preživnina-odveetnik (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

malapika29 -> preživnina-odveetnik (21.1.2009 13:57:55)

Sem vprašanježe postavila na forumu zakonodaja, ampak mislim, da bom tukaj dobila mogoče kak odgovor več.

In sicer:

Znašla sem se v precej neljubi situaciji.

S bivšim partnerjem se nikakor ne morem sporazumeti o preživnini in stikih.
V bistvu imama preživnino že določeno, ampak je ne plačuje. Za to sem vložila postopek izvršbe.
Ker pa mi sedaj grozi z odvetnikom  in in in..
Sem se tudi odločila, da bom vložila tudi tožbo za zvišanje preživnine. Pri njegovem dohodku 1600 Eur mislim da bi bla upravičena do kakšnih 200 Eur preživnine? Kaj pravite?

Bistvo pisanja tukaj pa je to, da bi vas rada povprašala, če bi mi lahko katera priporočala kakšnega dobrega odvetnika iz Maribora ali okolice????

hvala

Mišni -> RE: preživnina-odveetnik (21.1.2009 13:59:16)

IZVIRNO SPOROČILO: malapika29
Ker pa mi sedaj grozi z odvetnikom  in in in..

Kaj pa naj bi z odvetnikom dosegla? Če ne plačuje, kar je sodno določeno, sledi izvršba. Hvala bogu. Lahko se pa z odvetnikom malo praskata, to pa.

malapika29 -> RE: preživnina-odveetnik (21.1.2009 14:00:49)

V bistvu sem postopek izvršbe že vložila.
Sedaj bi rada še dvignila preživnino. Zato pa tudi odvetnika, da bo enkrat dedc skapiral da mislim resno in da se ne bom pustila več ustrahovat.

ajataja -> RE: preživnina-odveetnik (21.1.2009 14:05:44)

Ne rabiš odvetnika ,daj na sodišče novo vlogo,tu si dovolj zaščitena glede preživnine in se ne splača denarja vstran metat za odvetnika.

malapika29 -> RE: preživnina-odveetnik (21.1.2009 19:31:41)

Se mi lahko prosim oglasi katera na zs, ki je dala skozi že ta postopek zviševanja preživnine. Bi imela nekaj vprašanj.

Že vnaprej hvala!

Stran: [1]