Pupa7 -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (25.1.2009 11:09:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Pozdravljene punce, imam vprašane za vas : - že več kot teden dni se dnevno srečujem s jutranjim glavobolom in rahlo slabostjo.
Ni mi tako zelo slabo, da bi bruhala ( sicer sem 1x, vendar mislim da je bilo takrat krivo kosilo ) - vendar vseeno čutim slabost ( v grlu, ko ti je slabo ) in nisem spodobna kaj dosti narediti. Vsako jutro se zbudim z glavobolom ( G. je rekla, da ni nič takega naj vzamem lekadol ). To čutim vedno v dopoldanskem času do kakšne 13h - 14h, potem pa je boljše. Zanima me ali ima katera podobne izkušnje, da so se slabosti začele po 30.tednu ( ali glavoboli ). Nimam visokega pritiska, beljakovin v urinu, sladkorne ali bolečin v žlički. lahko da ti samo otroček pritiska na želodec, take mam jaz izkušnje, in sem tud parkrat mogla bruhat ker ni šlo drugače... se mi pa to dogaja lih ene 3 tedne se pravi po 29. tednu... nič ni narobe samo maternica že sega v želodec, zato je čuden občutek slabosti. brez skrbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|