Vijolica77
|
Ojla punce! Po res dolgem času se znova javljam. Ker se ponavlja moja prva nosečnost, upam da bo kmalu vredu. Torej po začetni krvavitvi in bolniški sem potem šla delat. Prejšni torek sem znova bila pri G, ker sem dva dni imela rjave madeže in mi je rekla naj takoj pridem. Pa je znova vse bilo ok. Imam trenutno posteljico še preblizu materničnemu vratu in zato kdaj pa kdaj malo pokrvavim. Tako, da sedaj delam štiri ure. In se mi nič več ne pnavlja. Počutim se vedno bolje, razen utrujenosti. Samo za to je kriva tudi služba, ker je moj projekt trenutno v ful nori fazi, še samo dva tedna, in moram doma veliko delat. In to sedaj izgleda tako, da ležim na kavču, leptop na nogah ali kavču in urejam zadeve. Pa saj bo minilo. Naslednji petek imam znova pregled in bova z G videli kako je. Upam, da mi ne bo treba več biti doma, ker to je zame grozno. Majakala...jaz imam tudi 26. 3. pri Pelkičevi pregled, mislim da ob 16.00. Ne vem imam v službi napisano. Mona Liza... jaz sem imela ZM 26.12. Na pregledu prejšnji torek sem bila po izračunu 9t4d. Danes torej zadnji dan 10t.Velikost otroka, se v teh dneh zelo hitro spreminja. lahko si zanosila proti koncu ovulacije, to je kar nekaj dni in centimetrov. Meni so uradno prestavili rok na 30.9, zaradi kratkega ciklusa. samo vem, da bom rodila 4.10 (imava obletnico poroke z možem ). Nič skrbi zaradi velikosti. Hrana....ne spreminjajte drastično prehranjevalnih navad. Jejte čim več obrokov in veliko pijte. Jaz imam s tem največ težav, moje telo ne potrebuje tekočine in sicer zelo malo pijem. Sedaj se pač nalivam z vodo. Sem dojila prvo 21 mesecev, ves čas sem ogromno pila, ker pač je to o dojenju potrebno, pa mi ni navada ostala. tako se spet fino mučim. Jem pa vse, se tudi pregrešim kdaj pa kdaj. Nove noseče...oktobra bo kot običajno norišnica. Sama sem tudi rojena oktobra in cel mesec praznujemo s kolegi. Res ogromno ljudi poznam rojenih oktobra. Seznam....manjka moja starost, 31, sem iz MB, NS 26.3 Vse, ki imate težave s službo držim pesti. Meni poteče nekje decembra. Samo ni bojazni za podaljšanje. Ker pač vodim en projekt, ki je financiran iz proračuna, je tudi pogodba takšna. Vsem želim veliko optimizma, naj vse začetne težave nosečnosti kmalu izvenijo in upam, da vse pričnemo kmalu samo uživati v tem čudežu narave-nosečnosti. Lp, vijolica