TTAANNYYA (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SABILA -> TTAANNYYA (13.4.2005 14:10:44)

ZDRAVO!

NAJPREJ VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN.
MEN SE JE NA TESTU POKAZALA ENA ZELO IZRAZITA TEMNOROZA ČRTICA DRUGA PA KOMAJ VIDNA SVETLO ROZA. KER NISEM VEDELA KAJ NAJ SI MISLIM SEM ODŠLA V LEKARNO IN MI JE FARMACEVTKA REKLA:JA ČESTITAM!
KO SEM DOBILA VSE SOLZNE UČKE SEM ODŠLA ŠE V GINEKOLOŠK AMBULANTO KAJTI NOČE SE ŠE PREHITRO VESELITI, PA MI JE SESTRA REKLA DA NAJ POKLIČEM POPOLDAN KO BO MOJ G. DELALA TER DA SE BOM Z NJO VSE ZMENILA TER JI RAZLOŽILA SITUACIJO! POKLICALA JO BOM OB 15.00 IN UPAM DA MI BO ŠE ONA POTRDILA!

SE TI JAVIM PO TRETJI URI PA TI BOM POVEDALA KAKO IN KAJ NAPREJ!

TAKO SEM VESELA DA LAHKO ŠE S KATERO DELIM SVOJE VESELJE, UPAM DA SE NE RAZBLINILO!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anonimen -> TTAANNYYA (13.4.2005 14:28:56)

Pa saj ne bi rabila klicati g.!! Verjemi, uspelo vama je!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo:Ful uživaj v teh lepih trenutkih. Vso srečo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Špelka -> TTAANNYYA (13.4.2005 14:44:04)

A te moti? A maš slab dan? ;););) Pismu, ženska je sporočila, da je noseča, ti pa tko! Aja - mogoče ljubosumje?;););) Uh, sem zlobn, ne?;)

emaa -> TTAANNYYA (13.4.2005 14:46:11)

čakajoča jaz pa neo razumem, sta že tri poste odprle, pa si sam nekaj sporočata, kar bi lahko že pod prvega dopisale (je samo med njima)
Punci res ni treba za vsako sporčilce nov post, lahko pod starega napišeta ali pa na privat

anadejka -> TTAANNYYA (13.4.2005 14:55:59)

Veronyka iskrene čestitke za 9nebesa9nebesa9nebesa,pa lepo in mirno nosečnost ter enega zdravega in lepega otročka,ki bo ubogal mamico in atija vama želim.

Kar se pa tiče odpiranje tem,pa resno,Ema in ostale punce imajo prav.Če se pogovarjata samo dve imata za to nabiralnik,pa si pošiljajta pisma.Novih postov se ne odpira kar tako za vsako stvar.

No ja tokrat naj ti bo k si glih nosečka;)

Pa vso srečo!!!

SašaR -> TTAANNYYA (13.4.2005 15:02:36)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

simonas -> TTAANNYYA (13.4.2005 15:12:13)

Tanya prijavit se moraš na forum, potem pa bo zlahka šlo.

Simona

Stran: [1]