|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
21.2.2009 13:28:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Punce pejte pogledat na stran od 24ur.com, je članek pod bibaleze nasveti za novorojenčka, se splača prebrat. 

BOMO TAKOJ PREČEKIRAL user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.2.2009 13:51:19   
KatMat
ah...kaj se nastavi....nastav se...za bozic jaslce...za pusta pa       peharcek.....

men je tak dolgcas...mojga spet ni in jaz romam po hiši...grem se mal sesat...sej sem tle ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.2.2009 13:52:39   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.2.2009 13:53:45   
KatMat
peharcek...za flancatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.2.2009 13:54:23   
Dudica1
NO DAJ KATMAT pol pa kej povej da ne boš tla znucala...user posted image pa sej tolaži se s tem da mojga tud ni...pride ko se mal noč nardi k ne morjo več delatuser posted image sej hvalabogu je ob 6h temauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.2.2009 13:55:55   
KatMat
jah ne vem kaj naj povem...cakam da me pele u shoping

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.2.2009 13:57:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jah ne vem kaj naj povem...cakam da me pele u shoping

aja ja pa a nisi že dost prej rekla da greste u btc...a to še niste šliuser posted image ...pol pa verjamem da ga težko čakaš ja...pa sej bo kmal pršuuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.2.2009 13:58:37   
KatMat
nekam je se skocu prej...ekola...jaz pa u luft gledam....grem pogledat ce je kej po tv

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.2.2009 14:03:28   
Dudica1

nekam je se skocu prej...ekola...jaz pa u luft gledam....grem pogledat ce je kej po tv

ma nč ni po tv prav brezvezne programe majo ob sobotihuser posted image ,upam da je vsaj zvečer kaj pametnega.

KATMAT kdaj se splača jutri pridit v cerknico?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.2.2009 14:09:53   
Anonimen
evo mene po kosilu, zdaj bomo pa mal počival, pol pa v maškare!user posted image user posted image user posted image user posted image naš triletnik komaj čaka da gremo, jaz pa poterbežlivo čakam če mi bo mogoče možek posesal po hiši, ker se jaz neki čudno počutim pa se ne upam un sesalc po hiši vlačt, mi je ratu ful težakuser posted image
no ja kosilo mi je skuhal, sam prštimala sem mu pa vse jaz, tako da je samo fliknu v pečico in peklo se je samouser posted image user posted image user posted image user posted image

po TV pa kot ponavadi nič pametnegauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.2.2009 14:11:15   
Dudica1
CVEKA kam greste v maškare in kaj ste imeli za kosilo?
mi bomo zdaj jedli pire pa piščančka in solato fižolovo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.2.2009 14:24:51   
Anonimen
dudica1: nikamer deleč ne gremo v maškare, mal se bomo tukaj doma pokazali pol bomo pa še šli k babici na petkovc se mal pokazat, pa mogoče mal k tetam pa stricem, da bo naš malček dobu za pusta hrusta, nič več tojk ne bomo hodil okoluser posted image

za kosilo pa smo imeli: govejo juhico z rezancemi. pečen krompir, pečeno svinjsko ribico, zeleno solato, za sladico pa so miške! njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.2.2009 14:27:39   
Dudica1
a tako...men se pa nikamor ne da...zdaj ko pojemo gremo ven mal na sonček...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.2.2009 14:27:42   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

lananai kera aprilčica je že rodila???

http://www.ringaraja.net/forum/April%C4%8Dica_Rmmaja_ima_dva_korenjaka/m_3829375/tm.htm

Malo firbcam pod rodili smo, ker me zanima, kaka imena dajejo otrokom. user posted image Sicer bomo pa kmalu že majčice na vrsti, potem bo še bolj zanimivo brati!

aha, sem šla takoj k sem post objavla pogledat kera je že rodila... se mi ena nič ne javlja, pa sem mislila da je mogoče že ona rodila user posted image  user posted image  user posted image  nikol se ne ve...

kuham kosilo... goveja župca (k bom mela jutr obiske in je nam mela časa delat)... za kosilo bom naredila še skutne štruklje (kot sladica)... za tko mal za grickat pa delam limonine muffine... celo stanovanje diši po juhi in limoni user posted image  user posted image  

zjutri je prišel mimo potujoči pek, pa sem takoj letela po krofe user posted image  user posted image  sem svojga takoj snedla, moj dragi pa še ne... zdej mi pa skomine dela k vem da je tm na omari in me prov vabi da ugriznem vanj user posted image  user posted image

jz pustovala ne bom nič... se mi prov ne da.. pa nimam še otrok da bi bil to nujna stvar.. drugo leto bo že drugače... pustovalke, pripravite kakšne slikice, da si bomo mi lahko kej ogledale

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.2.2009 14:33:42   
Dudica1
ja mene bi tud mikal tisti krof v omari če nebi bil men namenjenuser posted image user posted image user posted image

drugač pa BLUEEYES pridem k teb mal vohat po stanovanju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.2.2009 14:34:43   
Anonimen
saj jaz tud nisem kaj preveč za pusta, in se ne bom nič našemla ker sem že tako in tako lubenicauser posted image
bolj se mi gre za sina da bo imel kakšno veselje, pa tukaj v logatcu nimajo preveč navade otroci za maškare, jih je bolj malo tako da ga bom peljala k meni domov oz. k svojim staršem, ker gor otroci še vedno hodjo od hiše do hiše in prinašajo pomlad, in to mi se ful dopadeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.2.2009 14:48:39   
Dudica1
ja to je pa res ja...maškare niso več tisto kar so bile ko smo mi okrog hodiliuser posted image ...na žalost je tko nekje se to še ohranja vendar upada...razen po večjih krajih imajo še karnevale po hišah se pa ne hodi več tko...user posted image

no uglavnem mi gremo zdaj ven in bomo po vsej verjetnosti do teme zunaj ker je še vedno ful toplo eni so tukaj že v kratkih rokavih user posted image ...malo hitro ampak to pomeni da je res toplo

uživajte in se beremo in pišemo kaj zvečer...pa ne preveč načvekat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.2.2009 14:52:13   
Anonimen
no jaz tud odhajam čao!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.2.2009 15:05:01   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

najbolj je pridt okol enajstih....parkirate v podskrajniku v coni iz katere bo organiziran prevoz(BREZPLACEN)v cerknico...ampak pol placas vstopnino...al pa poklices mene pa ti povem kje it notr da ne placas....ce boste parkirali blizje cerknici boste pesacle do same cerknice...ker bojo avti za cesto vsepovsod...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.2.2009 15:06:12   
KatMat
a bi kaksna krofe???

sem jih naredla za celo vojsko pa sama sva doma??zdej jih morm pa potalat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.2.2009 15:28:32   
KatMat
no zdej pa res ni nobene vec...pa nic...grem pa tud jest mal vn papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.2.2009 15:40:26   
Blueeyes
grem jest kosilo, pa se vrnem popoldne enkrat ko sonček zaide in nam mela kej za delat... pa-pa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.2.2009 16:52:49   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

najbolj je pridt okol enajstih....parkirate v podskrajniku v coni iz katere bo organiziran prevoz(BREZPLACEN)v cerknico...ampak pol placas vstopnino...al pa poklices mene pa ti povem kje it notr da ne placas....ce boste parkirali blizje cerknici boste pesacle do same cerknice...ker bojo avti za cesto vsepovsod...

aha no bomo videli za kam se bomo odločli...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.2.2009 19:32:06   
Anonimen
čer punce

no mi smo se pa mal potepal, naš korenjak ne mara maškar tako da ga nisem oblekla v maškarouser posted image maske so mu všeč ampak on noče bit maškara, a bi ketera imela pikapolonico od 4-5 letnika? oddamuser posted image
zdaj pa že spi v svoji postelji, jaz pa gledam poročila

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.2.2009 19:42:35   
lake
Ja jst tud gledam poročila, in ugotavljam da ni nč pametnega po tv. Je bla pa prej kuharska oddaja k so med drugim delal tud krofe. Ste gledale, glede na to da zadnje dneve na forumupogovor teče večinoma o krofih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.