obhajilna obleka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MEGY_Patricija -> obhajilna obleka (13.4.2005 22:30:49)

Lep pozdrav vsem , ki se boste letos na kakersen koli nacin srecale z obhajilom.Rada bi vas uprasala ali katera rabi in po simbolicni ceni kupi zelo lepo obhajilno obleko in cevlje ter dodatke a mozen nakup po 9. maju . obleko sem kupila in jo za ceni 7.000 sit prodam naprej ce jo slucajno katera rabi baj baj od
MEGY:sloncek::kuza::morje::darilo:

Trebnje -> obhajilna obleka (13.4.2005 23:11:17)

Mi bomo imeli obhajilo v maju,ampak obleke ne rabimo,ker so pri nas vsi otroci oblečeni bela oblačilca,ki jih dobimo v župnišču v izposojo.Tako so vsi enako oblečeni,kar se mi zdi zelo lepo,pa po svoje tudi simbolično,ker smo tudi v Jezusovih očeh vsi enaki.
Mogoče pa se ti še katera javi.

MEGY_Patricija -> obhajilna obleka (13.4.2005 23:20:38)

nebesa:angel::angel::angel::angel::angel::angel:Imas cisto prav samo mi smo pac dobili prepozno obvestilo za to da si je zupnik zelel da bi dekleta imela obleceno kaj bolj preprostega in da bi ze iskoreninili belo obleko a kaj morem sedaj sedaj je prepozno bomo ze preziveli
:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:

MEGY_Patricija -> obhajilna obleka (13.4.2005 23:24:04)

nebesa TREBNJE
Ojla imam osebno uprasanje kako in ali si se tesko odlocila za tretjega dojencka glede na to da sem opazila da imas ze tri angelce ker sem tudi sama razmisljala v to smer a si ne upam saj sem brez zaposlitve ne gre mi pa zato slabo.....:miska::kuza::kuza:

Trebnje -> obhajilna obleka (14.4.2005 0:52:55)

Joj,kaj naj ti odgovorim?Vsak zase najbolj ve,kaj si želi.Midva sva si želela še enega,zato odločitev ni bila težka.Je pa v življenju tako,da se vse izteče tako kot je prav za vse.
Če hočeš,mi lahko pišeš na privat,pa še kaj več vprašaš.Lahko noč.

Stran: [1]