|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
4.2.2009 11:31:44   
petrazg
U-Surdi... a si mogoče vprašala na Biohrambi koliko stane podaljšanje pogodbe za 17 let? Berem , pa ne najdem tega podatka...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
4.2.2009 11:35:56   
AKP
Jaz bom pa danes imela juho, fižol v pečici in solato. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.2.2009 11:38:19   
KatMat
sem se pa kr namatrala prebrat vse skupi...OLIVEOYL porocaj,drzim pesti!!!

leela,

motor ni moj,bil je parkiran v celju pa sem se mogla usest nanj

kuhal,dons??hm....domaca pica!!!juhu!!!

PUNCE,JE TREBA POZITIVNO MISLT KAJ BO Z NASIMI MALCKI PA BO VSE OK!!!CE MA PA USODA DRUGACNE NACRTE,BO PA TO TREBA SPREJET...VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM...

to sem dojela tudi jaz ko mi je umru otrocicek v 26 tednu nosecnosti,malo po tem ko sva se razsla z mojim prejsnjim partnerjem.  po spletu vseh dogodkov sem bila tako nesrecna in zaprta vase da mi tudi lastni starsi niso znali pomagati-takrat je v moje zivljenje prisel on,ki mmi je znal prisluhnit me potolazit kot nihce drug-popoln neznanec...po tem ko so mi rekli da nikoli vec ne bom obcutila kako je biti mati mi je stal ob strani.obozujem ga...danes sva  v pricakovanju  zdrave deklice in vsak dan sem hvalezna za to da ga imam...

tezko je blo to napisat,sam sem mogla...kar ti je namenjeno se ti bo zgodilo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.2.2009 11:43:17   
Dudica1
katmat se čist strinjam s tabo,bo kar bo in to bo treba sprejet.Sploh pa mislimo pozitivno,jaz moram rečt da sploh nisem pomislila da bi pa lahko blo kaj narobe.

In glede izgube user posted image v kateremkoli tednu te razumem tudi meni se je to zgodilouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.2.2009 11:44:29   
petrazg
KatMat... hvala za tvojo iskrenost, mi je hudo , da si morala dati to skozi. user posted image Z našimi malčki bo pa vse ok in bodo razveseljevali svoje mamice in očke. Pozitivno je treba mislit in se nam bo pozitivno vračalo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
4.2.2009 11:49:55   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pozitivno je treba mislit in se nam bo pozitivno vračalo...

se popolnoma strinjam!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.2.2009 11:50:46   
Anonimen
KatMat: mi je žal da si dala to skojzuser posted image

tako zdaj pa dajmo mislit pozitivnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ste kaj gledale vreme, se bo končno otoplilo, samo ta dež me motiuser posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.2.2009 11:54:08   
Lalica1
Katmat: user posted image Si ne predstavlja kako hudo je to. Upam, da nikoli ne bom občutila.

Sva se pa z možem na začetku 1user posted image sporazumno zmenila, da grem na splav če NS pokaže nepravilnosti. Ne misliti da nimava srca, ampak ko pomisliš da je lahko tako hudo, da otrok nima življenja in da starši nimajo življenja, je bolje tako... Ampak potem sem videla gibanje, pa rokice, nogice,... na UZ in dojela, da v sebi res nosim pravi čudež... Četudi bi bil otrok bolan, bi verjetno zelo težko šla na splav. Sprva čisto prepričana kaj storiti, sem ob pogledu na dojenčka spoznala, da to ni tako preprosto. Res mora biti hudo, ko izgubiš dojenčka. Sploh že tako velikega.

AKP: fižol v pečici? Se mi zdi nekaj njamsi. Kako pa to pripraviš, če te smem vprašati?

No mi bomo danes jedli pečena rebrca.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.2.2009 11:59:15   
Anonimen
a ni fižol v pečici prebranec?!user posted image

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.2.2009 12:03:58   
OliveOyl
Evo me..

KatMat user posted image user posted image user posted image

Naš paket bo zavit z roza pentljo,baje...user posted image user posted image  Sem se že pregrešila v baby centru z roza nakupom,tako da upam da je to to.Pa ne okrog govort.user posted image
Kupila sem par bodijev ,majčk pa en tak pajacek luškan z majčko,pa še dost stvari sem dobila za 33€,večinoma je bilo 50%,vsaj nekaj mi je ratalo.

Pridelala sem 10 kilc,doma vaga kaže 2 kili manj,no naj jim bo.Men tud nč ne pravi ginek.za kilce...Edin direktorca v službi je bila čist paf k me je vidla,me kao ni poznala,k sem tako okrogla. user posted image
Vprašala sem za testiranje za streptokok B,pravi da bomo vzele bris tam okrog 35,tedna,je pa za plačat sam ne vem koliko.
Od ZZZS-ja še nič.

Naslednji pregled 4.3

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.2.2009 12:06:53   
dito
pravkar smo dobili elektriko. Zjutraj sem tolk natipkala potem pa se mi je vse zbrisalo.

Dopust- še zdaj ne vem, če mi bo propadel ali si ga lahko reneseš v 2010. V službi mi je rekla, da ga moram koristiti skupaj 14 dni (za 2009), drugače mi propade. Za bolniško pa tudi mislim, da mi ne  bodo podaljšali samo za 14 dni, ker s 1. 4.bi mogla koristit dopust. Ne vem kdo bi mi povedal 100% kako je s tem?

Kosilo: kislo zelje, pečenica , pire krompir, sladica pecivo iz albert kaksov in bananino kremo (hči je alergična na jajca).

Danes sem dobila za tamalo končno izvide. Na  pregledu je bila oktobra. Pa še to sem gnjavila ves čas.

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
4.2.2009 12:07:36   
Anonimen
do kdaj pa imaš bolniškouser posted image

no lepo da je bilo na pregledu vse o.k.!user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
4.2.2009 12:19:04   
dito
oliveoyl- čestitke za user posted image . Sedaj pa boš lahko zapravljala za kiklice in špangice. Jaz še zdaj gledam po punčkastih stvareh, čeprav bomo imeli user posted image . Pri nas v Babycentru ni nič znižanega za user posted image . Bom morala v MB.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
4.2.2009 12:23:18   
OliveOyl
Cveka imela sem do 10.1,zdaj pa čakam in čakam...

dito-  http://med.over.net/forum5/read.php?147,5253045

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
4.2.2009 12:27:23   
OliveOyl
Me ven meče...

Sem mislila it sam za en bodi pogledat,pol sem pa kar šnofala pa šnofala...pa še v hoferju sem kupila 2 bodija,moram takrat izkoristiti ko kam grem.user posted image

Zdaj grem pa nekaj skuhat,pol verjetno pa še v vrtec.krvavice bi jedla pa ne vem kje naj jih dobim,tiste s trgovine mi niso nekako apetitne.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
4.2.2009 12:31:05   
Dudica1
OLIVEOYL čestitke za user posted image in pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
4.2.2009 12:38:12   
dito
Oliveoly- hvala zlata si  user posted image     . potem ne bom nič bolniški. Imam komplicirala in bom do konca v bolniški je kar lepa. A mogoče veš kateri datum v mesecu ti jo nakažejo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.2.2009 12:39:52   
dito
Tiskarski škrat. Napisati sem mislila, da bom kar na bolniški, ki je kar lepa. Se opravičujem.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.2.2009 12:44:27   
U_SURDI
petrazg  glede hrambe celic za nadlajnih 17 let te nič ne stane dodatno. Plačaš na začetku in to je to..... 1490 eur je celotna cena.
Ni pa mi jasno zakaj potem ne dajo kar hrambo za 20 let, ampak najprej za 5 let z možnostjo brezplačnega podaljšanja.
papa

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.2.2009 12:54:25   
petrazg
U-Surdi - meni je to malo lovskauser posted image ... Potem bi dali kar na začetku tolko, nekaj se mi zdi čudno... Ker, ko sem se jaz pred 2 letoma zanimala, kako je podaljšanje naprej pri 20 letih, so mi rekli, da je to za doplačat in ker je otrok takrat že polnoleten se mora odločiti sam... Bom jim en mail poslala, da vidim, kaj bodo napisali... Hvala za odgovor!

Oliveoly user posted image user posted image user posted image čestitke za punčko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.2.2009 12:56:47   
petrazg
U- Surdi Cena je 1490 + ddv... je 180 eur razlike napram Neocelici... Moram res ornk pregledat še njihove pogodbe...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.2.2009 13:30:17   
Anonimen
olive: pa še zdaj nisi dobila nič od komisije, čudnouser posted image
čestitke za user posted image , kar veselo v nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.2.2009 13:49:36   
OliveOyl
Hvala vsem za čestitke,upam da se niso zmotili.user posted image user posted image

Pri meni vedno kaj zakomplicirajo na ZZZs-ju.Bo že...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.2.2009 13:55:21   
Anonimen
saj bo vse vreduuser posted image

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.2.2009 14:26:57   
Dudica1
nč grem jaz zdaj v vrtec...potem pa še h kolegici na kavico...

se beremo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

katere plenice?
emica2008

katere plenice najbolj pogosto uporabljate?

pampers (52%)

lumpi-mercator (4%)

beauty baby-miller (21%)

lionstar ali huggies (1%)

hofer ali lidl (10%)

drugo (12%)

Število vseh glasov: 472

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!