|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
2.2.2009 16:44:55   
KatMat
mi smo mel ns tam nekje 1:22000       

ne vem tocno bi mogla pogledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
2.2.2009 16:53:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj???ja to je pa ful dobr,kaj pa pol praviš na mojeuser posted image sej vem da je vredu ampak me zanima mnenje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
2.2.2009 16:57:53   
Anonimen
no jaz se za danes poslavlam, se pišemo juter, ko pridem iz pregleda

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
2.2.2009 17:01:02   
Dudica1
CVEKA 30 fajn opravi jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
2.2.2009 17:35:55   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lepo to, da vas je veliko takih z nosečnostjo k poležavate... tko se vsaj kej dogaja na forumu, vedno so nove objave,... jz se bom tud kmal bolj pogosto oglašala na forumu...

A ti boš kmalu tud samo še poleževala? user posted image  Joj, meni bi tud že pašalo ostat kak dan doma. Zadnje dni me neki križ boli. Sej ko sedim je kul, malo me boli pri hoji... ko se ponoči obračam iz boka na bok pa sploh.

ja, delam samo še 2 tedna, pol pa dober mesec in pol dopusta user posted image  user posted image  user posted image  izležavanje vsak dan... hi hi... pa oglašanje na RR da mi ne bo dolgčas user posted image  user posted image

KatMat kako je bilo kuhanje??

Cveka30 kok spet pada fajn pr nas... pa to je tak lep občutek, da bi si kr posteljo k oknu dala, pa se ulegla in ne več vstala... jz ga tok obožujem...

NS jz sem mela za Down's syndrome 1:12175, za Edward's syndrom 1:10721 in za Patau's syndrome 1:145878... men so se zdej zelo zadovoljivi rezultati...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
2.2.2009 18:50:00   
KatMat
dudica1,

moje mnenje bi rada??hm.....moje mnenje je tako-BOLJ CORTKANIH,PRISRCNIH,NAVIHANIH IN RAZIGRANIH OTROCICKOV KOT TEGA MAJA SVET SE NI VIDU!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
2.2.2009 18:51:34   
KatMat
kuhanje je blo pa supet,bi me mogle vidt...stol pol iz kuhinje vn postavljen-tok da sem lahko na tv vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na jedilniku je bil pa konjicek z rizem pa solatkauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
2.2.2009 18:59:36   
mayflower
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj???ja to je pa ful dobr,kaj pa pol praviš na mojeuser posted image sej vem da je vredu ampak me zanima mnenje

Maš odličen rezultat.user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
2.2.2009 19:20:42   
zoja10
jaz sm mela 'sam' 1:3600 pa se mi je zdel fajn rezultat... user posted image
no ja tko k uzameš... jst vem da bo kul..user posted image a ste delale tut DHT zraven ker to se mi zdijo ful velike cifre...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
2.2.2009 19:39:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

no ja tko k uzameš... jst vem da bo kul..user posted image a ste delale tut DHT zraven ker to se mi zdijo ful velike cifre...

no sej tud jaz vem da bo kul...user posted image .
Sej DHT delaš če maš majhne cifre rezultatov a neuser posted image Če maš več možnosti za nepravilnostiuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
2.2.2009 20:09:35   
mayflower
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

no sej tud jaz vem da bo kul...user posted image .
Sej DHT delaš če maš majhne cifre rezultatov a neuser posted image Če maš več možnosti za nepravilnostiuser posted image

Dudica- ne se obremenjevat. Za DHT ti ponavadi svetujejo, da jih naredi (če maš povišano NS ali pa si starejša...)

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
2.2.2009 21:28:02   
KatMat
sploh ne vem kaj je to dht....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dan je pri koncu....vrjetn da ste ze vse v objemih svojih dragcev...grem pa se jestuser posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
2.2.2009 22:33:49   
petra a
čer,se javljam samo toliko da vas pozdravim...cajta nimam za nazaj brat...upam da ste vse o.k. user posted image

bye

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
3.2.2009 5:43:58   
AKP
Dobro jutro!
Danes je bila noč za user posted image . Sem imela brezzvezne sanje. Najprej sem sanjala, da sem pozabila poklicat moža, ko sem dobila popadke in sem rodila brez njega, potem sem se pa skozi vozila z dvigalom pa nikamor nisem prišla in so me lovili in sem vedno vse gumbe stiskala, da bi dvigalo odpeljalo pa je vedno v zadnjem trenutku odpeljalo. Potem pa še je bila naša pubertetnica takoooo tečna, ko se je zbudila, da je ni bilo za poslušat. Puberteta je nekaj najhujšega v odraščanju user posted image . Pri nam že gre na srečo počasi proti koncu, je pa še na čase prava kriza user posted image . Si sploh ne moreš mislit, kako te lahko otrok sprovocira user posted image .
Drugače se pa moja mala miška zadnje čase namešča v takšne neugodne položaje. Se mi zdi, da mi skozi čisto na eni strani leži. Ali je cela na desni ali pa na levi. Se mi zdi, da mi kar cel trebuh na tisto stran vleče.
Majch imaš lepo pobarvano. KatMat čestitam za selitev. Cveka30 ti pa dobro opravi, pa če boš mogla slučajno v bolnici ostat, pa si to predstavljal kot kratek dopust. Doma se že bodo znašli brez tebe, ti boš pa lahko počivala.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
3.2.2009 6:54:58   
Dudica1
dobro jutro!
a veste kolk je pr nas snega user posted image user posted image user posted image ,če ga primorci kaj rabite samo povejte user posted image .
Sploh ne vem a bom pršla v vrtec al kaj naj nardim...ma nč probala bom...pol pa bo kar bouser posted image .Pa še kar mede jaz ne vem kok dolg bo še sej še skoz vrata ne bomo mogl več kmaluser posted image .
No spali smo pa mi celo noč pa se zdajle zbudiliuser posted image ,zdaj pa mož že kida upam da so tud kaj splužli po dvorišču...user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
3.2.2009 8:03:54   
maja1488
Vi mate sneg, mi pa poplavo. Pridem zjutraj na firmo, hvalabogu že od 7, drugače sem tu po 8, in soba kjer imamo strežnike na katerih je kr neki velikih podjetij do polovice v vodi. GAsilci so rabli cca 20 min, zdaj se pa dušim v ogljikovem monoksidu, ker so dali eno predpotopno črpalko, pustili in šli naprej. Podn od podna. Zračim, pa vn na zrak hodim, sam ne upam pustit, ker je kakih 200.000€ opreme noter. Mater sem jezna.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
3.2.2009 8:04:36   
gala
Dudica1, men je dons ena mamica v vrtcu rekla, da mam res srečo, k grem lahko peš do tja. Pa je to res. Čeprav so cestarji vso noč delali pri nas (sej se nimamo kaj pritoževat, k je kr lepo spluženo, vsa čast jim...), mi je vseen bolj kamot it peš v takem vremenu, kot pa z avtom. Pa še kidat mi letos ni treba. Tako da lahko samo  uživam takole lepo zimouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
3.2.2009 8:30:26   
HM84
Dobro jutro! Pri nas je skoraj pol metra snegauser posted image Sem prejle komaj na šiht pršla - in to pešuser posted image

Popoldne pa izpit, bom mogla že ob dveh od doma, da bom do pol petih v Lj. pršlauser posted image

Jutri navsezgodaj zjutri pa pregled... poročam kako bo;)

Pa pejte se kej sankat, še zame mal, jst nimam časa... user posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
3.2.2009 8:44:14   
Dudica1
MAJA1488 boga k moraš to vdihavat,hodi res na zrakuser posted image da ne bo kaj škodilo

GALA tud jaz bi šla raje peš pa mam predaleč,no sej je kar šlo pol k sm pršla domu pa v garažo nism pršla user posted image user posted image user posted image sm mogla pa mal pokidat da je pol šlo...user posted image ,no vglavnem da sm do doma pršla,pol bo šel pa mož po tamalega v vrtecuser posted image

HM84 srečno popoldne na izpitu in jutri na pregleduuser posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
3.2.2009 9:15:24   
Dudica1
kje pa ste vse smo padli čist na tla...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
3.2.2009 9:19:46   
maja1488
sneg kidajo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
3.2.2009 9:33:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

sneg kidajo

user posted image user posted image user posted image zgleda da res ja,no zdaj je mal nehal dol padat pr nas...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
3.2.2009 9:36:40   
dito
Meni je pa tast splužil. Včeraj sem sama po obrokih ( skidala pa sem vse) user posted image . Danes pa se me je usmilil.

bolniško sem dobila podaljšano do 15. 3. user posted image user posted image . Ful se mi zdi čudno, da za 1,5 mesec. Ne vem pa kaj naj naredim potem, ker bi rada izkoristila še lanski in letošnji dopust, ker drugače ti baje za leto 2009 plropade (če ga ne izkoristiš  2009 vsaj 14 dni).

Kako boste pa ve, ki ste na bolniški z dopustom?

Vidim, da že pridno zapravljate. Jaz imam kar slabo vest, ker sem kupila samo dva bodyja- pa še to v Hofru. zadnjič sva bila z dragim pa nisem nič najdla. Kar naprej sem gledala roza stvari, za user posted image user posted image  pa mi ni bilo nič všeč. Malo bom še počakala na spomladansko robo. Kaj ve ste nabavile kaj bodo imeli vaši user posted image , domov iz porodnišnice? Jaz nimam pojma.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
3.2.2009 9:54:59   
OliveOyl
Jutro user posted image

Tudi jaz nisem še nič nabavila,moram najprej pogledat kaj sploh imam.
večinoma bom kupila samo bodije na kratke,saj bo itak vroče poletje.user posted image user posted image
Najbolj me pa jezi ker ne vem spola.
Tudi pri nas pada kot pri norcih,ceste so pa user posted image .

Jaz še zdaj nimam nič od ZZZs-ja,upam da bo jutri.Dopust mislim,da ne propade,se ti ga en del prenese,vsaj tako je bilo pri meni.
Rodila jan.07,pol sem pa po porodniški koristila še dopust iz leta 07.Ne vem pa koliko dni.
Včeraj sem se tako zložila,dobro da sem se ujela na roke.štor babji.user posted image
sem šla,dol,po krompir in kar direkt čez eno gajbico,nogo imam celo opraskano...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
3.2.2009 9:58:06   
OliveOyl
Majch dobro sta zrihtala stanovanje,tisti krogi so mi full všeč.user posted image

maja1488 upam,da kmalu prideš da normalnega zraka,da čimprej izklopijo tisto pumpo.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...
Resnična zgodba: Za mojo novorojenko, poko...
Žalostna, prežalostna zgodba mame, ki ji je otrok umrl v trebuhu! Hkrati pa poziv vsem staršem, naj sprejmejo vse nepres...

nakupovanje rabljeni oblekic po spletu
tina202

Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?

Ja (31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (4%)

Ne (24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (6%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!