tiste, ki ste urejale sporazumno preživnino (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Nur -> tiste, ki ste urejale sporazumno preživnino (21.1.2009 12:00:44)

Zanima me kam ste poslale predlog, na katero sodišče (Ljubljansko okrožje)?
Zanima me tudi, ali ste predlog spisale same ali se dobi že kakšen predpripravljen obrazec. Katere priloge je potrebno poslati zraven in v kolikem času ste bile vabljene na obravnavo?

metuljčica1 -> RE: tiste, ki ste urejale sporazumno preživnino (21.1.2009 12:04:18)

Pomagam ti lahk sam za predlog, ker sem s Koroškem in sem vse skupaj poslal v Slovenj Gradec.Se pa na CSDju dobi predlog, ki ti lahko služi kot osnutek da veš kako napisati.Ne vem kako je pri vas ampak jaz sem za tavelko pužiko to urejala pred 3leti, pa je blo potrebno čakati 5mesecev na obravnavo.Zdaj je menda na Koroškem to vse že v krajšem času rešeno.Upam, da sem ti vsaj malo pomagala

tinatona -> RE: tiste, ki ste urejale sporazumno preživnino (21.1.2009 12:24:36)

Hej!

Jaz sem mušter dobila na vložišču sodišča (na glavnem), tja sem potem tudi vlogo odnesla. Se pa spomnim da se morata oba podpisat, pa v treh al celo 4ih izvodih mora bit. Pa nekaj kolekov se da zraven. Pa zraven moraš dat zadnjih 6 plačilnih list od obeh...

Drugega se pa trenutno ne spomnim. Bom poiskala svoj predlog, pa pogledala če sem še kaj pozabila.

LP

Stran: [1]