vianne -> Alnatura kaša iz riževe sluzi ... (22.1.2009 17:35:06)
|
Pozdravljene! Prvega februarja bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] star štiri mesece in že kar nekaj časa imamo probleme s hranjenjem. Sprva je bil problem jok med hranjenjem zaradi krčkov (predvsem po D3 kapljicah), nato se je stanje umirilo. Sedaj pa se med hranjenjem "igra" s cucljem (nekako ga vlači po ustih), kmalu po začetku hranjenja začne protestirati ... nekako nam na koncu uspe spiti obrok. Hranim pa ga z mojim izčrpanim mlekom. Ker sumim, da mu moje mleko ne diši preveč sem se odločila, da bi malo spremenila okus s kakšnim dodatkom. Kupila sem Alnatura kašo iz riževe sluzi pa me zanima če jo lahko zmešam z mojim mlekom brez da bi ga dodatno pogrevala. Se pravi, mu lahko npr. čajno žličko zmešam direkt v izčrpano mleko, pretresem in ponudim. Na navodilu piše naj kombinacijo vode in neposnetega mleka zavremo ... verjetno zato ker se pač uporablja voda in posneto mleko, kar pa je potrebo zavreti ... A pride mleko močno gosto? V takem primeru kateri cucelj naj uporabim? A naj vzamem cucelj z več luknjicami (sedaj smo na dvojki od Aventa) ali obstajajo cuclji za gostejši pretok? Hvala za odgovore!!!
|
|
|
|