smuki
|
Ojla! Najprej hvala vsem za podporo in spodbudne želje. Ste mi v veliko pomoč, hvala. Počutim se kr OK, mal me še špika, celo roke so me nehale bolet, ker so me včeraj čist prepikali (mi na eni roki težko najdejo žilo). Krvavim malo, največ sem po posegu, sedaj pa čistoe malo. Morem pa jutri zjutraj še enkrat na odvzem krvi, da mi preverijo, če pada betaHCG (so mi vzeli kri preden sem šla, pa se menda še nič ni poznalo). Zdaj sam upam, da bo vse OK, da mi ne bo potrebno it še enkrat na čiščenje. Me je pa včeraj zdravnica na viziti kr mal razjezila oz. sem bila presenečena, da če ne bi sama spraševala, ne bi izvedela nič, pa še tisto kar sem vprašala je bil bolj splošen odgovor. Sem jo vpašala, če se morem kaj posebaj pazit - mislila sem od raznega kopanja, dvigovanja (kolk časa ne smem), sexa, itd. No, rekla mi je, da mi vse v odpustnici piše, v kateri piše samo počivanje in pa teden dni bolniški stalež. Še dobro, da imam vas, da lahko mal izvem kaj ja in kaj ne. Tejčit, ti imaš pa danes kontrolo, ne? Držim pesti, da bo vse OK in da boš videla malo pikico. Glej da se javiš! Aja, pa kar se tiče psihe - še vedno me stisne, vendar sem se očitno že tolk zjokala, da je šlo to iz mene. Zdaj samo komaj čakam, da mine teh nekaj mesecev, in da začneva znova.
|