lejca -> RE: Marčevke 2009 - 5.del (1.2.2009 13:59:30)
|
Tak,sem prebrala....da lahk kej komentiram zatekanje- Tudi meni zelo zatekajo roke in noge,prsti na rokah me ze posteno bolijo,p[a tudi zvecer se veckrat zbudim,ko ne cutim rok....Ne pijem nobenega posebnega caja, itak bo po porodu vsa voda sla iz telesa..res pa je ,da popijem zelo veliko vode na dan...tak da nima niti smisla pit caj,ker grem itak vsake pol ure na wc... Elektronsko varusko bova z mojim kupila, jo bova pa zacela uporabljati,ko bova posteljico prestavila v otrosko sobico...na zacetku bi ga rada imela ob sebi, v spalnici. Jogi sva dobila poleg posteljice, je ortopedski, dobre kvalitete ima iso , je pa od foppapedreti. Popkovnica- na pregledu mi jo je G na mojo zeljo pregledal in se je lepo videlo,da je v mejah normale in da ni niti zapletena...namrec strah me je ,da bi se malemu zavila okoli vratu... Kuhanje- se mi ne da kuhat zadnje case, si bom pa naredila piscancje zrezke v zelenjavni omaki...bom sla kuhat cez kaksne pol ure...sej so hitro narejeni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]...kmalu pride pa tud moj,pa bo on kuhal. Pupa ne se prevec razburjat, ni vredu...a lahko zamenjas stvari? Sej bi bla jaz tud zelo jezna, te cist zastopim.Jaz se sedaj razburjam ,ker mi se kr niso koncal z deli,ceprav naj bi koncali vceraj...brrrrrr...sem bla jezna...
|
|
|
|