Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: besedilo SMS-ja ko ste rodile? 31.8.2011 13:39:38
|
|
|
|
mamamajča
|
Ne maram verzov!
|
|
|
|
RE: besedilo SMS-ja ko ste rodile? 4.9.2011 7:47:58
|
|
|
|
škrpijonka
|
Meni se je tako mudilo sporočit novico, da sem napisala samo ime in mere. Drugače pa nekaj v tem stilu, ob sem prijokal/a na svet, mama oz. tata je določil da bom IME, tehnica se je ustavila na .... g, trak se je raztegnil do .... cm, moj tata vas vabi .... da nazdravite.
|
|
RE: besedilo SMS-ja ko ste rodile? 22.10.2011 17:38:35
|
|
|
|
jaz5
|
Mi smo poslali nekaj takšnega, se ne spomnim točno. Sporočamo, da je naša družina pravkar postala popolna, saj se nam je pridružila ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
minecraftjangKDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 (odlično) (
32%)
4 (prav dobro) (
5%)
3 (dobro) (
24%)
2 (zadostno) (
3%)
1 (nezadostno) (
6%)
manj kot 1!!! (
30%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!