Vprašanje - incredi mail (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

srnica -> Vprašanje - incredi mail (13.4.2005 17:04:20)

Včeraj sem zasledila ta incredi mail in si ga nastavila.Je res super, če mam pošto mi jo prinese kuža, pa še 100 drugih stvari se mi zdi super.

No težava ni v tem, pač pa, da ko hočem poslati mail ne morem nikakor napisati @ in tako seveda ne morem pošiljati mailov.

Pomoč prosim!!!!!

LP :rozica:

india -> Vprašanje - incredi mail (13.4.2005 17:06:34)

Najprej si moraš naslove v adresar dat, potem pa jih kar od tam potegne, kar tako vpisovat pa žal ne gre, morda niti jaz ne znam, pa ga imam že par let:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Tako,da kar naslove lepo vnesi pa bo zadeva urejena,lp,:miska:

srnica -> Vprašanje - incredi mail (13.4.2005 17:12:30)

Joj MISKA01 hvala za tak hiter odgovor.

Zlata si, bom tako naredila.

:morje:

india -> Vprašanje - incredi mail (13.4.2005 17:16:27)

Ja, Andreja, ni problema, če lahko kaj pomagamo,je to tako fajn, a ne??? Ko si pa vlečeš dol updatse, pa si vleči samo za neplačljive, drugače tako predolgo traja pa niti uporabljat ne moreš na koncu!:miska:

nejcko -> Vprašanje - incredi mail (13.4.2005 21:57:17)

Tudi jaz imam naslove kar v adresarju, če pa ga slučajno nimam, potem ga pa napišem kar tja, kjer naj bi pisala besedilo in ga potem prekopiram, ali pa ga pač prekopiram od kod drugod.

MEGY_Patricija -> Vprašanje - incredi mail (19.4.2005 13:10:44)

odgovor je mogoce tudi tak da si ga ti zelela napisati po obicajni poti SIFT PA CRKA V LAHKO PA GA TUDI TAKO ALT GR IN CRKA V @@@@@@@@ NO PA JO IMAS UPAM DA SEM TI KAJ POMAGALA BAJ BAJ

Stran: [1]