Dormeo in vračilo denarja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


muška -> Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 13:45:50)

Je katera že reklamirala ta njihov šit od jogijev in dobila denar nazaj?  Jaz jih imam že poln k.... , v 5 letih imam že druge jogije in tudi ti so zanič.  Zanima me, v kolikem času pridejo po jogije in vrnejo denar?




Anonimen -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 13:59:06)

Zakaj pa so zanič?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Men je fenomenalen jogi. 




ajataja -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 14:05:10)

pri nas smo tudi zadovoljni ,imamo jih že 4 leta pa  ni bilo kaj narobe.




mojčca -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 14:16:33)

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Je katera že reklamirala ta njihov šit od jogijev in dobila denar nazaj?  Jaz jih imam že poln k.... , v 5 letih imam že druge jogije in tudi ti so zanič.  Zanima me, v kolikem času pridejo po jogije in vrnejo denar?



Midva sva jogi 2x reklamirala, v tretje pa sva zahtevala denar nazaj in niso nič komplicirali. Očitno so že navajeni, saj jih jaz poznam kar veliko, ki z jogijem niso zadovoljni. Ne rečem, eno leto je bil jogi super, potem pa katastrofa.




hrabra miška -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 14:47:20)

Koliko časa pa imaš za reklamacijo? Midva ga imava tri leta in je na strani od mojega dragega, že taka jama.




muška -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 15:41:11)

V kolikem času pa si dobila denar nazaj? zanima me, ker želim kupiti jogije iz Hoferja, ki jih ravno imajo in bi kar naredila denarno menjavo

Ma sem prav razp.... ker je celi luknjast. Imam 55 kg, pa imam pod ritjo gromozansko lunkjo, luknjo imam  pod ramami!!!! in pa na rabu postelje kamor vsako jutro sedem preden vstanem.  Ne rečem, prve pol leta je bil res super, zdaj pa ga imam že poln kufer, pa tudi vsako jutro me vse boli ko se vstanem![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Hope2 -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 16:23:43)

Saj, če bi bili res tako dobri, kot jih opevajo, ne bi rabili cel dan gledat njihove reklame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] 




mamima -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 17:29:51)

Pri nama je tudi na strani težjega (ne mene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]) nastala jama, in ko je prišel en stric pogledat kaj je narobe, se je izkazalo, da je bil narobe obrnjen. Torej, tisti kabel mora bit na zgornni strani, midva sva ga mela pa na spodnji. No, potem je blo OK, čeprav zdaj imava že 2 leti drugo posteljo. Gracio od meblo jogi in sva FUUUUL zadovoljna: priporočam!




muška -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 18:28:45)

Najin jogi je obrnjen na pravi strani, in luknje so tako na moji strani ki imam 55 kg, kot ma noževi strani ki jih ima 90 kg[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  Torej, nekaj ne štima in to že v drugo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




mamima -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 18:33:07)

http://www.webgradnja.hr/katalog/3169/jogi-postelja-gracia/

sej pravim: tole posteljo si kupita. Res stane malo več denarja, ampak jaz pravim-naspat se je vredno kvalitetno.




muška -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 18:40:17)

Okvir in vse imam novo iz naravnega lesa , tako da le tega ne bom menjavala. Rabim pa nov jogi vložek, to pa! Z Dormeom sem zaključila za večno!




mamima -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 18:45:36)

sej lahko kupita samo jogi. Ko sva midva kupovala to posteljo, bi jo lahko kupila tudi brez jogija in dala gor dorme-recimo, ampak sva se odločila za komplet, ker je v sklopu postelje tudi bil cenejši. Če bi ga kasneje kupila, bi bil veliko dražji, Je pa res še nekaj. Ko sva midva dobila dormeo, ga je moj kot peresce sam nesel po stopnicah, ni blo panike. Tega, od Meblo, pa ni varjante, 2 sta se fajn spotila da sta ga prinesla gor. Tako da se res vidi že tukaj kvaliteta. Pa tudi debelejši je in nasploh, kaj čem ti pravit-boljši, čeprav sva bla midva tudi z dormeom kar zadovoljna, tega nebi menjala.




Aja1 -> RE: Dormeo in vračilo denarja (22.1.2009 20:07:44)

IZVIRNO SPOROČILO: mamima

Torej, tisti kabel mora bit na zgornni strani, midva sva ga mela pa na spodnji.


Ups, mi imamo v postelji od tamale ravno narobe (kabli na dnu). Bo treba obrnit. Hvala za info.




kalbo -> RE: Dormeo in vračilo denarja (23.1.2009 8:18:20)

Da ne govorim moje kalvarije z jogijem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . No zdej mava neptuna od podjetja Lagea in je super. Je pa navadna zimsko letna vzmetnica.

Najprej sva vzela dražjega Siriusa z eno peno in pralno prevleko in je navaden šit, ker ma tista prevleka poliestrsko polnjenje, pa še absolutno premehek je. Sva prvo noč švicala gor ko slona in tako čez božične praznike spala na kavču in jest sem šel celo s kombijem v Brežice zamenjat zadevo. Seveda ni šlo brez nekaj pregovarjanja po telefonu, samo po tem ko sem omenil, da jim zadevo pošljem po hitri pošti, zahtevam keš nazaj in grem v meblo po jogi, ker ne mislim še čez novoletne praznike spat na kavču me je hitro poklical sam direktor Lagee in je blo hitro zmenjeno za zamenjavo. Malo sem bil skeptičen, ker Sirius res ni bil za nikamor, da bo tud neptun čuden, pa ni, je odličea vzmetnica in sva z njo zaenkrat zelo zadovoljna.

Da ne govorim o tem, da sem mogel sredinsko lajšto ojačat in podpret, ker v Ikei očitno mislijo, da mamo vsi pod pedeset kil in da seksamo na tleh. No zdaj je pa stvar super.

Drugič naredim posteljo definitivno sam, ker sem mogel to tud predelat.




Stran: [1]