Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) (22.1.2009 12:54:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A mogoče katera kaj ve o temle KLIK Mož pravi, da mu je sodelavka povedala, da je sprememba zakona?? Če si pred tem datumom zavarovan, to ostane, po tem datumu se pa na novo ne moreš več zavarovat po partnerju. ne, jaz nisem niš slišala o tem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Očitno je nekaj na tem. Me pa zanima, kaj potem stori nekdo, ki ostane brez službe, ne prejema nadomestila za brezposelnost in ne pridobi pravice do socialne pomoči zaradi partnerjeve plače. S čim naj si tak plača OZZ kot občan? Ce nimas nobenega dohodka ti OZZ placa obcina, saj tako je bilo se pred kakim letom... Ne vem, kako je s tem - glede na to, da sem solastnica stanovanja, v katerem živimo. Si solastnica toda nimas dohodka... Jaz si placujem sama, zato ker kasiram najemnino, drugace pa bi kot lastnica stanovanja ampak brez dohodka bila upravicena, da mi placuje obcina... tako je bilo takrat ko sem jaz te papirje rihtala... Vprasaj na obcini.
|
|
|
|