|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
10.2.2009 10:24:00   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jah k ne vem kje nej kupm ttttaaaakkkk velik kostum buče al pa paradajza....da se bo vsaj mal skladal z mojo postavo

user posted image

Nekaj takega bi očitno rada imela Petra veš....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.2.2009 10:26:02   
Dudica1

dudica
jest ti cist po pravic povem da ne vem kaksno je vreme zuni ker imam se zmer rolete dol....

lahko ti pa pokazem kaj ti je kazaj racunalnik 20 min nazaj

user posted image

ja hvala no...nisem neuman

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.2.2009 10:26:13   
KatMat
jaz tudi!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.2.2009 10:26:56   
KatMat
dudi...sej nisem tko mislila....user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.2.2009 10:28:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Hvala punce!!! Mi kar solze pridejo. Predvsem zaradi občutka nemoči in če samo pomislim, kaj vse bo moral pretrpeti preden....

Cveka 30: Kje pa ga tvoja tašča ima? Upam, da ji bo res uspelo še nadaljnjih 20 let...

Ker to si res nihče ne zasluži..

ja imaš prav, tako trpljenje si nihče ne zaslužiuser posted image

najprej je imela na dojki, pa so ji dojko odstranel in naj bi bilo vse o.k., potem so ji odkril na črevesju, pa je bilo s kemo uničen, potem je imela na želodcu je imela tako močne tablete in obsevanja in terapijo da smo misenli da jo bomo izgubil, pa je ostala z nami, zdaj se pa že eno leto bojuje z kostnim rakom in hodi na kemo, in na obsevanje, pa tako močne tablete je imela da nisem vedla več ali jo naj nosim do WC, ker se ji je po njih tako vrtelo da ni mogla niti hodit, zdaj ima samo še dvakrat kemoterapijo, potem pa ene tri mesece nič, ker so zelo močne in ji morajo umes prekinit, sam se moja taščica drži, če bi meni našli raka me ne bi bilo že 12 let, bi bila že 2m pod zemljo, no teblet ne je več že kakšne dva meseca in se ji zdravje izboljšuje, tako da res upam da bo bila še tako optimistična kot je in bo še dolgo z namiuser posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.2.2009 10:28:24   
petrazg
Lalica drži se... Sedaj ima tvoj tast še večji razlog , da se potrudi za svojega vnukeca, da ga bo videl odraščati... Za ljudi , ki so tako bolni je fajn, da si postavijo neko močno željo, kaj še želijo doseči vnaprej... da so potem polni motivacije... Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo... 

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.2.2009 10:29:22   
KatMat
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.2.2009 10:30:03   
Dudica1

dudi...sej nisem tko mislila....user posted image

no okej...oproščam ti user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.2.2009 10:30:20   
Tanja_
 Katmat v bolnici delam ja.

Petrazg te čist razumem. Midva sva tudi lani in predlani januarja bila lepo na toplem, se sončila, kopala, surfala... Matr je luštn zimo presekat. Letos pauser posted image

Drugač sva pa hotla letos v Tručijo na dopust, ker oba surfava, ampak nama odsvetujejo s tako majhnim dojenčkom. Tko da greva na Korčulo, jst si jo ful želim videt. Zdej pa iščem kak primeren penzion, kjer bo domača hrana, pa nas bojo sprejel z odprtimi rokami z dojenčkom in psomuser posted image Upam, da nam uspe.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.2.2009 10:32:13   
petra a
to ji je že kazal, sam poglej kaj zdaj pokaže skrita kamera v njenem flatu
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.2.2009 10:35:01   
petra a
mala malca, a ne dudiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.2.2009 10:35:35   
Anonimen
danes je pa očitno da bo vreme takšno kakršno je, bo čudno če nas ne bo zalilo
user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.2.2009 10:36:09   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Petrazg te čist razumem. Midva sva tudi lani in predlani januarja bila lepo na toplem, se sončila, kopala, surfala... Matr je luštn zimo presekat. Letos pauser posted image

Drugač sva pa hotla letos v Tručijo na dopust, ker oba surfava, ampak nama odsvetujejo s tako majhnim dojenčkom. Tko da greva na Korčulo, jst si jo ful želim videt. Zdej pa iščem kak primeren penzion, kjer bo domača hrana, pa nas bojo sprejel z odprtimi rokami z dojenčkom in psomuser posted image Upam, da nam uspe.

Tanja... midva sva tudi vedno pozimi nekam na toplo skočila...user posted image Sicer na surfava, ampak si takrat pa res privoščiva... In tudi že čekiram kam bi pa šli mi jeseni na počitnice... user posted image Sej vem, da sem prehitra, samo eno leto takole doma... kriza... Kdaj sta pa mislila iti v Turčijo? Mi smo šli v Egipt z Anžetom , ko je bil star 7 mesecev in ni bilo nobenih problemov... prav luštno smo se imeli.... Pa so tudi vsi paniko gnali... Pa ne vem, če jih ne bom za januarja spet nahecala za eno tako varianto... mojemu samo golf igrišča poiščem, pa se mi ne more upret... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.2.2009 10:37:45   
KatMat
user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.2.2009 10:38:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ne vem glih kaj naj bi to zdej pomeniluser posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.2.2009 10:39:25   
Anonimen
jaz komaj za poletni dopust prešparam, kaj šele če bi hotela it pozim na dopust od kje vam tolkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.2.2009 10:40:55   
AKP
Lalica drži se. Te čisto razumem. Meni je tašča lani umrla in še zdaj nismo čisto dojeli, da je ni več. Sva se super razumeli in je bila zlata tašča. 9 let nazaj mi je dedek umrl zaradi raka, pred tremi leti pa babica. Vsi trije bi še lahko mirno par let živeli in vse tri zelo, zelo pogrešam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.2.2009 10:41:35   
KatMat
jest sem prej delala po dva sihta tak da mi je klapal...tri mesce prej sem zacela eno placo na stran dajat pa je blo...zdej pa...****...

smucat itak nisem sla letos...morje mamo pa itak  euro na dan pol za placat...tak da ni tok drago

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.2.2009 10:43:03   
petra a
pr nas še ne user posted image

zdej pa res grem, se javim ko pridem nazaj

čao

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.2.2009 10:44:37   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

ne vem glih kaj naj bi to zdej pomeniluser posted image user posted image

da zdaj obvladašuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.2.2009 10:45:21   
AKP
Jaz sem tudi mislila, kako bomo septembra smuknili v kakšne tople kraje, pa zgleda strašno slabo pri možu v službi. In če bo zamenjal službo sigurno ne bo mogel imeti takoj dopust user posted image . Ne bomo nič planirali in bomo sploh videli kako se bo vse razvijalo. Tako, da ni rečeno da bomo letos sploh šli kam. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.2.2009 10:46:23   
Anonimen
no ste se le mal umerileuser posted image user posted image user posted image , kaj že posot dež pada, pri nas že lije, pa a veste kaj je dober v tem, sneg se topiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.2.2009 10:46:43   
KatMat
vsem ki ste koga izgubile....na sreco se jaz se nisem srecala z smrtjo v druzini...sem pa izgubila 6 zelo dobrih prijateljev

tak da za vse
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.2.2009 10:46:43   
petrazg
Midva večinoma jemljeva last minute... prej sploh , ko sva bila sama, samo to... Zdaj pa malo prej pogledam... Zdej sem januarja rezervirala, dobila 20% ceneje zaradi rezervacije, pa še z Mercator kartico sem plačala, pa dobim še 6 %... Pa vsak mesec nekaj na stran pa je... Zdaj ne , ko sem v bolniški... se mi konkretno pozna... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.2.2009 10:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Jaz sem tudi mislila, kako bomo septembra smuknili v kakšne tople kraje, pa zgleda strašno slabo pri možu v službi. In če bo zamenjal službo sigurno ne bo mogel imeti takoj dopust user posted image . Ne bomo nič planirali in bomo sploh videli kako se bo vse razvijalo. Tako, da ni rečeno da bomo letos sploh šli kam. 

se podpišem, pri nas je istouser posted image

no ja bomo, pa doma užival a neuser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?