|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
11.2.2009 9:57:45   
lananai
Aha, hvala, mi je že malo bolj jasno. user posted image
Katere flaške pa imate? Meni so tiste od Aventa simpatične oblike. Katere so pa najboljše? Dudo sva kupila od Chicco (kavčukovo), ker so imeli ravno znižanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.2.2009 10:01:43   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Za koš za plenice bova midva najbrž počakala in vidla, kako se bo obneslo z navadnim košem. Kozmetike sploh ne mislim vnaprej kupovat, razen kako kremo za ritko... Oziroma sploh ne vem, kaj mali dojenček rabi... user posted image  Dudo sva eno že kupila. Kako je pa glede flaške? Jo dojenček rabi, če se doji?

Lananai ne sekiraj se... nič ni tako nujnega, da dojenček ne bi mogel dan, dva brez. Za ostalo ti bomo pa punce poskusile svetovat tako kot so nam mamice... Jst še zdaj , ko se kaj zgodi prvič čisto panična postanem, ker ne vem kako in kaj... pa telefon v roke, al pa na rr... user posted image Od kozmetike bom jst gledala, da bom imela naslednje: Bepanthen za rito, olje, alkohol (za popek), fiziološko za nosek, šampon za kopanje, palčke, gazice, mokre in suhe robčke...
Flaško si kupi kakšno, sej jo boš pa kasneje rabila. Bo poletje pa bodo malo več tekočine rabili...pa mu boš dala majčkeno čaja ali še boljše vode... Sej se bo še katera kaj spomnila...

Vata najbrž tudi prav pride ane? Pa une frotiraste rokavičke (brisačke)?
Kaj pa kako mazilo za bradavice? To rabimo vse ali je odvisno, kako si občutljiva? Meni so svetovali Lanolin.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.2.2009 10:02:12   
petrazg

Aha, hvala, mi je že malo bolj jasno. user posted image
Katere flaške pa imate? Meni so tiste od Aventa simpatične oblike. Katere so pa najboljše? Dudo sva kupila od Chicco (kavčukovo), ker so imeli ravno znižanje.

S flaškami je pa tako, da boš videla kateri cucelj user posted image odgovarja. Nekatere imajo s tem probleme, nekatere pa ne. Našemu malemu sem dala Aventovo in jo je takoj sprejel za svojo... Najboljše? Po moje ni razlike, vzamete tisto, ki vam je všeč za začetek... Dudo se pa ne spomnim katero smo imeli user posted image je ni maral...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.2.2009 10:07:00   
petrazg
Vata najbrž tudi prav pride ane? Pa une frotiraste rokavičke (brisačke)?
Kaj pa kako mazilo za bradavice? To rabimo vse ali je odvisno, kako si občutljiva? Meni so svetovali Lanolin.

Jst vate nisem uporabljala, so mi bile bolj gazice. Pa male pleničke so mi bile full dobre - teh sem imela enih 30, rokavičke brisačke nisem uporabljala...

Mazilo za bradavice - ene uporabljajo druge ne. Jst sem Lanolin, ker ni problema če dojenček dobi v usta...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.2.2009 10:10:06   
Dudica1
tud jaz lanolin za bradavice,flaške pa dudke pa smo imeli od aventa...user posted image brisačk pa tud jaz nisem imela,imela pa sem te bombažne krpice

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.2.2009 10:14:29   
Lalica1
Mi smo imeli NUKove stekleničke. Tiste s široko dudico, ki so kao za kolike. Smo pa imeli te zato, ker se mi nekako zdijo podobne mojim mlekarnam in sem mislila, da je tako bolje.
Za bradavice nisem imela nič. So sicer vmes pritekle solze in stiskanje zob, ampak se mi zdi, da sem jo odnesla kar dobro. Pravijo pa, da je najboljša maža za bradavice kar mleko, ki samo zdravi.
Priporočala bi vam tudi ... ja seveda bi priporočala, če bi našla izraz user posted image No, mislim tiste blazinice za prsi. Ker mleko itak včasih teče ven in potem to vpija. Jaz sem takrat kupovala babylove v DM, sedaj sem si pa nabavila kar Müllerjeve. So poceni in služijo svojemu namenu.
Aja, pa vložkov ne pozabite. VIR 80 se mi zdi, da so tisti iz čistega bombaža. Brez tega boste bolj težko. Je pa res, da vam lahko to ati nabavlja kar sproti.
Ko se bom še kaj spomnila bom kar dodala...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.2.2009 10:14:35   
Anonimen
no lananai zdaj so ti pa že vse povedaleuser posted image

jaz sem imela dudico in flaško od aventa, kremo za bradavice nisem uporabljala! zdaj bomo imel pa tud kar od aventauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.2.2009 10:17:23   
lananai
Večino stvari bom tud jst počakala pa da vidimo, kako zahtevno bo naše dete... user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.2.2009 10:17:36   
Anonimen
to pride zadnji teden pred rojstvo za nabavt ker je brezveze, da imaš doma in se ti nabira prahuser posted image user posted image jaz bom vse to nabavila zaden mesecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.2.2009 10:17:49   
Dudica1
ja vložke vir 80 to je glavno za mamiceuser posted image pa prsne blaziniceuser posted image men je še čez to priteklo včasihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.2.2009 10:20:11   
dito
Punce računalnik si boste skurile, če boste tako hitre...user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.2.2009 10:20:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja vložke vir 80 to je glavno za mamiceuser posted image pa prsne blaziniceuser posted image men je še čez to priteklo včasihuser posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.2.2009 10:21:03   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

to pride zadnji teden pred rojstvo za nabavt ker je brezveze, da imaš doma in se ti nabira prahuser posted image user posted image jaz bom vse to nabavila zaden mesecuser posted image

Cveka sej prej tako ne smeva ven... naju bo kak striček iskal na domu... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.2.2009 10:22:58   
Anonimen
bomo pa pol namest na kompjuterju počele to:
user posted image

ali pa to:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.2.2009 10:25:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Cveka sej prej tako ne smeva ven... naju bo kak striček iskal na domu... user posted image

ja imaš prav, sam pri nas se nekaj sonček hoče narest, bi šla vseeno mal ven popoldne, no ja bom videla kako se bom počutilauser posted image , ker ne smem preveč rezkirat, no ja jaz sem na bolniški še preko firmeuser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.2.2009 10:29:21   
dito
Jaz sem si pri prvi vse preveč nakupila. Vso kozmetiko sem vrgla vstran oz. sva jo midva porabila, ker je imela AD že od rojstva in ful občutljivo kožo. Sedaj bom verjetno kupila vse od Welede. Mandljevo olje ji sploh ni odgovarjalo- potem sem imela olivno. Glede flašk in dud pa- aventovo sem mogla zamenjati za nukovo- pri 2,5 mesecih ko je mleko izginilo in sva bili v bolnici- tam so imeli samo nuk. Dudico pa je imela aventovo, kasneje pa ji je bilo čisto vseeno katero, samo da je bila.
Drugače pa so nujno potrebni vložki vir 80, mazilo za bradavice (jaz sem si začela mazati 2 meseca prej pa mi niso čisto nič spokale ali bolele), alkohol, vata, fiziološka, olje, milo- raje trdo, robčki- na začetku raje suhi, ful so se-odnesle male bombažne krpice(imajo barvaste robove) iz DM-a, planice- Muller ali DM- pampers katastrofa, blazinice za dojenje- tudi moderc.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.2.2009 10:30:00   
KatMat
user posted image

ekola naspana da grem kr po luftu...!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.2.2009 10:33:12   
KatMat
danes mate pa zanimive teme...midva kaksenga posebnega koska za planice ne bova imela...k se mi zdi brez veze...je isto ce obicno vrecko sam enkrat okol zasukas pa nc ne smrdi...

sm glih ustala pa kavico pijem...pa rolado jem češnjevo...mmmmm

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.2.2009 10:33:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

ekola naspana da grem kr po luftu...!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.2.2009 10:33:27   
dito
Jaz  grem zdajle skuhat dobro kavico in spečt pecivo za malo. Sem najdla včeraj v eni reviji bananino brez jajc. Bom poročala, če je bilo za jest.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.2.2009 10:34:34   
KatMat
aja,glede flask...jest nimam pojma kaj kupt...prides v trgovino pa majo 1000 velikosti pa 1000 oblik...pa se na luknce morm bit pozorna a ne???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.2.2009 10:35:55   
Anonimen
pri nas pa sonček sijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.2.2009 10:37:33   
KatMat
pr nas pa ne...grozno je...oblacno...za v posteljo nazaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.2.2009 10:37:59   
KatMat
punce a ste vse porocene??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.2.2009 10:37:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

aja,glede flask...jest nimam pojma kaj kupt...prides v trgovino pa majo 1000 velikosti pa 1000 oblik...pa se na luknce morm bit pozorna a ne???

pri aventu imajo malo, srednjo in veliko flaško in vsaka je določena od kdaj pa do kdaj jo naj bi imel dojenček, za ostale pa ne vem!user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?