|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
8.2.2009 9:20:05   
Blueeyes
o groza ej http://24ur.com/novice/crna-kronika/druzinska-psa-raztrgala-dojencka.html

ja KatMat res pazi da kam ne potoneš.. priporočam uporabo česa takega user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.2.2009 9:21:29   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja KatMat res pazi da kam ne potoneš.. priporočam uporabo česa takega user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.2.2009 9:24:23   
Blueeyes
zdej počas pa tud jz odhajam... bo mojmu dragemu kmalu budilka zazvonila k sem mu jo naštimala (da ne bi predolgo spal)... tko da grem pripravljat zajtrk...

se slišimo popoldne kaj ali pa proti večeru... še ne vem kakšni bojo današnji plani, razen mačje razstave

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.2.2009 9:46:38   
Dudica1
ja tole s psi je pa res groznouser posted image user posted image user posted image mi ga nimamo...

no KATMAT lepo plavaj,razgibaj seuser posted image user posted image user posted image
BLUEEYES ti se pa dobro naglej muckovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.2.2009 10:34:33   
lananai
Dobro jutro...
Jst bi tud šla mucke gledat, ma mi je malo daleč. Mogoče drugo leto. Sicer pa imam dva svoja doma, bom pa njune norčije gledala. user posted image
Dudica1, jst bom tudi v Lidlu na Rudniku... Bomo vidli, katera bo prej prišla in se zagrebla. user posted image Samo so res poceni in lepi - pa še na preklop. Jst bi jih tud kar več kupila, ko sm pa tko očarana nad temi malimi stvarčkami.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
8.2.2009 10:35:41   
lananai
Aja, Blueeyes, bravo za vse copatke! Tvoji mali pa res ne bo mraz v noge! user posted image Meni jih pa mama štrika, tko da jih bo tud dost.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
8.2.2009 10:37:00   
lananai
A pajacke ste opazile?

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090212.p.Pajac_za_dojencke

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
8.2.2009 10:38:32   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Dobro jutro...
Jst bi tud šla mucke gledat, ma mi je malo daleč. Mogoče drugo leto. Sicer pa imam dva svoja doma, bom pa njune norčije gledala. user posted image
Dudica1, jst bom tudi v Lidlu na Rudniku... Bomo vidli, katera bo prej prišla in se zagrebla. user posted image Samo so res poceni in lepi - pa še na preklop. Jst bi jih tud kar več kupila, ko sm pa tko očarana nad temi malimi stvarčkami.

no če se pa srečava pa greva na kavouser posted image res so lepi pa poceni,samo ne vem kolk št. naj vzamem ker ta malih mam že kar nekaj pol bo pa itak pomoje že lahko imel kratke rokaveuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
8.2.2009 11:46:30   
Anonimen
evo mene sem danes mal dle spala, ke sem bila ponoč ko sova od pol enih pa do šestihuser posted image
sploh ne vem kaj je bilo, zdaj pa počivam na kavču ker se neki slabo počutimuser posted image

no sem videla da ste že govorile o kosilu pri nas bo juha, pečen krompir in pečen piščanec ter solata, popoldne bo pa še torta, mogoče ker svakinja praznuje roj. dan., sam še ne vem če se mi bo dal it v zgorni štukuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1759
8.2.2009 11:50:49   
Dudica1
oh na torto bi se pa jaz potrudla it en štuk višjeuser posted image
no pr nas bo za kosilo makaroni in meso pa solata,za sladico imamo še štrudelj...razmišljala sem pa že za večerjo,da bom naredila rižev narastekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
8.2.2009 11:56:37   
Anonimen
ja saj se bom verjetno potrudla, sam je kupila tako mejhno da jo bo verjetno kar sama pojedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1761
8.2.2009 11:59:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja saj se bom verjetno potrudla, sam je kupila tako mejhno da jo bo verjetno kar sama pojedlauser posted image user posted image user posted image

aja pol se pa ne splača če ni torte ni ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
8.2.2009 12:06:43   
Anonimen
no ja bo pa kaj druzga, upam da se bom vredu počutila, da bom lahko kaj jih zažrlauser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
8.2.2009 12:08:26   
Dudica1

no ja bo pa kaj druzga, upam da se bom vredu počutila, da bom lahko kaj jih zažrlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
8.2.2009 12:14:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image

ne, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1765
8.2.2009 12:50:22   
Dudica1
a začne katera z M.Š. v postojni 26.02user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
8.2.2009 13:00:06   
Anonimen
jaz ne, se ne upam preveč rezkirat, zarad user posted image
no jaz sem od kosila, je možek ful dober skuhu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njemuuser posted image user posted image user posted image

zdaj bom pa počivalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
8.2.2009 13:21:43   
Dudica1

A pajacke ste opazile?

http://www.lidl.si/slo/home.nsf/pages/c.o.20090212.p.Pajac_za_dojencke

smo smo nč se batuser posted image user posted image user posted image me to vse vidle.
Kdaj greš da če bom vidla kakšno user posted image potem si to ti...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
8.2.2009 14:06:45   
lananai
Jst bom šla 12. - mogoče med malco ali pa po šihtu. Najbrž po šihtu, da bo še moj zraven. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
8.2.2009 14:15:16   
Anonimen
kaj spet o cujncah govoriteuser posted image user posted image user posted image   jaz pa ne bom nič kupovala ker imam dovolj cujnc

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
8.2.2009 14:18:18   
Dudica1

Jst bom šla 12. - mogoče med malco ali pa po šihtu. Najbrž po šihtu, da bo še moj zraven. user posted image

aha no jaz bom pa že dopoldne k mam več časa za firbcatuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
8.2.2009 14:23:34   
Anonimen
jaz bom pa mogoče voziček kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
8.2.2009 14:25:29   
Leela
Lidl here I come user posted image . Jaz bom sigurno šla.

Oliva, vse rdeče meso ima veliko železa. Zraven pa moraš pojesti kaj kar vsebuje C vitamin, ker se železo bolj absorbira. Bi pa jaz konjsko meso sfaširala in naredila omako bolonese ali kaj podobnega.

Drugače pa nič novega, ponoči spim ko klada ker sem tolk utrujena. Je pa res, če si doma na bolniški in ne greš ven, da si čist brez energije in še utrujen povrhu.

Jaz še čisto nič nimam naštimam, moram si naredit bojni načrt user posted image . Najprej omaro, potem cunjce, voziček bo pa zaenkrat počakal.

Ime Mija je tudi meni zelooo lepo. Tudi Tina, še bolj pa Tinka.

Zdajle sem se tako najedla lazanje, da ne morem niti dihati dobro, user posted image . Popoldne moram kaj bolj lahkega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
8.2.2009 14:46:00   
Dudica1
LEELA lepo da si se najedla popoldne pa res kaj lahkega da boš lažje spalauser posted image user posted image user posted image ,glede opreme se pa nč ne obremenjuj ker se še ne mudi tako zelo...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
8.2.2009 14:47:16   
copka
Pozdravljene

jaz vam ne morem sledit in potem se mi tudi pisat ne da, ker ne vem kaj naj pisemuser posted image

V glavnem, tukaj vse ok, razen vceraj. Vceraj sva sla k sodelavcu po posteljico (ki je btw. vsa obglodana od otrokuser posted image  in moj sedaj pravi, da bi novo kupila, ker se poleg tega ne da nastalvljat visineuser posted image  ) in sem tam kavo pila in pojedla strudl.
Pa sem na poti domov imela cuden zelodec, pa sem si rekla, sedaj bom kosilo pojedla, pa bo bolje. Doma sem pojedla kosilo in potem sva sla na eno tekmo. Pa mi spet nekaj ni bilo okuser posted image  v zelodcu. Smo sli po ovinkih, pa ni bilo panike. Pogledala sem tekmo, smo sli na pijaco, in tam mi je spet bilo slabo. Ko smo se vozili domov, si se govorit nisem upala, ker mi je bilo vedno bolj slabo. Doma sem si umila zobe in takoj tekla na wc. Vse kar sem vceraj pojedla, je letelo iz mene. Oci sem imela cisto rdece. Res ne vem kaj mi je bilouser posted image  
Mislim, da je bilo prevec hrane, ali pa mi pac vceraj nekaj ni pasalo. Tako da kaksno virozo zaenkrat izkljucujemuser posted image  Mali lepo miga

upam, da ste ostale boljeuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?