mateja8 -> RE: Oktobrke 2009 (4.6.2009 7:37:23)
|
Dobro jutro vsem so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]! Jaz sem mela včeraj pregled pri svoji G. in je rekla, da je vse brez problema. Ultrazvoka mi ni delala, ker so mi ga v ponedeljek delali v Ljubljnani, tako, da mi ga bo ona naslednjič naredila. Pojamrala sem ji, da me v dimljah fuuulll leva noga boli, pa je rekla, da je to zato, ker mi ali naš bebi ali pa kaj drugega pritiska na živc. Ker pa to ni dovolj sem mogla pojamrat še o otrdevanju trebuha, pa je rekla, da moram več počivat in mg pit. Tolk o pregledu. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je bil pri prvem porodu z mano, pa je rekel, da to sploh ni tolk krvi in tega, kot si je on predstavljal. Sej me ni rabu za rokco držat pa ne vem kaj, dost mi je blo samo to, da sem vedala da sedi ob meni. Ko pa se je začela zares, pa mu je doktor rekel, če me bo podpiral pod vratom glavo podpiral, takrat, ko bom jaz pritiskala. Res je bil priden in je bil ob osmih zjutraj do dveh popoldne z mano v porodni - saj drugače bi bila več ali manj sama - samo babca pride vsake tolk cajta pogledat kako napreduješ. Zdej je rekel, da bo šel spet z mano, čeprav malo težje kot prvič, ker ve kaj ga čaka in kolk sem se namatrala - pa se mu jaz in bebi smilva. ampak šel bo z mano to je glavno, pa tudi če samo nekje od strani sedi. Silim ga pa ne. Punce jaz se letos tako nažiram sadja. Pa ga do sedaj nisem preveč marala, ampak v tej nosečnosti se mi je pa odprl. Doma imamo češnje, ki jih že ene pet dni pridno goltam, pa tudi rdeči ribez se že dobi, tako, da sem se ga včeraj do sitega najedla. Lubenica in nektarine pa so tudi redno v hladilniku. Pa mlečni riž bi vsak dan jedla za večerjo, ko bi se mi ga dalo kuhat. Danes je tašča malega v vrtec peljala, ker si je tako zaželel. So se včeraj preselili v nov vrtec in ji ga je hotu pokazat. Jaz sem se pa utrujena zbudila tako, da grem še kar mal nazaj pod dekco. Se javim kasneje.
|
|
|
|