Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:07:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo no, bom jutri šla pogledat. Mogoče se pa tud stanje umiri. Sam mi gre na živce, ker krne veš, kaj je! Pri urinu, predvidevam, bi se videlo okrog rumeno. Pa sej ti mora plodovnica dalj časa odtekat, če ti po malem, a ne? pri urinu tud ni treba da se vidi rumeno, če si pila veliko tekočine je urinj precej brez barve...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:08:50
|
|
|
|
yania
|
SPPS a si bila ti prvič kaj šivana, mislim rezana?....jaz sem..ma ful bi zdej rada da ne bi bila..ma vse ki poznam, so 1.bile drugič pa ne ...no ene so tudi obakrat bile šivane..... Se mi zdi, da ti je kar prišparano nekaj muk če te ne šivajo... Pa ne, da ne bom kjere zdej prestrašila...mene ko so zarezali, ma skor nisem čutila, tudi šivanje ni tako hudo, pa brez lokalne mi je šivala..samo potem sem bila ko račka...jao,kak je bilo to zoprno... Pravijo da je fuuuul odvisno na kako babico naletiš, kolk se hoče potruditi za to...no je res da je moja mala kar ven padla potem..hahaha,,,,nobenih bolečin ob iztisu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:09:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pri urinu, predvidevam, bi se videlo okrog rumeno. Pa sej ti mora plodovnica dalj časa odtekat, če ti po malem, a ne? ni rečeno kaj je...sam barva plodovnice je odvisna od zrelosti.men je odtekala po kapljicah-pa je blo take rahlo roza barve.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:11:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Pri urinu, predvidevam, bi se videlo okrog rumeno. Pa sej ti mora plodovnica dalj časa odtekat, če ti po malem, a ne? ni rečeno kaj je...sam barva plodovnice je odvisna od zrelosti.men je odtekala po kapljicah-pa je blo take rahlo roza barve. v katerem tednu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:12:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS a si bila ti prvič kaj šivana, mislim rezana?....jaz sem..ma ful bi zdej rada da ne bi bila..ma vse ki poznam, so 1.bile drugič pa ne ...no ene so tudi obakrat bile šivane..... Se mi zdi, da ti je kar prišparano nekaj muk če te ne šivajo... Pa ne, da ne bom kjere zdej prestrašila...mene ko so zarezali, ma skor nisem čutila, tudi šivanje ni tako hudo, pa brez lokalne mi je šivala..samo potem sem bila ko račka...jao,kak je bilo to zoprno... Pravijo da je fuuuul odvisno na kako babico naletiš, kolk se hoče potruditi za to...no je res da je moja mala kar ven padla potem..hahaha,,,,nobenih bolečin ob iztisu... jaz sem imela en šiv sam sedela sem vseen težko sej ne uporabljajo lokalne ,kolker vem,sam speče enmal. ni sam od babice,pač pa tud od bebija in prožnosti presredka.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:12:19
|
|
|
|
tasa_m
|
novo,..samo nobene panike prosim. Vse je ok..!! Saj vem,da tebi verjetno ni lahko in ne moreš bit pomirjena ampak če te res fejst krbi pa pejdi v P. pa naj pogledajo kaj je..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:12:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Pri urinu, predvidevam, bi se videlo okrog rumeno. Pa sej ti mora plodovnica dalj časa odtekat, če ti po malem, a ne? ni rečeno kaj je...sam barva plodovnice je odvisna od zrelosti.men je odtekala po kapljicah-pa je blo take rahlo roza barve. v katerem tednu? sem bla čez rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:13:08
|
|
|
|
yania
|
Pupa 7 kaki lepi bušman....šele zdaj sem ga videla ..kaj si ga danes namontirala gor...? Ej punce samo jaz se pa te naše Tejči H sploh ne spomnim, ni bila veliko z nami v debatah, a?...a mali Lovlo ima pa dve kilce?....mišek mali...no saj jih ima kar precej..za svoje tedne...a katera ve zakaj se mi je tako mudilo ven?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:15:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m novo,..samo nobene panike prosim. Vse je ok..!! Saj vem,da tebi verjetno ni lahko in ne moreš bit pomirjena ampak če te res fejst krbi pa pejdi v P. pa naj pogledajo kaj je.. ma ja, sej ne delam panike, sam sprašujem, ker se m to dogaja že 2 dan. Mogoče je pa res močnejši izcedek. Ne vem, bom jutri šla v lekarno in držala pesti, da se umiri! Sej sm optimist!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:16:35
|
|
|
|
yania
|
Samo en šivček?....blagor tebi..no mene so kar zarezali pošteno...ma se mi je zdelo, pa še zdej se čuti male brazgotinice, tja do tazadnje, tko na desno proti stegnu...kr neki...je pa moj reku, ko je šivala, ja kolk pa bo šivov? Pa pravi zdr.: ja to pa težko rečem, ko je nekaj tudi notranjih, pa nisem zdej štela.... po mojem ene 7..kaj vem..ma ja mal zapeče, sam itak si tko srečen, ko dobiš malo štručko, da tisto potem ni nič, samo okreeeeeeevaanjeeeee...to je kriza...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:17:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Samo en šivček?....blagor tebi..no mene so kar zarezali pošteno...ma se mi je zdelo, pa še zdej se čuti male brazgotinice, tja do tazadnje, tko na desno proti stegnu...kr neki...je pa moj reku, ko je šivala, ja kolk pa bo šivov? Pa pravi zdr.: ja to pa težko rečem, ko je nekaj tudi notranjih, pa nisem zdej štela.... po mojem ene 7..kaj vem..ma ja mal zapeče, sam itak si tko srečen, ko dobiš malo štručko, da tisto potem ni nič, samo okreeeeeeevaanjeeeee...to je kriza... pa ni tvoj naročil en šiv več?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:18:01
|
|
|
|
tasa_m
|
novo ma ja, sej ne delam panike, sam sprašujem, ker se m to dogaja že 2 dan. Mogoče je pa res močnejši izcedek. Ne vem, bom jutri šla v lekarno in držala pesti, da se umiri! Sej sm optimist! jeeiiiiiiiiiiii pravilno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:18:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo pa ni tvoj naročil en šiv več?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:22:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Pupa 7 kaki lepi bušman....šele zdaj sem ga videla ..kaj si ga danes namontirala gor...? Ej punce samo jaz se pa te naše Tejči H sploh ne spomnim, ni bila veliko z nami v debatah, a?...a mali Lovlo ima pa dve kilce?....mišek mali...no saj jih ima kar precej..za svoje tedne...a katera ve zakaj se mi je tako mudilo ven? yania hvala, je vedno bil gor, samo ta je od dans čist frišno v 33 tednu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:23:14
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m novo,..samo nobene panike prosim. Vse je ok..!! Saj vem,da tebi verjetno ni lahko in ne moreš bit pomirjena ampak če te res fejst krbi pa pejdi v P. pa naj pogledajo kaj je.. ma ja, sej ne delam panike, sam sprašujem, ker se m to dogaja že 2 dan. Mogoče je pa res močnejši izcedek. Ne vem, bom jutri šla v lekarno in držala pesti, da se umiri! Sej sm optimist! jaz sem mela močnejši izcedek ravn takrat ko sm šla h G pa me je še vaginalno pregledal, pa sm lepo zaprta tako da... mislim da ne rabiš delat panike
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:23:58
|
|
|
|
yania
|
Jaja, sej to me zdej skrbi, da niso preveč zašili... poznam te moške izjave...haha.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:24:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo pa ni tvoj naročil en šiv več? zdaj ga bo ziher
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:26:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo pa ni tvoj naročil en šiv več? zdaj ga bo ziher moj bi ga tud
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:26:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m novo,..samo nobene panike prosim. Vse je ok..!! Saj vem,da tebi verjetno ni lahko in ne moreš bit pomirjena ampak če te res fejst krbi pa pejdi v P. pa naj pogledajo kaj je.. ma ja, sej ne delam panike, sam sprašujem, ker se m to dogaja že 2 dan. Mogoče je pa res močnejši izcedek. Ne vem, bom jutri šla v lekarno in držala pesti, da se umiri! Sej sm optimist! jaz sem mela močnejši izcedek ravn takrat ko sm šla h G pa me je še vaginalno pregledal, pa sm lepo zaprta tako da... mislim da ne rabiš delat panike ja, sej mislim, če sem pred 2 tednoma bla ok: plodovnica ok, maternični vrat ok, ne sme bit nič narobe. Itak se mi še ne da nikamor iti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:26:47
|
|
|
|
yania
|
Ma s temi izcedki je itak samo sranje...tudi sama imam skos dnevne vložke...ma to je normalno...da bi se pa ulilo...ma meni se je v tej nosečnosti ene 3 mesece nazaj, ko sem bila takole kot zdaj v pol ležečem položaju, pa igram eno igrco, kjer ne moreš dat na pavzo, mene pa fullllllllllll lulat....ej pol pa kihnem....haha...kolk sem se smejat začela...sej ni blo velik, sam ušlo mo pa je....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:27:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo pa ni tvoj naročil en šiv več? zdaj ga bo ziher moj bi ga tud sam da ne bojo čist zašili!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:29:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo sam da ne bojo čist zašili!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:30:04
|
|
|
|
novo
|
..ej pol IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma s temi izcedki je itak samo sranje...tudi sama imam skos dnevne vložke...ma to je normalno...da bi se pa ulilo...ma meni se je v tej nosečnosti ene 3 mesece nazaj, ko sem bila takole kot zdaj v pol ležečem položaju, pa igram eno igrco, kjer ne moreš dat na pavzo, mene pa fullllllllllll lulat....ej pol pa kihnem....haha...kolk sem se smejat začela...sej ni blo velik, sam ušlo mo pa je.... še dobr, da si imela vložek!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:30:47
|
|
|
|
yania
|
SPPS ČEstitam za 35 tednov!!!!! ..kolk lepoooo...samo še 35 dni to go!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 21:32:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania SPPS ČEstitam za 35 tednov!!!!! ..kolk lepoooo...samo še 35 dni to go! sej ti maš tud tolk, a ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?