|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
1.3.2009 17:25:54   
Crystall
Men sta drugač H&M in C&A zelo všeč. Vedno najdem notr velik svari, katere bi imela user posted image . Sam zdej pri nosečnicah sem bila res razočarana v Celju nad obema trgovinama. Potem si pač kupila kar navadne majčke, ki so spodaj malce širše, tako da bo buši lahko rasel z njimi. Za nosečniške hlače je pa še prezgodaj user posted image . Jih bomo čez nekaj mesecev nabavili user posted image .

Se pa prav veselim nosečniškega nakupovanja, seveda brez pretiravanja user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
1.3.2009 17:53:49   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Ninasiki ... lepo pozdravljena med nami user posted image

Nončika ... držim pesti za naju obe, da bova imeli kmalu ogromno energije in da bo naju na nosečnost spominjal le z vsakim dnem večji trebušček user posted image user posted image user posted image

točno tako!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.3.2009 18:00:22   
ninasiki
crystal ja čist navadna majčka je v U ali V izrezom moja sodelavka jih je tud kupla in je bla v 7 mescu tko da full lepo pridejo telirane kar je men ušeč kar se pa tiče hlač si bom pa jst kupla samo dvoje glih tok da k greš kam al pa na preglet da nisi v trenerki itak bomo čez poletje vse preživele to pa najraj nosm pajkice al pa kikle

nončika hvala res je zanimivo kle sam sm vs pa komi najdla  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.3.2009 19:53:14   
Nea_teja_
Tud jest si bom kupila verjetno samo ene hlače majčk mam kr nekaj doma sem ravno zadnič kupla dve ki sta tako fino elastične.Drugače pa sem bolj tip trenirk .Pa se poletje bo ,ki ga bom večinoma preživela na morju pa nebom niti nevem kaj rabila.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.3.2009 19:59:03   
Crystall
Nea-teja jaz tudi upam, da bom letos čimveč na morju. Sicer bi mogla avgusta za 1 teden v Francijo, sam ne verjamem, da bom sposobna v 6,5 mesecu preživet v avtomobilu 1000 km v eno smer. Mogoče pa le user posted image . Upam, ker si res želim it. Jaz si bom tud najbrž ene hlače kupla, pa nekaj kril ... pa bo user posted image . Dinarčke bom pa rajši dala na račun za user posted image šolanje!

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.3.2009 20:18:41   
metka_zone
Vidim, da imate nekatere tle gor ticker ( tist, ko kaže, koliko je še do konca nosečnosti). Kako ste si ga naredile, ker meki ne funkcionirauser posted image ...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.3.2009 20:36:57   
Nea_teja_
ko ga narediš kopiraj tisti del za forum in ga prilepi tja kjer piše trakci v svoj profil

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.3.2009 21:09:07   
karmen b
Pozdravčekvsem oktoberkam user posted image

Naj se vam pridružim še jaz...no sama sem oktoberka, saj sem rojena 1.10. Test sem naredila že nekaj časa nazaj in sicer mi je user posted image pokazalo prav na petek 13.2. tako da bomo očitno imeliuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image sem se zelooooo razveselila, saj se zuser posted image ukvarjam že dobri dve leti in je bil že čas, da se je prijela tale buba. Po izračunu na netu imam rok 17.10. in sem trenutno user posted image 7 tednov in 3 dni user posted image user posted image user posted image . Prsa mi bo razneslo in bradavice me tako zelo srbijo, da se mi meša....v trebušni votlini se vsekakor nekaj razširja, ker čutim nežen pritisk, tako kot pri user posted image .

Zelo se že veselim, našega čvekanja in mogoče kakega skupnega vozičkanja, ko bo čas za to.

Pa še to moram dodat, Tina vidim, da imaš avatar Tina Turner....samo da ti povem, da sem bla včeraj v Munchenu na njenem koncertu in babica raztura tako, da dobiš komplekse....res je caricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.3.2009 21:15:37   
Nea_teja_
karmen b dobrodošla inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.3.2009 21:49:15   
ninasiki
čau karmen b dobrodošla tudi iz moje strani user posted image  še posebej ker imava določen isti datum  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.3.2009 22:27:45   
Aniiita
Živjo punce user posted image

Dobrodošla Karmen user posted image

Vidim, da se pogovarjate o cunjicah.. tudi sama ne bi rada veliko kupovala teh nosečniških oblačil, ker jih itak zelo malo nosiš potem.. Me pa zanima, kako izbrat majčko, ki ni nosečniška, bo pa vseeno dovolj široka, ker sedaj trebuščka še ni, bi rada pogledala, ko je še kaj izbire, ne na sredini poletja. Ok, mora biti elastična, širša spodaj- vendar bi jaz rada tako, da trebušček lepo zaobjame, ne pa visi- mi mogoče lahko katera kaj svetuje kaj še moram gledat?

user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
2.3.2009 7:18:18   
Crystall
Karmen en lep pozdravček ti želim.

Aniiita jaz sem kupila majčko kar tako, da sm jo raztegnila in videla, kak gre trebušček zraven. Sicer pa kupujem res majhno količino, ker bom sproti kupovala majčke - odvisno od bušija. Mi je pa zelo pomembno, da je majčka spodaj res dovolj široka oz. da se dovolj raztegne, da bo uporabna dalj časa. Če pa je bil moj nakup zgrešen ali ne, ti bom pa lahko povedala šele čez nekaj mesecev. Mogoče sem pa čisto mimo trofla user posted image .

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
2.3.2009 7:20:00   
karmen b
Dobro jutro

jaz bi bla tud na seznamčku...jetako lepo pisan user posted image
Bom še enkrat vse podatke napisala: PDP: 17.10., ime že veste ;), stara 28 let, doma na Dobrovi pri Ljubljani, prva user posted image , še nobenega user posted image , prvi pregled 4.3., NS pa sporočim še ta teden

Kar se pa tiče cunj za nosečke, jaz delam na Vodnikovi v šiški in mamo tam zraven eno štacunco, ki prodaja otroške cunjce znamke Name it, majo pa tud za nosečke. Je pa še ena njihova trgovinca v Mengšu, samo ne vem točno kje. Cene so približno take kot H&M, kvaliteta se mi zdi pa mogoče še malo boljša. Pa še vsak tadrug nima istih cunj na seb, tko kot od H&M.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
2.3.2009 7:34:51   
Crystall
Super user posted image bo res treba it v Lj in mal pregledati, kaj vse imajo. Karmen pregled imava pa na isti dan. Komaj čakam sredo user posted image .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
2.3.2009 7:36:25   
Pika Zoja
Jutro punce user posted image

Kako ste kaj?
Jaz moram priznati, da to user posted image strašno dobro prenašam. Sicer nonstop nekaj meljem, v večini sadje, pa kakšen študentski futer, da mi ni slabo, ampak bruham pa neuser posted image Upam, da se ne bo kasneje pojavila kakšna hujša slabost in že trkam na les! Pa miganje mi kar pomaga, včeraj sva z Jakobom šla malo v hribe, tako za 20minut hitre hoje v hrib, no pri nama je trajalo vse skupaj 3ure - ampak sva raziskovala, hodila, malicauser posted image , skakala, pa se je kar zavleklo. Ampak razmigala sva se pa super, sva potem kar padla v postejo in odremala 2 urciuser posted image .

Nosečniške cunje - po resnici povedano, se meni zdijo v Sloveniji strašansko drage.Pod 50€  niti ne dobiš kakšnih malo boljših elegantnih hlač -> jaz bom malo pobrskala na ebayu, nekaj naročila od Nexta (imam nagledan en nosečniški pas in enih par majčk), pa Mothercare, sicer pa tako ali tako gremo konec meseca v London, pa bom tam malo pobrskala. Ker meni se zdi, kar malo noro dajat 50€ za to, da bom hlače nosila max 5mesecev (prej mi tako ne bodo pravuser posted image ). Sicer so pa tunike in kakšne raztegljive majčke super rešitev -> pa me bomo tako lahko nosile kiklce poleti kar pod trebuščkom, pa je. Jaz ne mislim komplicirat, bo žeuser posted image .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.3.2009 7:39:55   
Anonimen
Jaz imam ene same nosečniške kavbojke, majice sem imela kar navadne malo daljše, raztegljive. Sem bila itak na bolniški, ni bilo potrebe. Čez poletje pa itak krila, hlače pod trebuhom, pa kar gre. Je pa res, da se mi je pozno poznalo, v 23. tednu sem šla na morfologijo v navadnih hlačah z nizkim pasom, no pol sem pa vzkipela. Če bo katera popravljala, NS imam 23.3., pregled 24.3.
Anonimna 4

(odgovor članu Pika Zoja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.3.2009 7:52:05   
Crystall
Punce imate res prav! Res je brezveze pretiravat. Drugač pa tudi pri meni bo ebay prvi na spisku. Eno krasno majčko živih barv sem že našla. Sam pride naročanje na vrsti kasneje, ko bom že imela trebušček.

Pika Zoja potem imaš enkrasen dan za sabo. Pri meni je odvisno od dneva, kak se počutim. si pa rečem, da je tole prva nosečnost in me pikica skoz opominja, da je tuki, da ne bom pozabla nanjo user posted image . Vse bo pozabljenno, samo da se pikica oktobra rodi zdrava user posted image . Si gledala mogoče oblekce za bebico od nexta? Krasne imajo in baje zelo kvalitetne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.3.2009 7:53:01   
Anonimen
Dobro jutro..
Najprej  čestitke novi user posted image user posted image !!

Kako ste kaj preživele vikend ? Midva sva šla včeraj z mojim na 1 urni sprehod mi je tako dobro del. Včeraj zvečer sem prvič občutila slabost, mi je vse tako nagravžno smrdelo. Na zraku in sprehodu je dobro, če pa sedim pa ni zraka je pa bjek. Do sedaj nisem imela nobenih težav ( sem v 8 t, 2/7 ). Upam, da ne bo kaj slabše. Drugače mi hormoni šopajo na veliko od neznanske energije, do utrujenosti, jamranja, jokanja, smejanja...user posted image  Vse kar obstaja. No uglavnem upam, da se ne bodo slabosti kaj hufo začele, sploh sedaj ko sem v službi saj bi rada normalno preživela nosečnost v službi ( seveda če mi ne bodo prekinili ko mi poteče user posted image  ).
Kar se oblek tiče jaz bom vse sproti kupovala. Ne mislim ful komplicirat, pa kupovat ne vem kaj. Všeč so mi majičke, ki so pod prsmi raztegnjene in tako lepo padejo. Dve taki sem si naročila u neckermanu ostalo bom pa vse sproti.
Do mojga pregleda no do NS je pa še 24 dni, tako da je še kr dolga, potem pa kf hitro zatem še redni pri ginekologinji. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.3.2009 7:57:09   
Februarka08
Jutro.

Vas nisem še v celoti prebrala, ker enostavno nimam časauser posted image
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja pupa je imela včeraj 1. roj. dan in je bil temu primeren ves vikend njenuser posted image jaz sem zmatrana, da zvečer ne morm zaspat, zjutraj mi je pa tako slabo da sem že od 6-ih pokonciuser posted image tako da spim zelo malo, zjutraj se komaj skup sestavim... ampak bo že, upam da čimprej prebrodim tole...

Lep začetek tedna vam želim, čim manj slabosti!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.3.2009 8:12:04   
Pika Zoja
Crystall, ja, jaz dosti kupujem od Nexta, Mothercare, Gap, No added sugar, ampak vse gor v Angliji, ker tudi če naročuješ preka Nexta v Slovenijo, so precej dražje cunjice, kot pa gor. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.3.2009 8:25:28   
Crystall
Vem ja. Sem bila lani poleti v Angliji, pa sem si res nakupla veliko oblačil. Ampak takrat še nismo vedeli, da bi bilo fajn kupiti tudi kaj večjega user posted image . Sem pa šla v eno Nextovo trgovino, ampak nisem našla nič zase; ampak oblekce za otroke .... uffff, so pa fenomenalne. Sem pa kupila si kar nekaj majčk v Primarku (kvaliteta tko tko) po 1 funt user posted image . Bom kar te znosila v nosečnosti, ker so spodaj lepo talirane. Ti greš vsako leto v šoping v Anglijo? Jaz sem imela letos v planu Francijo - bomo vidli, kako bo. Drugače se bom pa zadovoljila z manjšimi nakupi v Avstriji ter preko ebaya.

Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.3.2009 8:36:10   
ninčy
Dobro jutro!
Sem vas končno prišla malo pozdravit ... Saj veliko časa nimam, ker letim k svoji osebni zdravnici, da vidimo, kaj bo z bolniško. Se bom kasneje še kaj javila.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.3.2009 8:42:32   
Pika Zoja
Crystall, mi smo živeli v Angliji in če bo po sreči se naslednje leto selimo nazaj. Je pa malo to vse skupaj odvisno od tele svetovne krize, tako da smo sedaj nekje na 50-50% za in proti. No, po resnici, vse je precej odvisno od moževe službe. Drugače pa mož hodi nekje na 1 mesec gor, včasih ne, včasih gre 2x mesečno. V Birminghamu imamo sicer v lasti stanovanje, vendar se nam ga ne splača sedaj prodajat, ker so šle nepremičnine skoraj za 30% dol, pa še pravijo, da naj bi šle. Trenutno ga ima v najemu ena slovenska družina. Samo v mesecu januarju so v Angliji zgubile okoli 0,7%. Saj pravim, bomo videli. Drugače pa jaz z veseljem ostanem tudi v Sloveniji, mi nič ne manjkauser posted image . Se pa znava z možem kar impluzivno odločat glede tega, če sva 1x popakala za 1leto z 3mesečnim otrokom, nam tudi v drugo ne bo težko.user posted image Tašča pa vpijeuser posted image , kakšna svauser posted image .

Ja, kar se Nexta tiče, nekaj časa niti ni pošiljal v Slovenijo. Sedaj so pa cene tako navili, da je jojuser posted image . Se ga splača bolj preko ebaya naročat, to pa. So pa tolk cartih stvariiii... mene kar meče. No, če dobimo punčko, bom kar nekaj fantovskih stvari prodajala. user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.3.2009 8:50:41   
Crystall
Pika Zoja ... če dobim fantka, se priporočam za nakup ... kar zame prišparaj user posted image

Jaz sem bila poleti par dni v Londonu, ki me ni tako zelo pritegnil, potem sem pa odšla v Lincolnshire (mislim, da se tisto območje tako imenuje), kjer je bilo pa svetovno. Angleško podeželje je čudovito. Ogromno polj, med njimi nizki grmički, ovce vsepovsod .... joj, komaj čakam, da grem še kdaj ali pa na Irsko user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.3.2009 9:20:58   
manca
Dobro jutro oz. kar dober dan

sem že od petih pokonci, saj naša navihanka ni hotela več spat. Tako da sem res zelo zaspana in bi kar podaljšala če bi bila doma.
Vikend je pa tudi zelo hitro minil..hb je bilo vreme odlično.

Za prvo nosečnost sem si v H&M kupila nekaj majčk, kiklc in je bilo poletje res preživeto v kiklcah z nizkim pasom. Pa v C&A sem tudi dobila nekaj oblačil. Se v AU dobi res precej, pa še znižane cene so bile. Doma imam troje nosečniške hlače..ene so za začetek, potem imam pa še ene črne in bež, pri katerih se prestavljajo gumbi na notranji strani. Sem pa te dvoje hlače dobila za 30 eur, s tem da je bila pri črnih zraven še majčka z kratkimi rokavi (in se mi je zdelo res poceni za 15 eur).

Slabosti so prisotne samo zjutraj, sem pa napihnjena in komaj čakam da bo tukaj NS, da bom lahko povedala in da se ne bom več skrivala za brezrokavnikom.

lp, manca

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?