minna -> RE: Oktobrke 2009 (10.2.2009 7:34:44)
|
Dobro jutro punce? Vidim, da je kar pestro na tem našem forumu. Vsaka ima nekaj težav po drugi strani pa vse čakamo, da bomo prilezle do nuhalne in lažje zadihale. Včeraj sem morala iti na pregled, ker imam že 3 dni svetlo do temno rjavkaste izcedke. Sem klicala svojo gin pa je sestra rekla, da naj kar pridem. Itak sem se že pripravila, da ne bo nič, ker če že sedaj izcedki potem to sigurno ne bo nič dobrega. Pa čakam v ambulanti in mi že naštimajo matereinsko pa vso ostalo dokumentacijo. Grem k gin in povem, kaj se dogaja, seveda pa rečem, da se sigurno ne bo nič videlo, saj sem komaj 5 t. Pa hajdi na uz in poglej poglej, nekaj pa je notri, videla se je lepa okrogla žogica (GV), notri pa pikica. Sem bila zelo presenečena in sploh nisem mogla verjeti pa itak to ni prvič zame, ampak me vsakič pretrese ta čudež življenja. Tako, da kar bo bo, ni izven maternična, naročila me je čez 14 dni, da vidi ali je pika kaj zrasla. Jaz sem pa tudi pomirjena. Tako, da sedaj čakam... Glede izcedkov je rekla, da to nobeden ne ve, zakaj so, tudi če mi da bolniško, ni to ena garancija, da bo bolje. Potem me je poslala še v laboratorij. Sedaj imam pregled 20.02.. Upam seveda na najbolje, a ni odvisno od mene. Čao punce, lepo se imejte in pišite
|
|
|
|