ANTIVIRUSNI SISTEMI (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:04:33)

:nosecka::torta:Upam da ne bo katera jezna a moram priti do informacij katiri antivirusni sistem je najbolsi saj sem danes prejela 5 trojanskih konjev bog si ga vedi kaj vse so mi nasli po mojih mapah .Pa ravno po tistem je bili na POP TV tema o tem.

Hvala za odgovore:ups::grrr::racka:

JASNA D -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:07:10)

Kako pa sploh veš, da tvoj računalnik takle trojanc napade, ker jaz sem čist out za računalnik.

Jasna

Jančika_ -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:07:24)

AVG. Nič mu ne manjka, sam se updejta, je zastonj, najdeš na netu pod AVG Free. Odkar ga imam, ni nobenih problemov z virusi in podobno zalego.

jaz99 -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:07:31)

Vsak hval svoe.Toda moje mnenje je da je ta en najbolših,ker v moj računalnik ne pride niti Bog(za enkrat)

KASPERSKY
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

lefairyon -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:10:36)

kot sem napisala že v postu malo nižje...mi imamo NOD32, ki ni virusa spustil čez že od leta 1998...meni je ta najboljši...sicer pa je jaz99 napisala prav...vsak hvali svoje...
čimmanj virusov pa lep pozdrav, nadi:rozica:

MEGY_Patricija -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:13:52)

:bravo::morje::metulj:}au vam moram povedati da ocitno AVG ze ne zadustuje vec saj ravno tega imam in v tem antiv...sist....sem jih nasla a mi zato niso nic unicili ???????? to pa ne vem a veste ve ?????? upam da ne saj se ne brisejo sami moras jih sam brisati preko interneta ali pac ne upam da imam prav baj baj:zmeden::((:sloncek::racka::miska:

MEGY_Patricija -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:16:00)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Ojla kaj pomeni nod 32 prosim te za bolj izrazite informavcije
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

lefairyon -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:18:11)

NOD32 je antivirusni program, ki odlično sodeluje z XP-ji...če hočeš mi piši na privat pa ti ga pošljem...
lp:rozica:

MEGY_Patricija -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (13.4.2005 23:28:24)

j:)-:)-:)-:rozica::rozica::rozica:
a prosim moj imeil je v imeniku .hvala ti ali kako drugace pridem do tvojega privat naslova baj baj:rozica::rozica:

Mina1 -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (14.4.2005 8:58:31)

Evo, nas doma je glih tale trojanski konj napadel:(. Pa ne vem, sem dobila ena mail od ene frendice s samimi hirogljifi, morda se je tako začelo. Sva ga komaj odpravila, pa še to nevem, ali je dokončno in tako.

Sicer imamo tale AVG..., pa nevem:zmeden:

pa-pa Mina1

Pupica -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (14.4.2005 9:21:26)

Ali pa AVAST, ta je tut baje dober.
Nikar pa ne kupujte Pande:hudicek::hudicek::hudicek:Ta zlobni program je imel v sebi:zmeden:virus, ker pa sma sebe ne pregleduje ga ni našel:grrr:

baguSka -> ANTIVIRUSNI SISTEMI (14.4.2005 9:24:59)

Kaspersky

Stran: [1]