karmen b -> RE: Oktobrke 2009 (1.6.2009 11:04:49)
|
Karmen b jaz res upam, da imaš prav glede uz in da mi bo dal napotnico za kam drugam. Saj mogoče jaz preveč prehitevam, ko sem ga že pri 16. tednu spraševala o mf. Čisto možno, da mi bo na naslednjem pregledu kaj več povedal in me mogoče poslal drugam. Bomo videli. Sekirat se zaradi tega res ne mislim, ker je brezveze. lenika, meni bo moj ginekolog delal mf, ampak v ambulanti nima ta dobrega uz, zato se mf v zd Vič izvaja na drugi strani stavbe samo 1x na teden. Se opravičujem zaradi debele pisave, ampak se mi ne da še enkrat vsega pisat. Upam, da boš dobro opravila, je pa res, da ima vsak g svoj način kontakta s pacienti in sem zelo vesela, da je moj tak, da vse lepo po vrsti pove in pravi čas, preden ga začnem sama zasliševat. Je pa tud res, da ni dobro preveč neučakan bit, ker potem človek pozabi uživat vsak nosečniški dan posebej, ker se kar ne zavedaš, da ko enkrat mine teh 9 mesecev, takih občutkov ni več, dokler se ne odločiš za novega otročička. Pa seveda, če je nosečnost lepa in dokaj brezskrbna, kar želima vsem vam.
|
|
|
|