kalbo -> RE: Dormeo in vračilo denarja (23.1.2009 8:18:20)
|
Da ne govorim moje kalvarije z jogijem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . No zdej mava neptuna od podjetja Lagea in je super. Je pa navadna zimsko letna vzmetnica. Najprej sva vzela dražjega Siriusa z eno peno in pralno prevleko in je navaden šit, ker ma tista prevleka poliestrsko polnjenje, pa še absolutno premehek je. Sva prvo noč švicala gor ko slona in tako čez božične praznike spala na kavču in jest sem šel celo s kombijem v Brežice zamenjat zadevo. Seveda ni šlo brez nekaj pregovarjanja po telefonu, samo po tem ko sem omenil, da jim zadevo pošljem po hitri pošti, zahtevam keš nazaj in grem v meblo po jogi, ker ne mislim še čez novoletne praznike spat na kavču me je hitro poklical sam direktor Lagee in je blo hitro zmenjeno za zamenjavo. Malo sem bil skeptičen, ker Sirius res ni bil za nikamor, da bo tud neptun čuden, pa ni, je odličea vzmetnica in sva z njo zaenkrat zelo zadovoljna. Da ne govorim o tem, da sem mogel sredinsko lajšto ojačat in podpret, ker v Ikei očitno mislijo, da mamo vsi pod pedeset kil in da seksamo na tleh. No zdaj je pa stvar super. Drugič naredim posteljo definitivno sam, ker sem mogel to tud predelat.
|
|
|
|