|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. in 2.nosečnost-razlike!
13.4.2005 20:21:52   
Pupica
Punce, kako so se pri vas razlikovale nosečnostje?Pravijo da niti dve nista enaki:zmeden:
Je to res?:)

Lp:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.4.2005 20:24:17   
Teni_
Pri meni je zaenkrat še vse enako. Slabosti so v obeh nosečnostih trajale točno 1 teden, edino, da so bile zdaj en teden prej. Utrujena sem full, ampak sem bila takrat tudi. Takrat ni bilo tako hudo, ker sem lahko zjutraj še dolgo spala, zdaj me pa zvečer prej vrže. Več pa ti še ne vem povedat.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2005 20:29:40   
dory
em pupica a kej ne vemo :);)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.4.2005 20:30:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2005 20:35:42   
NinaŠ
V prvo sem takoj (še pred izostankom :hudicek: ) postala lena in grozno požrešna, lenoba me je po ca treh mesecih zapustila in sem bila polna energije, požrešnost ne :ups: . Sedaj me je pa v ca 7 t napadla slabost (hudoooo), ki je trajala 2 tedna, zdaj pa nimam nobenih posebnih težav..., tud pretirana lenoba ali požrešnost se me še ni lotila - no palim na jabolka in jogurt, sam to je čist OK. V prvo sem bila v 10.t težka 70 kg, zdaj sem 58 kg ?! :bravo:
Ja tud občutki so čist drugačni kot v prvo, pa sedaj me 200x bolj skrbi da bo ja vse OK...
Glavno, res je sedaj vse čisto drugače.

LP

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2005 21:50:01   
Gina
Jaz sem imela tri popolnoma različne nosečnosti. Skupne so jim bile samo krvavitve, pa še te so bile pri vsaki nos. drugačne sorte.
Kaj te pa konkretnega zanima? Pri kakšni nos. mi je bilo slabo, pri drugi ne, pri kakšni sem cvetela od energije, pri drugi bi samo spala, pri eni nisem nič zatekala, pri drugi sem tako da rok nisem čutila, pri eni sem se ful zredila, pri drugi skoraj nič, kakšen me je nežno brcal, kakšen me je mislil strgat, eden se je obrnil zgodaj, drugi tik pred zdajci.....a še naštevam?:)-:)-:)-
No še to je bilo skupnega, vedno sem imela ogromen trebuh, vedno se mi je trebuh takoj ful napel in videl in vedno me je strašno pekla zgaga.
Uživaj!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2005 22:38:52   
piščanc
ful različno, pa še spol je bil različen

prva brez večjih problemov, pri dugi pa slabosti do konca, v glavnem vse težje

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2005 23:24:41   
ribica.
Kaka je dejanska razlika ne vem, ker imamo samo eno pikico, ampak imam občutek, da bo druga v primerjavi s pravo veliko manj brezskrbna. Včasih je nevednost res blažena.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2005 8:25:07   
Meggi
Razlike, ja. Pri prvi nosečnosti, nimaš še obveznosti ki so na tebi. Od tebe želi pozornost čas in igro prvorojenček, skrb zanj. Če imaš še zraven službo, pa svojo utrujenost ni tako preprosto. Iščeš atome moči,........

Pri meni tudi bistveno več slabosti, utrujenosti in potreba po MIRU.

vSE DOBRO VSEM BODOČIM IN ŽED MAMICAM :rozica:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2005 11:20:18   
Anonimen
Prvič sem zanosila tako,mimogrede in ves čas sem se počutila kot v :rozica:. Po 8 letih,ko smo se odločili še za enega:duda:,pa kar 1leto ni bilo nič.Potem spontani.In zdej je končno uspelo.Pa so že od samega začetka same težave.Res čisto drugo kot prvič.
Sej smo že skoraj na koncu,še mesec in pol...:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2005 12:04:58   
kofetek2010
ni primerjave, saj sem že napisala na NV (po 30 letu):(

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?