2mak -> RE: Majčice 2009 - 2. del (23.1.2009 19:49:06)
|
Dudica, take težave sem imela jaz v 1. nosečnosti - ponoči sem se zbujala in prvič sem prav jokala, ker me je bilo tako strah, ker nisem mogla dihat. Bolelo me je spredaj pri žlički nekje in zadaj med lopaticama. Potem so mi naredili tudi uz srca in svašta zraven, pa mi je na koncu pomagal le porod oz. ko se je otroček spustil toliko nižje, da mi ni več pritiskal nevemkam. So mi predlagali naj po porodu naredim gastroskopijo, ampak je bilo potem itak dobro in nisem šla. V tej nosečnosti me je tudi parkrat bolelo in mi pomaga, če "podiram kupčke", ampak jaz to na silo ne znam in je težko. Če mi vseeno uspe, je lažje. Imena pa... Jaša je meni ful ful všeč za fantka, pa je že od dragega nečak, pa všeč mi je še Črt, pa se moj dragi ne strinja (ker je bil njegov pokojni sošolec, pa bi ga spominjalo nanj...), za punčko mi je pa ravno danes hčerka povedala kako naj ji bo ime. Borut!!! Sem se tok smejala - sploh ne vem kje je našla to ime. Všeč so mi še Blažka, Brina (jih je že ful, vem), pa še dosti imen, samo nobeno me do zdaj še ni prepričalo. Zudi Gal, Zala, Zara... Lepo!!! Uživajte!!!
|
|
|
|