RE: čudno.. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

smuki -> RE: čudno.. (4.2.2009 20:06:20)

Men niso rekli nič, kaj lahko kaj ne. Kar se tiče seksa je mogoče pametno, da počakaš kakšen teden. Jst po enem tednu še imam manjši izcedek, mal še špika, vendar čakala ne bom več dolgo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Mislim, da je največ odvisno od psihe.... če ti sploh je do tega.

kodrana -> RE: čudno.. (5.2.2009 8:31:48)

žal mi je. bosta videli, kmalu bosta spet srečki nosečki.
meni se je tudi zgodilo. prvič ss v 9t. sedaj pa imam že skoraj 9m navihanko.
ni dobro nekje 2t, da imaš spolne odnose. in 2t naj se ne bi kopale. oz. dokler traja krvavitev. pri meni je trajala več, kot 2t.
po 3h ciklusih sem ponovno zanosila.

držita se in pogumno naprej.

tejčit -> RE: čudno.. (5.2.2009 18:48:38)

No jst sm prišla domov z abrazije.Sm kar faj preživela dolgčas mi ni blo sm mela
dve super cimre.Drugače sm brez bolečin in krvavitve so ble takoj po posegu
zdaj pa nič.Ni mi jasno ker ene punce fajn krvavijo jst trenutno ne zaenkrat.

smuki -> RE: čudno.. (5.2.2009 19:31:34)

Ojla!

No, fajn, sam da si ok in da je šlo hitro skozi.
Kar se tiče krvavite, sem jst krvavela samo v bolnici in to takoj po posegu, potem pa so se začeli rjavi izcedki, kateri so malenkost prisotni še danes.
Pa te je kaj bolelo, ko si se zbudila? Pr men je bilo tako, kot da imam najhujšo M do sedaj. Ampak je bilo za po ure že boljš.
Zdej pa počivaj!! Jst sem bila drug dan mal korajžna in sem mal hodila po hiši, pa sem imela popoldan takšne bolečine, da sem mislila že nazaj it. Dva dni se pusti razvajat, do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

tejčit -> RE: čudno.. (5.2.2009 19:56:58)

Ne tud po posegu me ni nič bolelo sam veš kaj mi ni jasno ker ene fajn krvavijo
ene pa ne.Aja pa še to,k sm mela danes še en ultrazvok pa so mi dali slikce
pa mi ni blo jasno kako to da so v vrečki bla dva jajčna prazna mehurčka.Akatera ve
kaj o tem.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]