Crystall
|
Pravoda ... kak lep buši Majchy ... moj se tud neki meni, da naj bi šli s kolegi v Berlin na atletsko tekmovanje za 4 dni. Sam sem mu rekla, da zaradi mene lahko gre, ampak da naj pomisli še malce na finančno plat. Ker to bi ga prišlo zihr več kot 200 eur, a midva nimava letos denarja, da bi sploh šla za 1 teden na morje. Kak se bo odločil, ne vem. Mislim pa, da bo ostal doma. Drugač ima fajne kolege in jih imam prav rada, razen enega, ki je bil prej njegov najboljši kolega. Tip je presran do konca, punce v življenju po moje še videl ni, ker ga nobena noče. In še zdej po več kot 1 letu mu ni jasno, da moj fant ne živi več doma, ampak da midva že 1 leto živiva skupaj pri meni. Moj fant dela v domačem kraju, 20 km od mene, potem gre še vsak dan ali na fitnes ali na nogomet ali na tenis in med tednom pride ponavadi med 7. in 8. uro k meni, a vikendi so najini ... če greva kam, greva skupaj. In ta kolega ga glih med vikendi kliče, kje je, če ga greta žurat, pa ne vem kaj še vse. Ko mu moj reče, da ne ... pol mu pa piše sms-e, kak kolega je, da če bo zaradi punce vse kolege pustil. Ma ne vem, kaj še vse ... a moj se z njim dejansko vidi 3-4x na teden. Posesiven je bolj kot jaz. Saj sem rekla, samo še enkrat se naj to zgodi, potem bom pa jz mu povedala svoje, ker ga imam poln kufer. To, da sem pa noseča, pa da pričakujeva otročka ... to mu nič ne pomeni ... EVO, sem si olajšala dušo. Sej to je sam eden tak, ostali so vsi fajni ... sploh z enim parom sva se tak zaštekala, da prav komaj čakam, da prideta k nama