Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 8:37:44
|
|
|
|
Gina
|
Ja, poznamo to. Naš je še vedno v tej fazi.:(( Upam, da ga bo kdaj minilo.
|
|
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 9:24:41
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas se je tud tako začel pri enih 7 mescih. Veš da se mu zdi ful zanimivo:)-:)-:)-
|
|
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 10:57:56
|
|
|
|
Titty
|
Joj,kako ste pridni :bravo: Mi pa še niti dobro ne sedimo, da bi se pa kaj dvigoval na noge, pa niti pod razno :(...imamo pa 7 mes.in 1 teden. LP 9nebesa
|
|
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 11:20:30
|
|
|
|
dix
|
Da te potolažim, naš se dviguje na noge že od 3 meseca dalje in ni fajn. Ne moreš z njim na kako kavico, ker pol samo skače po tebi, uspavanje je postalo nemogoče, sedenje nikoli ni bilo zanimivo, takoj na trebuh in splazi do prve opore in že študira kako bi se dvignil. Zakaj jaz ne morem imet pridnih in mirnih otrok, ki bi lepo pridno sedeli in gledali okoli:((? Hojico je obvladal v 2 dneh in danes mi je že napadel vse rože v dnevni sobi, na srečo še ni bilo kake škode, ampak kmalu bo jih oskubel. Menjaš? ;):)-
|
|
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 11:25:25
|
|
|
|
PIAF
|
Tudi naš se je zdaj dvignil, smo spustili posteljico!! :bravo::bravo:
|
|
|
|
7 mesečnik se dviguje ob opori 14.4.2005 20:03:16
|
|
|
|
Pikca
|
Naša se sicer še ne dviguje na nogice, se pa na kolenčka spravlja, učinek je pa isti - ne zaspi:hudicek:.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?