Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:30:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Če poznaš, pa klikni. Samo ne potem dve temi nižje ene frače maltretirat, ker bi tudi rada, da klikamo. In zakaj ne? Ne razumem. Saj lahko tud to minty al kaj je, če želim.
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:31:02
|
|
|
|
Freycha
|
meta. nič... doma sem, na bolnški, pa bi se mogla učit pa najdem miljon izgovorov, da se ne..... še kaj nejasnega? aja, pa da razjasnim - računovodstvo naj bi se učila - no go
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:51:00
|
|
|
|
brigitaa
|
Se pridružujem,wtf naj klikamo?? Mogoč bom pa jz čez kk let fehtarla tle gor klikite za mojga lepga sineka....je tud športnik
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:56:38
|
|
|
|
benika
|
Se pridružujem,wtf naj klikamo?? Mogoč bom pa jz čez kk let fehtarla tle gor klikite za mojga lepga sineka....je tud športnik Kaj se ti zdej **** Par postov niže si citirala moj odgovor o tem, da obstaja za klikanje poseben forum in takrat si se spravila name s tvojim značilnim wtf. Odloči se sedaj kaj bi rada. Pa veš, zaenkrat dobro vidimo, ni nobene potrebe, da so tvoji posti odebeljeni.
< Sporočilo je popravil benika -- 27.1.2009 12:57:04 >
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:58:46
|
|
|
|
TRIŠ
|
Evo glasek za Uroša.Upam da dobim kako kavico glede na to da je iz naših krajev
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 12:59:24
|
|
|
|
higuys
|
Prosim, za kakšen glas Ne dam. Pa da me j.beš, evo ne dam. Ne glasa, ne eura.
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 13:00:58
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Prosim, za kakšen glas Ne dam. Pa da me j.beš, evo ne dam. Ne glasa, ne eura. pa umir konje... kdo kej hoče od tebe??
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 13:06:08
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 13:06:37
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: higuys Prosim, za kakšen glas Ne dam. Pa da me j.beš, evo ne dam. Ne glasa, ne eura. pa umir konje... kdo kej hoče od tebe?? mogoče glas- ek... Čuj, triš a ta uroš je tak fanj, mislim ****abilen...no za ponucat?
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 13:07:16
|
|
|
|
brigitaa
|
Očitno so dans nekatere nekaj pozable uzet-kajneda benika, tud odebeljeno ti ne pomaga, ne vidiš kdo kaj piše, oz.imaš več nikv D
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 13:13:00
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Očitno so dans nekatere nekaj pozable uzet-kajneda benika, tud odebeljeno ti ne pomaga, ne vidiš kdo kaj piše, oz.imaš več nikv D Misliš Dominor?
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 14:31:59
|
|
|
|
benika
|
O ja brigitaa, jaz dobro preberem kdo kaj piše. In tudi nick imam samo enega in edinega, za razliko od marsikatere tule gor. Mi pa precej dvignejo pritisk take kot si ti, ko v eni temi govorijo nekaj, v drugi spet kontra temu....
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 14:34:26
|
|
|
|
brigitaa
|
SM vedno proti fehtarjenju, škoda, sm sploh kaj omenla.
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 14:37:06
|
|
|
|
benika
|
Ok, sej ti verjamem in namen mojega posta tebi ni bil to, da ugotavljava ali si za ali proti temveč nekaj čisto levega. Ni važno. Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 14:42:40
|
|
|
|
brigitaa
|
OK, k ne maram se prerekat kjerkoli niti ne tle
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 15:01:51
|
|
|
|
puncica
|
Ne bom glasovala, ker ni tema na pravem forumu in PIKA
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 15:06:20
|
|
|
|
marjetica23
|
glasovala:)
|
|
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 19:05:45
|
|
|
|
čipka
|
Jaz sem ga tut kliknla-sam zgleda da ga bo un mirko premagu-ko ima skor 1x več glasov.
|
|
RE: Prosim, za kakšen glas 27.1.2009 19:48:12
|
|
|
|
miny
|
Ha, ha, ste me pa res nasmejale. Hvala vsem, ki ste klikali, tebi tudi Volga . IZVIRNO SPOROČILO: brigitaa Se pridružujem,wtf naj klikamo?? Mogoč bom pa jz čez kk let fehtarla tle gor klikite za mojga lepga sineka....je tud športnik Bom ziher klikala. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Evo glasek za Uroša.Upam da dobim kako kavico glede na to da je iz naših krajev Tud za tortico dam, ni blema. IZVIRNO SPOROČILO: higuys mogoče glas- ek... Čuj, triš a ta uroš je tak fanj, mislim ****abilen...no za ponucat? Je fejst fajn, zato ga pa mam. IZVIRNO SPOROČILO: čipka Jaz sem ga tut kliknla-sam zgleda da ga bo un mirko premagu-ko ima skor 1x več glasov. Eni fehtamo, drugi majo pa programčke. . Vsak ma svoj sistem. In pa še za konec, vsem tistim, ki ste proti klikanju, drugič pa ne odpirajte teme, pa bo lažje prenest .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?