tršica -> RE: Oktobrke 2009 (18.6.2009 19:13:29)
|
Pozdravljene! Jaz se vam javljam po zares dolgem času. Ja, v šoli je prav pestro. Zdaj se zadeve malo umirjajo, pa sem vas prišla malo pogledat. Nazadnje smo napisale 116 strani, zdaj jih je pa 156. Seveda nisem uspela vse prebrat. Samo zadnje dve strani sem preletela. Glede spanja... Jaz soim kot ubita. Zadnje čase me še popoldne zmanjka za 2 uri in pol in to tako konkretno, da me ne zbudi niti telefon. Mali ali mala pridno brca. Navadno ima nek svoj ritem. V ponedeljek imam šele morfologijo in test za tokso. Upam, da bo vse ok, saj je splošno počutje prav dobro. Zadnja dva dni sicer opažam bolečine čez pleča. Po moje je to zaradi preveč sedenja za računalnikom. Pa tudi pod prsmi me tišči, če veliko sedim. Kot da mi stiska želodec ali kaj. No, pa menda je to normalno :) Komaj čakam, da bo zares konec šole, tudi za nas učitelje. Si bova privoščila 10 dni dopusta na morju, potem pa mislim, da bo čas za materinsko šolo, avgusta pa urejanje prostorčka za najinega dojenčka. Se že veseliva :) In kako ste kaj ve? Saj pravim. Sem mogoče lena, ampak res nisem še uspela prebrati 40 strani nazaj. Lepo bodite, pozdrav morbitnim novim ion vse najboljše tistim z rojstnimi dnevi!
|
|
|
|