Dolina
|
Jutro! jaz sm tud mal zatajila, pa 16.dela sploh nisem šla brat, da se ne bo Zoja prej zbudila, pa spet ne bom mogla nič napisat. Mi mamo tud mal temenc (se mi vsaj zdi, ker pojma nimam kako to zgleda), pa ji samo z glavničkom češem laske, pa se odlušči stran. Midve se še vedno samo dojiva in upam, da tako tud ostane. Včasih se mi sicer zdi, da popoldan zamnjka mleka, ker bi jedla tud na eno uro, ampak me pol preseneti in zvečer zbruha en obrok (ma, ne gre za polivanja, ampak dobesedno en deci ven prileti tko,da se je treba komplet preoblečt - pa mami tud, pa še okolica :)-:)-). Punce, a ma ktera kakšno idejo, kako naj jo popoldan in zvečer zabavam, ker jokca in išče zizo kot da že tri dni ni jedla (pa kot berete, je sita, ker pol ne bi bruhala :zmeden:)? Dude ne mara (sm tri vrste sporbala, pa tud namočila v čajček in v sladkano vodo, pa jo tud bidet ne sme; se začne še bolj dret). vse kar naredim, pomaga za kakšno minutko dve, pol pa spet v jok in zizo iskat (ji pojem, jo nosim po stanovanju, jo gugam, ji berem, ji tist glasbeni vrtiljak naštimam - pa nič). Kakšna ideja? Lu, super, da sta dva dni samo dojili. Sej bo, vidiš, da lahko tud tako. Pa tud če ji dodajaš, ji nič ne manjka. :rozica::rozica: Tanaja* kako kej Tia? A spi ponoč? Pa vseh sedem, al osem :kuza:? Najina Alti se mal umirja, čeprav me uboga na prvi ukaz samo kadar je Robert zraven. Pa itak jo on samo pogleda, pa je že tak mir, kot da je sploh ni. :)-:)- Zdej pa moram it, očitno je kinkanja konec in bo treba spet mal gledat naše lepo (v sanjah :)-) stanovanje. Lepo se mejte, uživajte na sončku (pri nas že mal sije - končno!). Pa pa, Dolina&Zoja&:kuza:
|