novo -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (23.1.2009 20:10:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje: Katere pamperske ste kupile o-5kg ali 3-5 kg???Ker sem včeraj pač gledala v dm in mi prodjalka pove, da kao 0-5kg več pampers ne dela, tak da jaz mislim kupit pač 3-5kg?? Termometer:najboljši je baje navaden, ker obstajajo odstopanja v stopinjah v ušesu, nabolj natačna temp. je baje v ritki pri otroku, tak mi je v lekarni svetovala sej tista odstopanja naštudiraš pa veš kok morš prištet al pa odštet [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] glede pampersk imajo pa 2-5 sem jih jaz kupila in tudi vidla sem jih vsepovsod jaz sem jih kupila v mullerju potem pa so mislim da od 3-6 če se ne motim... kaj je muller kje v okolici Ce. Pravijo, da je velik cenejši kot DM. Müller je v Velenju. Je pa fajn za parkirat, ker v MB je v centru in res smotan, ker ne moreš parkirat, potem pa vlačiš tiste vrečke in po možnosti kupe plenic po mestu... ja, sej to mi je najbolj smotano v MB, ker prej še tud, ko niso imeli H&M v Europarku, sm se kr izogibala šopinga po MB.
|
|
|
|