|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kg ponovno: kreganje ginekologa.
23.1.2009 10:13:30   
AnciM
No ampak jaz bi še vedno rada odgovor zakaj ne smeš bit lačen

Lahko si lačen v nosečnosti. Meni so hormoni tako divjali, da sem bila skoz lačna in če bi poslušala svojo lakoto bi me z dvigalom spravljali na porodno mizo. Pazit moraš le, da ne stradaš. Zaužiti moraš namreč dovolj vseh vitaminov, mineralov, beljakovin, OH in tudi maščob. Torej potrebuješ uravnoteženo prehrano, da user posted image nič ne primanjkuje. Sicer pa on tebe zažira in se ti prej slabo počutiš, ker ti primanjkujejo določene stvari, kot pa bo njemu kaj primanjkovalo.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.1.2009 11:08:11   
dreamhorse
Jaz sem sedaj v 22 tednu. Do 16 se nisem zredila nič, ampak en kg shujšala v prvem mesecu, od 16 tedna pa so sedaj pa sem se zredila za cca 4,5 kg. V ponedeljek imam pregled, pa me je strah, da me bo g kregala, čeprav si skušam dopovedat, da je normalno da sem se zredila za toliko. Tolažba?

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.1.2009 12:25:30   
bambam
Meni se zdi, da se v današnjem času nosečnice fuull preveč sekiramo glede kiluser posted image . Saj to je normalno, da se zredimo. Za zdrav razvoj dojenčka se moramo zredit. Je pa od vsake odvisno koliko. Ne vem....... mogoče je to v genih al kaj.
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila vse skupaj za 22kil. Je blo obdobje vmes, ko je šlo v 1M za 8 kil gor. Zdaj v drugi nos. bo zgleda enako. V 32 tednu je že +18. Je pa prejšnjič v devetem mesecu bil mir in upam, da bo zdaj tudiuser posted image .
Moram povedat, da imam drugače pri 180cm 65kg in sem po prvem porodu tudi vse odvečne spravla dol. Me je pa moja G vedno opozarjala glede kil in me tudi zdaj...... včasih kr mal prevečuser posted image .

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.1.2009 13:31:11   
Lejkica
Jaz sem v 15.tednu in sem se zredila za 5 kil in mi čist dol visi, kaj bo ginekologinja rekla drug teden. Res je tudi, da sem bila prej strastna kadilka (do 30cigaret dnevno), takoj ko sem izvedela pa sem jih zmanjšala na največ 5dnevno ali manj... In se redim, redim... pa kaj. user posted image

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 29
23.1.2009 18:27:59   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Lejkica

Jaz sem v 15.tednu in sem se zredila za 5 kil in mi čist dol visi, kaj bo ginekologinja rekla drug teden. Res je tudi, da sem bila prej strastna kadilka (do 30cigaret dnevno), takoj ko sem izvedela pa sem jih zmanjšala na največ 5dnevno ali manj... In se redim, redim... pa kaj. user posted image

Se strinja s tabo kar se cigaret tiče, tudi sama sem pred nosečnostjo dosti skadila, ko sem zanosla pa sem popolnoma prenehala. Rezultatuser posted image  27t pa imam 17kg plusa. Se ne obremenjujem več, vem da bom spravla po porodu dol, sem se pred nosečnostjo dost s športom ukvarjala med nosečnostjo pa zaradi problemov nič. Tak da punce vse smo različne, pa vsaka lahko sprav dol kg, zdej pa uživajte pa papcajteuser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Lejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.1.2009 17:01:36   
Majci123
jaz mam še 10 dni do PDP pa sem se vse skupaj zredila za 7kg...do 8 meseca sem se zredila za 3 kg...v zadnih 2-3 tednih pa ostalih 4 kg... pa mi je g. reko da imama jaz in otrok čisto vredu težo...otrok ma zdaj že čez 3 kg...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.1.2009 18:00:46   
irenav
Jaz sem se v nosečnosti zredila za 25 kil pa nisem bila nikoli kregana...user posted image . Otroka sta ob rojstvu imela skupaj nekaj čez 5 kil. Ko sem po 1 tednu prišla iz porodnišnice je vaga pokazala neverjetnih 12 kil manj (sem mislila da bom takoj zgubila teh 25 kil user posted image ). Sedaj gre počasi dol, še 4 kile mi manjkajo do teže pred nosečnostjo in to brez, da bi se trudila. Ne sekirajte se nosečke drage, glavno, da se dobro počutite. Kreganje ginekologa pa je vredno upoštevati le, če je zaradi tega vaše ali življenje otroka ogroženo. Pa srečno!

2.9.08 sta se rodila moja sončka!

(odgovor članu Majci123)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.1.2009 21:28:16   
daisyb
evo mene,

jaz sem se takoj na začetku tredila za kaki dve kili pa tud nisem kaj preveč velikjo jedla...in kot ti sem nehala telovadit....sedaj sem v 18 tednu in sem se v mesecu in pol zredila za dve kili...res pa, da sem štartala z zelo zelo malo. v drugem tri mesečju baje hitreje pridobivaš na teži. ne vem kolk se bom še zredila.....se sploh n etehtam, razen, ko grem k ginekologinji....jem sigurno veliko več kot prej (se trudim vsaj pet krat na dan..pa nisem lačna tolko kot jem)...ker sem bla navajena prej malo jest.
računam, da se v petih mesecih poredim še za kakih 6 do 7 kil...ne morem pa vedeti. ne skrbi glede kil (če maš možnost daj mal telovadit....jaz zaenkrat ne smem ker sem bla lih na operaciji slepiča pa ne upam nič), pa srečno nosečnost.

lp,

daisyb

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.1.2009 23:00:28   
Tanja_
Jaz sem pa zdej v 23.tednu in sem pridobila 4,5kg. In tud do 17.tedna niti grama, ampak zdej se je pa tole čist razpustil in me kr malo žre, da vsak dan, ko stopim na vago je malo več. Če bo šlo tako naprej bom do konca še zelo veliko pridobila. Samo najbrž že mora bit tako? Aja, pa ne jem več kot prej. In itak sem vajena jestiveliko sadja, zelenjave, zelo zelo malokdaj kaj sladkega, tko da se tolažim s tem, da se zdej tudi količina krvi povečuje, pa otroček pridobiva na teži... Upam, da bo res šlo po porodu dol.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?