skačica -> RE: Oktobrke 2009 (11.6.2009 15:43:54)
|
sem kar prej poslala, ker je minil preveč časa odkar sem post začela pisat. Smo imeli vmes še en obisk. Ja, tele majčke od Popka so fine, ja, ampak jaz sem si jo kupila že kar nekaj časa nazaj in je z dolgimi rokavi, tko da zdele ne pride v poštev. Točno, saj imam dve, ampak mislim, da ima tudi druga dolg rokav. So pa napisi res full luštni. boob- sem full vesela, da je vse ok z otročkom, res. Zdaj pa lahko brezskrbno uživaš.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] februarka- zate pa tud držim pesti, da donosiš tko kot je treba. frrr- poročaj kako je blo na MF. No, da še jaz povem kako je blo na MF v torek. Pušenjak je bil spet zelo prijazen, vse je lepo razložil, naredil vse meritve, ki ustrezajo tednom nosečnosti in na koncu povedal spol. Je rekel, da bomo imeli še eno tako podobno kot sedi na stolu (Iza je bila namreč z nama). Preklopil je še na 3D in naredil nekaj posnetkov, tko da smo videli obrazek, rokice, kaj ima med nogicami. Je pa izgledalo, da jo UZ nič ne moti. Tudi Iza se ni nikoli skrivala za rokicami. Res fino, ni pa poceni- 85 eurov. Danes sem po službi za nekaj minutk letela v P, ker me je klicala sodelavka naj pridem pogledat njenega fantka. Lep, lep in še enkrat lep, ona pa ko rožca. O hrani pa raje ne bi, meni kilaža zdele bolj ali manj stoji, gledam pa, da zvečer prepozno ne jem oz. se ne bašem in da ne jem preveč svinjarij. Res ne bi bila rada na koncu kot žoga. Čeprav se mi ni zdelo, da sem bila v prvi nosečnosti grozna pa sem se zredila malo čez 20. Eh, če mi kaj posebnega zapaše, si pa tud brez težav privoščim. kdaj pa, če ne zdaj??? Grem, kosilo je na miziiiiii.
|
|
|
|