AKP -> RE: Majčice 2009 - 2. del (28.1.2009 5:35:38)
|
Dobro jutro! Kavico sem že popila, včerajšnje debate sem že prebral, malo še po čvekam pa grem še malo spat. Pri nam je precej snega in vsi sosedi pridno kidajo. Je prava zimska idila, ki pa jo jaz opazujem samo od znotraj. Je v ponedeljek tako lepo sijal sonček, da sem se že videla v ležalniku na terasi. Komaj čakam, da bo pomlad, da bom lahko vsaj malo zunaj. Sem včeraj ravno spraševala mojo zdravnico, kako je okoli kontrole. Saj pridno počivam doma, ampak vsaj 1x tedensko pa grem malo ven, vsaj nakup naredit, da imam doma hrano pa, da pridem malo med ljudi. Se tolažim s tem, da bom potem z vozičkom delala km okoli in da bom vse te dneve nadoknadila, ko ne morem ven. Vidim, da imate debato okoli prijave otroka. Na srečo nimam teh problemov in bo, kar na našem skupnem naslovu. Naša občina, da nekaj denarja in mislim, da tudi pri vrtcu ne bo problema. Vsaj upam, da ne. Pa še babica se ponuja, da bi čuvala, ker gre letos v pokoj, jaz pa sem bolj navdušena nad vrtcem. Sem ji povedala, da bo itak dobila malo miško za čuvat, ko bo bolna, ker neke pogoste bolniške ravno ne vem, če si bom lahko privoščila. Glavno, da pride čim prej naš mesec in da imamo vsaj eno leto brez teh skrbi.
|
|
|
|