|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
18.2.2009 8:29:06   
KatMat
aja babe...kaj zdej to...tam u banki sem se po tleh metala pa tulila pa se zvijala-vas pa od nikjer!!!niso resilca klical za u kc ampak za u polje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
18.2.2009 8:38:15   
lananai
Samo nahrbtnika pa po moje res ne smeš pred kakim letom uporabljat... al kako? Najbrž ga lahko uporabljaš, ko nehaš kengurujčka. Sej se po moje obojno splača, če nameravaš po sprehodih hodit na terenih, kjer z vozičkom ne gre. Sej tati ga bo z veseljem nosil. Ga že vidim, kako bo ponosno hodil naokrog s štruco malo. user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
18.2.2009 8:39:37   
maja1488
Jst sem pa mislila, da bom šla v šoping enkrat v marcu, ko bom kaj našparala, pa zgleda da bom mogla naslednji teden, ker so tamali čeveljčki že pri koncu in bo treba nove. Bom s to potjo kupila še vse kar nam manjka za user posted image , da mi pol ni več nujno v Ljubljano hodit. Pa komaj čakam na pregled čez 14 dni user posted image .

Je pa mala spala celo noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
18.2.2009 8:40:19   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

aja babe...kaj zdej to...tam u banki sem se po tleh metala pa tulila pa se zvijala-vas pa od nikjer!!!niso resilca klical za u kc ampak za u polje

Da niste bile v različnih bankah?? Mogoče se pa zato nobena ne javi, ker so v zaporu. Hihi. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
18.2.2009 8:42:09   
mani2
Dobro jutro čveke.

Jaz sem ravnokar pojedla zajtrk. Krofe. Me je včeraj presenetil sodelavec mojega dragega in mi jih je prinesel iz Trojan.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
18.2.2009 8:43:54   
OliveOyl
Ne morem ven, KatMat izdajalka...zdaj se pa sprašuješ kje smo...user posted image user posted image

Ni mi prileplo pa taka fajn slika,j... ti.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 18.2.2009 8:44:45 >

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
18.2.2009 8:45:43   
bella106
Dobro jutro čvekice!

no da se vam še jst malo javim. uf komaj sem se prebila čez vse strani ki ste jih uspele načvekati. user posted image

pravzaprav ste toliko povedale da ne vem kaj naj kateri odgovorim.

Povem lahko samo to, da tatooja nimam, bi si ga ful dala naredit ampak nimam jajc da bi šla....user posted image

vidim da vse veselo in pridno nabavljate opremo za svoje user posted image  . bi pa imela eno vprašanje za vse ki imate izkušnje oz. ki karkoli veste: včeraj sem gledala jogije za posteljico ampak meni se ti vsi jogiji zdijo tako tanki (12 cm)??? a je to dovolj za bebico??
oz kakšen jogi sploh mora biti??

Pridno čvekajte še naprej ko pa bo kej časa (če ne prej ko bom na dopustu) se vam pa še kej oglasim !

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
18.2.2009 8:47:10   
lananai
Jst sem se pa že najavila ta vikend pri noni - ji bom šla za asistentko pri krofih! user posted image  Bom pozorno spremljala, da jih bom naslednjič znala že sama. user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
18.2.2009 8:47:18   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ne morem ven, KatMat izdajalka...zdaj se pa sprašuješ kje smo...user posted image user posted image

Ni mi prileplo pa taka fajn slika,j... ti.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   vam lustn!!!mene so celo noc spraseval kaj na slikcah vidm...pa razne igrce smo se sli...pol pa dve tabletki pa hop spat...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
18.2.2009 8:48:34   
OliveOyl
Sam na hitrco,da se javim...,spala sem tako slabo,skoz sem nekaj razmišljala,ma groza.user posted image
Ma saj bom vse zrihtala,tako ku je treba,še zmeraj sem.
Zdaj pa grem mal pospravit,ker sem končno sama.Zunaj je pa tak mraz,da ni za povedat,pa še ta sneg speeet.
Ma danes ni moj dan,grem bajto drgnit da se mal razbistrim.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
18.2.2009 8:49:50   
maja1488
bella106 - jagiji so tudi mehkejši od naših, če si opazla. Moraš gledat na to, da na tem jogiju spi otrok do max 20kg. S tako težo pa tiste mehke pene niti ukrivi ne. Zato je brez veze, da bi bil jogi debelejši. Odrasli imamo 1x debelejšega, pa smo ful težji.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
18.2.2009 8:50:28   
OliveOyl
Kati mene je tudi en paznik celo noč nadlegoval s tistim pendrekom,mislim še ponoči,v arestu,nima človk mira.user posted image user posted image  Sam jaz nisem nič izdala..

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.2.2009 8:51:29   
KatMat
jaz sibam pa u kamnik k svojmu dohtarju da mu dam obvestilo zravniku ki ga more poslat na komisijo...a je vas tud g kej opozorila??men je rekla naj racunam da mi bodo zavrnil ceprav mi je gor cel roman napisala (da mi mal kt vn ze gleda otrok) baje da zavracajo kot po tekocem traku

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
18.2.2009 8:52:33   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Kati mene je tudi en paznik celo noč nadlegoval s tistim pendrekom,mislim še ponoči,v arestu,nima človk mira.user posted image user posted image  Sam jaz nisem nič izdala..

jah fajn!!!ce ne te bomo ze nasle!! !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.2.2009 8:53:57   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz sibam pa u kamnik k svojmu dohtarju da mu dam obvestilo zravniku ki ga more poslat na komisijo...a je vas tud g kej opozorila??men je rekla naj racunam da mi bodo zavrnil ceprav mi je gor cel roman napisala (da mi mal kt vn ze gleda otrok) baje da zavracajo kot po tekocem traku

Men so na začetku zavračali pa sem imela full problemov,ko sem mogla strogo ležat so me poslali delat,sem šla tud do odvetnika..zdaj ko mi pa gin.dovoli sprehode moram pa strogo ležat,kao.
pa kar podaljšali so mi do konca,ne moreš verjet.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.2.2009 8:55:10   
OliveOyl
Tudi jaz pokam kufre zdaj...lepo se načvekajte,pa toplo se oblecite za ven.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.2.2009 8:55:28   
KatMat
upam da bodo men tud...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.2.2009 8:58:08   
dito
bella106- debelina jogija ne vpliva na kvaliteto. Vse je odvisno od polnil. Tudi za velike postelje s0 12 cm jogiji iz hladno brizgane pene (najboljši).

magnesol- meni je pa ful dober.

Danes pa imam pregled. Sem že vsa nemirna in kar naprej gledam na uro da bo 12. Upam, da bo vse vredu z user posted image . Kaj mislite, da bom že dobila papirje za socialno in za materinsko?

Spala pa sem ful dobro. Hči je že skoraj mesec ful pridna. Brez trme pred spanjem. Sedaj, ko je ura pol devet gre sama v posteljo in zaspi v roku petih min. Ne morem verjet, da lahko vplivajo zbiranje zlatih zvezdic in črnih pik tako na otroka. Ko se rodil user posted image  sva ji obljubila, da dobi trampolin. Sedaj pa bomo videli kako dolgo bo to aktualno.

Kosilo:???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
18.2.2009 8:59:28   
lake
Dobro jutro!

Jst sm mela tud neke more ponoč, in sicer sm sanjala da sm mogla v službo, in so me tm vsi živciral, haha. Sicer pa kar se komisije tiče, men so tud enkrat zavrnl, potem pa podaljšal na podlagi bruhanja in tahikardije. Je pa res da je čist odvisno komu prideš v roke pri komisiji.Sicer sm pa na bolniški, oz. trenutno na dopustu, zaradi službe, ker je za nosečnice preveč rizično.

KatMat: te bomo že nekak ven spravlle, nč bat, ti prnesem pilo v torti user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
18.2.2009 9:00:46   
KatMat
drzim pesti za danes....

kuhal bomo pa...hhmmm...kurje nogice u pecic pa krompircek v pecic pa solatka

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
18.2.2009 9:01:54   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat: te bomo že nekak ven spravlle, nč bat, ti prnesem pilo v torti user posted image .

hehehe....sam bagercek bomo lukno skopal...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
18.2.2009 9:02:18   
dito
Katmat- upam, da dobiš podaljšano.  Kaj je pa narobe,da si v bolniški?
Pri meni ni bilo problema. Nazadnje so mi podaljšali za 1,5 mesec. Sedaj pa tudi mislim, da mi bodo do porodniške. Če pa ne bom pa šla delat.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.2.2009 9:02:46   
KatMat
se beremo kasneje!!papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.2.2009 9:04:54   
bella106
dito- v katerem tednu user posted image  si? za papirje moja kolegica mi je povedala da ponavadi papirje dobijo tam okrog 30 tedna oz. na zadnjem UZ (če nimaš UZ vsakič - če se držijo koliko jih pripada).

a pa mora biti jogi trd ali mehek? kaj priporočate kakšen specifičnega??

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.2.2009 9:05:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Kaj mislite, da bom že dobila papirje za socialno in za materinsko?

Jst sem že dobila prejšnji teden papirje. Samo jih lahko šele začetek marca na socialno nesem. Oziroma je samo en papir, ki ga neseš na socialno, oni ti pa baje dajo vse potrebne papirje in ti povejo, kako naprej.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?