|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
28.1.2009 12:49:52   
maja1488
Naj vam sporočim, da je moj dragi iz podstrešja zvlekel škatlo s cunjicami od tamale. Sem na hitro mal pogledala, kaj bo koristno, pa imam pajacke samo plišaste, večina še z dolgimi rokavi. Ker je bla mala zimski otrok, ne vem kaj naj napravim za to dete. A pride pliš še v poštev al je že prevroče? Pa bodije imam tudi samo z dolgimi rokavi. Ampak to je najbrž ok, če je potem pajacek brez rokavov ane?
Sploh nimam občutka, kakšne stvari napravit. Jutri grem v LJ in sem imela namen kupit še kar mi manjka za oblečt, ker potem ne vem kako mi bo zneslo it v šoping.

Če grem moram it sama z avtom, pa v prvi nosečnosti nisem več mogla vozit od nekje 7 meseca naprej, ker sem imela grozne reflekse. Oziroma jih sploh nisem imela in sem bila nevarna.

A v trgovinah je že spomladanska kolekcija? Mislim predvsem H&M pa okaidi in podobno.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 751
28.1.2009 13:19:42   
Dudica1
pliš bo prišel prav takoj za novorojenčka potem pa več ne,bodije z dolgimi rokavi pa itak boš rabila ker ene dolge rokave novorojenček mora imet,potem pa kakšne pajacke brez rokavov.
Niso pa prejšnji teden ko sem jaz bla v lj. meli nič pomladanskega v h&m in c&a,možno pa je da ima baby cenetr že kaj ...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.1.2009 13:42:55   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

evo se jaz se malo oglasim...
sem glih od dohtarja pa morm nazaj  ob 12 ih   vrjetn me bo poslala kr u porodnisnico,nevem....spet so me tok zacele ledvice bolt da je za pop.....

upam da se dobr izide,drzte pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image drži se! Upam da bo vse OK! Pa sporočiuser posted image

Jaz sem s pregleda- vse OK. Tako da akcija- novim zmagam naprotiuser posted image Sem imela danes razgovor s šefom... Pa se mi zdi, da mi ne gre najboljšuser posted image Mi je kar mal hudo, ker se trudim... Sej bo bolje. Pri nas je pa še tako, da imajo vsake oči svojega malarja- ni nujno njemu všeč, kar zrišem in se meni zdi dobro... Bo že...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.1.2009 13:50:51   
Dudica1
FLASKA čestitke za uspešen pregleduser posted image
Kaj pa delaš v službiuser posted image To pa itak ne moreš vsem ustrežt enim so tvoje ideje všeč drugim pa spet ne,samo ne se sekiratuser posted image .
Tako kot ti praviš...bo že...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.1.2009 14:21:28   
U_SURDI
FLASK_A ful čestitke za opravljen pregle. JOj jaz ga imam šele prihodnji teden..... veš kje je še to.......

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 755
28.1.2009 14:23:59   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

kako se imate?user posted image da vas na hitro pozdravim pa povem da sva midva z user posted image za enkrat čist superuser posted image user posted image ...sobica je tudi že skoraj končana, v soboto nama mizar dostavi previjalno mizicouser posted image user posted image pa še ena prijatlca mi more nalepke za na steno narisat pa bouser posted image

Zdej pa šibam po tamalo v vrtec, sem že kar malo poznauser posted image me bo spet kregalauser posted image

lepo se imejte pa se javim kajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 756
28.1.2009 14:29:46   
U_SURDI
lananai ti maš +2 gor, kaj pa naj jazt rečem ko jih imam +8,5

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 757
28.1.2009 14:31:34   
U_SURDI
ej punce dejte mal povedat kako imate opremljene otroške sobice? A boste imele notri le posteljico, previjalno pa omaro ali že komplet otroško sobico.
Jaz sem najprej imela namen imeti le to troje, nakar me je mož prepričal, da brezveze da bolje da sedaj opremiva tuto kompleto na koncu pa potem le še posteljo ko bo otrok malo večji.....

Bom pa imela slikico na steni, mi bo kolega narisal.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 758
28.1.2009 14:41:53   
pokica_
dito, sj mam js tudi pomisleke glede kopanja v bazenih, ampak so dobre in slabe izkusnje,...js si bom dobre vzela k sebi. Sem prebrala na netu ogromno dobrih strani kar se tice plavanja v nosecnosti, pa tudi tampone za v vodo si bom kupila, tk da bo ok. Po vsakem kopanju se pa preoblecem v suhe kopalke, da se dodatno preprecim vnetja.
U_SURDI, pol sma pa midve s kg tam tam...nekje na istem. Sam mene je ze danes malo okregala, sicer bolj v stosu, ampak me je pa. Ne smem se zredit vec kot 2kg na mes. user posted image  Lazje rect, kot naredit, ane?!
Po takem bi se morala do konca zredit najvec 16kg. Res pa da sem startala ze s kg viska....tolk bolj se moram pazit. Eni pred mano je rekla, da se je zredila ze veliko prevec, je sla gor ze 20 kg, pa ima se samo 2 tedna do roka. Ce se nebo pazila in dobila kg se gor, bo jo dala v bolnisnico na oddelek. user posted image  A ni to malo prestrogo? Kaj pa ene ko grejo gor po 30 kg, tiste bi pol moja G dala valda v zaprt oddelek, deeeelec od hraneuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 759
28.1.2009 14:41:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: U_SURDI

ej punce dejte mal povedat kako imate opremljene otroške sobice? A boste imele notri le posteljico, previjalno pa omaro ali že komplet otroško sobico.
Jaz sem najprej imela namen imeti le to troje, nakar me je mož prepričal, da brezveze da bolje da sedaj opremiva tuto kompleto na koncu pa potem le še posteljo ko bo otrok malo večji.....

Bom pa imela slikico na steni, mi bo kolega narisal.

mi imamo tak komplet posteljico,omaro pa previjalno že od prvega.Zdaj za začetek za user posted image bomo imeli košek potem pa gre user posted image v posteljico,tavelik pa v tavelko posteljo,mu bomo pa vzeli komplet sobo mali princuser posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 760
28.1.2009 14:49:14   
U_SURDI
pokica_ jaja midve sva na istem ja,... čeprav nisem štartala predebela, pa niti nejem nič več kot sem prej, tako da mi ni nič kaj jasno zakaj tako veliko šibam gor iz meseca v mesec.....
Ampak smao da bo bebica moja zdrava in da bo vse ok.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
28.1.2009 15:21:58   
gala
Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 25 kg, pa mi ginekologinja nikoli ni nič rekla. Sem še študirala, pospešeno sem delala izpite, vseskozi sedela za knjigami in se nisem veliko gibala. V manj kot pol leta po porodu sem imela spet enako kil kot pred nosečnostjo. Tako da je kreganje okoli kg odvisno od ginekologa. Trenutno imam +9 kg,  upam pa, da bo do konca nosečnosti manj pridobljenih kilogramov. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 762
28.1.2009 15:57:20   
Dudica1
tud jaz sem se v prvi user posted image zredila +25kg pa mi g. nikoli ni nič rekle glede težeuser posted image

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 763
28.1.2009 16:21:03   
maja1488
Jaz jih imam do sedaj tudi +9. Sem v 25 tednu. Moram mal pazit, ker se kile začnejo kopičit proti koncu najbolj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
28.1.2009 17:27:07   
Anonimen
kakšne G. pa imate da vas kregajo, mene v prvi nosečnosti ni prav nič kregala pa čeprav sem se zredila za +30 nekaj tazga, zdaj pa se sploh ne redim, še za enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
28.1.2009 17:30:26   
dito
Jaz jih imam +5 kg, vendar se mi apetit iz dneva v dan veča.user posted image     Upam,da bo či prej lepo vreme, da začnem hodit na sprehod. Mi je gin. rekla, da lahko. Pri hčerki sem se zredila za 24 kg, vendar nisem bila nikoli kregana (sem pa bila polna vode).

Kolegica se je pri prvem zredila čez 30 kg in je v roku pol leta tudi vse dol dobila (mali ji ni spal).

Včasih si mislim, da se bom tokrat kontrolirala potem me  premamijo sladkarije (ful rada pečem in kuham).
pokica--pravim, da je veliko pozitivnega, tudi jaz sem v 1.user posted image  uporabljala vodne tampone, tokrat pač sem malo v dilemi. Teh par mesecev bom že zdržala, kot pa da nekaj "fašem" si ne odpustim.user posted image

oprema sobice- posteljca bo kakšno leto v spalnici, ker imamo spodaj samo eno otroško. Spomladi pa začnemo z urejanjem mansarde. spet bodo šli evri. komaj smo se selili pa spet delo. Pri hiši ni nikoli konec dela.user posted image

Kaj ste slišale kaj za malinov čaj ( malinovih listov). Baje je ful vredu, da ga piješ. Vendar ne vem, če si lahko posušiš domače liste in potem to piješ. Če katera kaj več ve naj napiše?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 766
28.1.2009 17:33:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kakšne G. pa imate da vas kregajo, mene v prvi nosečnosti ni prav nič kregala pa čeprav sem se zredila za +30 nekaj tazga, zdaj pa se sploh ne redim, še za enkratuser posted image user posted image

user posted image kile grejo ponavadi zadnji mesec gor,tko da raje ne govoriuser posted image

DITO tudi jaz čakam da bo lepše vreme za sprehode in hitro hojo,
za malinov čaj pa še nisem slišala,zakaj naj bi biluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
28.1.2009 17:35:53   
mani2
Malinov čaj naj bi bil za mehčanje materničnega vratu in ga lahko piješ zadnje 4 tedne nosečnosti. Tako mi je rekla v zeliščni trgovini.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 768
28.1.2009 17:37:42   
Anonimen
Evo, pa smo dočakali MF. Je menda vse ok. O barvi sobice pa še nič ne vemo user posted image . Bo treba kako rumeno si omislit. V glavnem. Naslednji pregled imam 6.3., vmes imam pa še test za sladkor, ker me zdaj en beden prehlad daje.

A ni malinov čaj šele potem, za sprožanje poroda oziroma mehčanje MV?

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
28.1.2009 17:38:26   
Anonimen
Uh mani, si me prehitela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
28.1.2009 17:38:54   
dito
cveka30- pa si vseh 30 kg spravla dol? Jaz svojih nisem, prej sem nosla št. 34 sedaj pa 36- 38 (večina). user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 771
28.1.2009 17:41:23   
dito
Majch-  piješ ga lahko 1 mesec prej. Vendar mene zanima, če bi lahko domače liste posušila in kako ga sploh pripraviš.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 772
28.1.2009 17:46:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Malinov čaj naj bi bil za mehčanje materničnega vratu in ga lahko piješ zadnje 4 tedne nosečnosti. Tako mi je rekla v zeliščni trgovini.

a pa to je dobr pit zadnje 4 tedne,če ga priporočajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.1.2009 17:47:42   
Dudica1
aja MAJCH čestitke za morfo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.1.2009 17:49:16   
dito
Dudica 1- baje je dobro. kaj je pa res pa ne vem. Saj tudi kreme za strije priporočajo te in te, pa je čisto vseeno s katero se mažeš. Bolj mastna je tem boljše.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?