mateja8 -> RE: Oktobrke 2009 (10.7.2009 9:07:22)
|
Ojla punce, dolgo se nisem javila, ker sem preveč zasedena. Včeraj sem bila na pregledu in mi je G. rekla, da je vse o.k. Mi je pa zabičala počitek in nobenega dvigovanja, ker zelo, zelo nizko nosim. Ko je z aparatkom iskala srčni utrip je že kar mal švicala ker ga kar neki časa ni našla. No, potem ji je uspelo, vendar je srčni utrip zaznala tik nad mojo sramno kostjo, kar jo je je full začudilo in je rekla, da ima naša pupa glavo najverjetneje že v porodnem kanalu. Ni nujno, da bo skos tako ležala, ampak trenutno je tako nizko, pa tudi ko sem bla v LJ so mi rekli, da moram počivat in da leži nizko. Zdej mi je pa moja še mal bol na trdo povedala, da se ni za hecat, če hočem do konca lepo donosit. Sedaj sem lepo pridna in več počivam, predvsem pa gledam, da ne delam kakih hitrih in naglih gibov (vstajanje s stola, sedežne ali iz čepečega položaja). Za tabelco: naslednji pregled v APN LJ 17.7.2009 pri svoji G. pa 24.7.2009 Joj to vreme me pa ubija, se danes komaj vlačim in sem komaj vstala, da sem malega v vrtec peljala. Zdej mam pa eno specialno delo. Moram celo bajto pomit, ker je bil včeraj vodovodar pri nas in so vrtali in štemali, da je vse prašno. Fuj. Kako ste pa kaj ve punce? Razen tega, da ste site dežja......
|
|
|
|