Obelix -> RE: Majčice 2009 - 2. del (11.2.2009 11:23:00)
|
Pozdravljene, vidim, da je tema spet nanesla na dojenčkove potrebščine. Glede kozmetike - meni je zakon Avene. Ob uporabi mandljevega olja sta bila oba pikasta. Tako da bom kupila Avene kremo za telo, Avene kopel, Bepanthen kremo za ritko (ista je tudi za bradavice), Mustela pena za pranje lask in krema proti temenca (super učinkovito!), fiziološko raztopino in to mislim, da je kar vse. Trdega mila nisem nič uporabljala, ker mi je nepraktično. Kopala sem ju v banjici do enega sedmega meseca - v banjo sta šla šele, ko sta lepo sama sedela. Za porodnišnico, pa sem jaz že tam uporabljala modrček za dojenje in blazinice. Vložki so zakon Vir Natur (taka belo zelena embalaža) - saj jih dobiš tudi tam, ampak takrat, ko sem bila jaz tam, so punce iz sosednje sobe kar vse odnesle iz WCja in si očitno še domov odnesle. Svašta. Pa ful priporočam, da imate s seboj še kakšno malo brisačko za obraz, ker mi je bilo ful smotano se z isto brisačo brisati po telesu in obrazu (zaradi čišče, da ne bo kera mislila, kakšno finočo zganjam). Gumijaste copate sem jaz takrat dobila v porodnišnici tako da tega ne bom nosila. Vse za otročička dobiš itak v porodnišnici, pa tudi če sama kaj rabiš (kremo za bradavice ali kaj podobnega), bodo brez problema takoj prinesli.
|
|
|
|