikšna pa je cena?

hvala vam za odgovore

a je bila katera v MB porodnišnici na NS?

Stran: [1]