|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
11.2.2009 11:27:29   
Masi
vir naturuser posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.2.2009 11:28:18   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Midva tudi sva koruznika- vendar se dogovarjava, da bo poroka skupaj s krstom. To bo najverjetneje drugo leto, da še lahko gremo skupaj na potovanje. Bomo videli, mogoče pa me za 30 user posted image  preseneti s prstanom. Kakšne poroke ste imele (koliko ljudi, obleke...)

Pecivo že diši.user posted image

Kosilo- sirovi štrukli v juhi.

Glede dud in flašk je vseeno katero kupite. Dude smo mi imeli iz kavčuka, ker je bolj podobna dojki in je mehkejša. Res pa je, da jo moraš ful pogosto menjavat. Flaške- upajmo, da bomo vse dojile in jih ne bomo takoj potrebovale.

hehehe jest tud kr mal potihm upam

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.2.2009 11:29:02   
Obelix
Ja, vir natur je res zakon user posted image

Čišča? Kakšne tri dni ful močna, potlej pa še ene dobre tri teden kot šibka menstruacija. Ni panike.

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.2.2009 11:30:23   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Čišča? Kakšne tri dni ful močna, potlej pa še ene dobre tri teden kot šibka menstruacija. Ni panike.

kaj pa ostale??

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.2.2009 11:31:48   
Masi
sam smrdi  za user posted image . Sm se skos hodila tuširat pa sm se skos počitla umazana. Mojmu sploh bliz nisem pustilauser posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.2.2009 11:32:21   
Masi
Ja traja tm ene tri tedne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.2.2009 11:32:32   
KatMat
aja??

(odgovor članu Masi)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.2.2009 11:32:56   
dito
Mazanje- jaz se mažem kar z mandlejvim oljem in seba-med kremo proti strijam. V prvi nosečnosti, kljub +24 kg (iz suhice v user posted image ), sem dobila samo dve striji na boku. Mazala pa sem se tudi samo z seba-med kremo. Mislim, da je vse odvisno od kože in da je važno, da je koža mastna in vlažna.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.2.2009 11:33:54   
KatMat
KOMI CAKAM DAN D!!!

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.2.2009 11:34:32   
dito
čišča- ja nekje tri tedne, vendar zadnja dva tedna skoraj nič. Odvisno od posameznice.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.2.2009 11:37:19   
dito
imena- kaj že imate izbrane za user posted image  in user posted image  user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.2.2009 11:37:46   
Lalica1
Ja moja čišča pa je bila dva tedna kar precejšnja in potem se je še kaka dva tedna postopoma umirjala. In to res ni preveč zavidljivo , ampak kaj se mora?
Sem se pa tuširala samo 1x dnevno, ker več bolečine moje telo ni preneslo (zaradi operacije sem nogo večino časa lahko dvignila kakšen milimeter, vstop in izstop v banjo sta bila mučenje in precejšnji časovni zalogaj, kopanje in umivanje je bolelo ko sam user posted image , šele po kakšni uri sem se pa začela počutiti božansko user posted image ).

Ampak vse mine!!!

Imena user posted image . Mi še nimamo. Pa je zadnjič mala spraševala kako bo njenemu bratcu ime... Se bo treba začeti zanimati, čeprav ne vem če bo v bližnji prihodnosti kaj. Se pa veselimo kakšnih idej user posted image

< Sporočilo je popravil Lalica1 -- 11.2.2009 11:39:25 >

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.2.2009 11:37:55   
andrejka
Hej!

Punce modrček obvezno mejte sabo v porodnišnici, ker so tam tiste halje tako trde... Sem ga že tam uporabljala, ker bi drugače znorela, tok sem mela občutljive bradavice.
Pa žal mi je, da fotoaparata nisem mela pri sebi, ker bi tako mela več slik.
Pa za tiste, ki mate bolj vdrte bradavice priporočam nastavke. Men so jih po dveh dneh, ko sem mela že bradavici v ranah mogl dostavt v porodnišnico-mala je mela tak sesalni refleks, da je blo groza. pa jih bom tokrat kr preventivno sabo uzela.
In ja, eno manjšo brisačko za obraz.
Pa obvezno kremo za roke (tako nedišečo), ker so men od zelo pogostega umivanja rok čist razpokale roke.
Tok sem se za zdej spomnla.
lp, A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.2.2009 11:39:49   
Masi
dude so pa itak ena posebna tema. Eni priporočajo une s kaučuka sam so men tok grde pa smešne. Je otočku čez pol obrazka.pa sploh ni rečen da jo bo otrok marov. eni so itak čist proti. Jest vem da so mi jo dali že v porodn. ko je mali skos jokal in ni bil lačen. Jo je takoj zagrabu in jo je imel rad. Je to en tak gumbek na of pri joku ko nič drugega več ne zaleže. Men je prišla prav. Je pa zdej težava kako ga odvadit. Tok je navajen nanjo da je čist hudo če jo nimam pri sebi ko jo hoče dobit. Pa ma že zdej viden slab ugris mi je rekla pediatrinja. Ga bo kar treba odvadit pa še iščem možne načine kako. Najprej bi rada da začne govort (ker zaenkrat še ne) da se bova o tem pogovarjala. Ne bi mu jo rada kar na vrat na nos vzela. Tut vem da bi mel krizo.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.2.2009 11:41:05   
KatMat
NAša bo Tija 

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.2.2009 11:42:01   
KatMat
evo spet vaganje...+7kg

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.2.2009 11:43:12   
Masi
andrejka si naštela čist nujno opremouser posted image . Dodajam še kremo za bredavice najbolš bepanten in seveda blazinice za v modrček za dojenje.Pa tiste k boste šivane en šlauf za sedet za napihnt. Nisem mela teh problemov pri cr ampak sm slišala od drugih.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.2.2009 11:46:06   
Masi
Naša bo Mia.
Zdej grem pa mal počivat pol pa kuhat. Moram iskoristit da sem sama pa mam mir. Se tipkamo še kej zvečer. Pa pa

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.2.2009 11:54:00   
Anonimen
čišča: mislim da sem nekje tam tri tedne, sem že pozabilauser posted image

(odgovor članu Masi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.2.2009 11:56:26   
Anonimen
kar se tiče pa imen bo pa naš NIK ALI PA NIKA! bomo videli maja ker jeuser posted image

no jaz sem že od kosila, zdaj pa malo počitka pol bom šla pa z malim mal ven, ker bo če ne naš mali živčenga fasuuser posted image , jaz pa tut

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.2.2009 11:59:13   
Anonimen
je že poldne ura, skoraj konec čvekanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.2.2009 12:02:08   
KatMat
ooo  moja kolegica je ze v porodnisnici!!!jo ze dva dni opazujejo...upa da jo bodo jutr dan spustil jaz pa tud da jo vidim vsaj se enkrat preden dobi strucko v rokeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.2.2009 12:05:23   
Anonimen
čišča - tudi ene tri tedne, potem pa sem tri tedne še po malem krvavela...izgleda pa tako kot M..... se pa potem čisto navadiš z vložki žvet user posted image

za v porodnišnico je fajn imet kakšno stvar več, tudi kakšne vložke ( ker tam pričakujejo da boš kar cel dan imela enega, kar je meni čisto ogabno ), pa bepanthen, modrček, nogavice, telefon, ..... itd....pa sej je še čas ane ?

se pa čisto strinjam - lepota ni vse. Glede oblačil ne mislim nič komplicirat. Imela bom malo bolj topel pajac, spodaj mu bom pa oblekla samo kaj lahkega. Ker te male štručke oblačit je res hudič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.2.2009 12:09:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ooo  moja kolegica je ze v porodnisnici!!!jo ze dva dni opazujejo...upa da jo bodo jutr dan spustil jaz pa tud da jo vidim vsaj se enkrat preden dobi strucko v rokeuser posted image user posted image

kdaj pa ima rok tvoja kolegicauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.2.2009 12:10:51   
KatMat
grem mal pospravit pa prah pobrisat....zdej je pa res ze treba...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?