Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jst sem se zredila za približno 7 kg. Največ sem se tam v 3.mesecu. Zdej pa malo bolj pazim, ker mam slabe izkušnje z izgubljanjem kg in mojo ščitnico. Ampak vseeno se mi kar nabirajo
Lepo, da imamo že 2.del. Je videt, da je slabo vreme
Jst se raje ne grem tehtat ... morm met med +7 do +10... kriza... Kaj šele bo... V prvi nosečnosti sem se največ zredila v zadnjih dveh mesecih... Ampak je šlo lepo dol, brez hujšanja...
Jst sem najbrž nekje pri +1kg (ko sem se zadnjič vagala, še ni pokazalo cel kg plusa) - 23t 5d. Sem pa šele prejšnji teden začela it gor, tko da... bomo vidli, kaj bo čez kak mesec...
ctg-delajo že pred 38.tednom...jaz sem šla takrat že rodit, pa so mi ga že ene 3x prej delal
ja sm šla zdaj v staro materinsko gledat pa so mi ga delal prvič v 33 tednu.Tko da bo treba še mal počakat. S kilogrami sm pa pršla tko nazaj kot sem jih imela preden sm zanosila,zdaj bo šlo pa počas gor
Smo tam-tam s kilam,ja na koncu res kar zletijo gor,KatMat edin ti zaostajaš. lananai pa ti,daj kaj pojest no..
CTG so mi delali pred 30.tednom,sem imela prehitre popadke,pa pol po 38.tednu.Skoz sem imela ene krvavitve,pa popadke pol sem pa obakrat rodila čez rok. Sta se mogla še fajn zredit,pa pripravit
< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 21.1.2009 12:12:10 >
ctg-delajo že pred 38.tednom...jaz sem šla takrat že rodit, pa so mi ga že ene 3x prej delal
ja sm šla zdaj v staro materinsko gledat pa so mi ga delal prvič v 33 tednu.Tko da bo treba še mal počakat. S kilogrami sm pa pršla tko nazaj kot sem jih imela preden sm zanosila,zdaj bo šlo pa počas gor
no, to je še pa za mene čist novo ... Se spomnim da tudi veliko prijateljc sploh ni imelo pred porodom ctg... Zakaj so te pa dali Dudica na CTG?