spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, zadnje čase vas bolj berem kot pa kaj pišem. prej me je mali tko brcnil, da sem se ustrašila! he he, kar naj. tudi naš je v prečni legi (na zadnjem P je bil prav obrnjen), ko se mi "bula" seli po trebuhu, včasih levo, drugič desno - zdaj vem, da je bila to glavica. dali, ali ni nobene šanse, da se prav obrne, mislim a nimajo sedaj še dovolj prostora, pa tko še rotirajo po svojem brlogu. zadnjič sem šla dat kri, pa so me zavrnili- sestra je rekla, da ni treba na tešče, pa sem šla po šihtu, seveda nisem cel dan stradala.... moram spet tja, tokrat zjutraj IN tešče. v torek imam nov pregled in (JUHU) zadnji dan šihta. po tem še ne vem koliko se bom javljala, ker še nimam interneta doma. tko da: NE me zbrisat prosim. do poroda se zagotovo javim, he he, no če ne pa moj dragi, ker sem mu že povedala, kje se nahajamo. želim vam lep vikend, božajte trebuščke! a čist enmal še delaš in čist enmalo še do pregleda men se tko vleče...ker sem imela 6.1.pregled,naslednji je pa komaj 6.2,pa sedaj ni to več zanimivo,ker ni nobenega UZ več bo sam relacija pregled in laboratorij.če se ne morim,je bolj pogosto treba oddat urin me pa nič ne vleče,da bi mogla na koncu hodit na 2 dni na pregled,,če se slučajno zopet zgodi,da bi bila čez rok. te bomo pustili na seznamu ,sam škoda,da nimaš neta,ko nas bo vedno več gor,ker ostale punce,ki so še v službi začnejo z dopusti,potem pa že s porodniško. Lepo se imej in pazi nase