|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 10:10:37   
hijenca
Dobro jutro!

Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosuuser posted image user posted image . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom pouser posted image .

Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. user posted image user posted image Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest.user posted image

Grem brat malo, dokler on pesmice posluša.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
30.1.2009 10:11:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jutro!

Sem spet user posted image  ker sem se obrnila na en forum za pomoč pri obnovi naše hiše in zgleda da imajo res eni preveč časa. Sami butalci pišejo, ki nimajo kaj pamtenega za povedat. user posted image

Ne morem verjet, da noben ne ve!!!

Jaz tudi ne. Verjetno so že vsi pomrli. Tisti, ki so vedeli namreč. user posted image

Se mi zdi, da se je pri nas na Goričkem nedolgo nazaj nekaj takega delalo. Pa zdi se mi, da je narejeno v turistične namene. Se bom malo pozanimala.

Vsi pravijo naj damo slamo ali les gor. Les opade, slamo pa ne vem kdo bi znal. Pa vseeno bi jaz kak drug naravni material dala gor. Samo ko ne vem kaj. user posted image

Barbaw ti bom čimprej skušala dobiti odgovor oz. nasvetuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
30.1.2009 10:11:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

user posted image user posted image user posted image  Nejc hoče balon postavit na zgornjo poličko, ki je široka 5cm, pa mu ne gre, pa se jezi na balon.user posted image user posted image

Facko user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
30.1.2009 10:11:54   
barbaw
Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. user posted image  je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi.

Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. user posted image user posted image

Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. user posted image  Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. user posted image  Sama sebi se čudim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
30.1.2009 10:12:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

barbaw:

Kje je zdej kak decko zame po mojem okusu....user posted image user posted image user posted image user posted image  Hiter predno se moj mozek zbudi...user posted image  najd kako fotko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
30.1.2009 10:12:19   
suzy85
sms od katy82!!!

Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti.

Boga mala pikica user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, upam, da bosta hitro doma! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
30.1.2009 10:12:27   
Anonimen

O Aspartamu sem že veliko slišala. Žal je v mnogih stvareh in žalostno je, da tudi v "zdravih"user posted image

Ups.... jaz pa ogromno dietnih pijac popijemuser posted image user posted image  In grem pogledat in je res noter ta user posted image .
A bom res mogla se se temu odpovedat user posted image user posted image user posted image

Zato pa jaz raje pijem ta pravo coca-colo

Cocacola user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ( saj ves bojkotiram vse kar ima pikico veze z Izraelom)

Pepsi pijemuser posted image user posted image  

Samo v navadni je pa baje v 1l 300 zlic cukrauser posted image user posted image user posted image

Eh, ko bi voda imela okus...user posted image user posted image

Upsssss, sorry ****user posted image user posted image . Jaz pa ne prenesem okusa Pepsiuser posted image user posted image

Eh... sej sem se jaz tud mogla navadit. Bila sem hud potrosnik cocacola zero... Sedaj pa mi je pepsi max ze kar vsec ratala..
Tud mirinda je dobra in 7 up...

Samo tega se v Slo itak verjetno sploh ne dobi. A se dobo pepsi max?

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
30.1.2009 10:12:30   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
aja, včeraj so nas v čakalnici za EEG obiskali user posted image user posted image user posted image
super so
prvič sem jih videla v živo
otrokom tam v čakalnici to res veliko pomeniuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
30.1.2009 10:12:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosuuser posted image user posted image . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom pouser posted image .

Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. user posted image user posted image Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest.user posted image

user posted image user posted image user posted image
vsaj malo bolje je, pa še ati pride

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
30.1.2009 10:12:48   
barbaw

Jutro!

Sem spet user posted image  ker sem se obrnila na en forum za pomoč pri obnovi naše hiše in zgleda da imajo res eni preveč časa. Sami butalci pišejo, ki nimajo kaj pamtenega za povedat. user posted image

Ne morem verjet, da noben ne ve!!!

Jaz tudi ne. Verjetno so že vsi pomrli. Tisti, ki so vedeli namreč. user posted image

Se mi zdi, da se je pri nas na Goričkem nedolgo nazaj nekaj takega delalo. Pa zdi se mi, da je narejeno v turistične namene. Se bom malo pozanimala.

Vsi pravijo naj damo slamo ali les gor. Les opade, slamo pa ne vem kdo bi znal. Pa vseeno bi jaz kak drug naravni material dala gor. Samo ko ne vem kaj. user posted image

Barbaw ti bom čimprej skušala dobiti odgovor oz. nasvetuser posted image

Hvala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
30.1.2009 10:12:51   
Anitka

Dobro jutro!

Za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image , za zdravje pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
30.1.2009 10:13:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****, jana81: nikjer nisem zasledila koliko pride ta tretma v linea sanelliuser posted image Se vama sanja vsaj okvirno??

kličem prijateljico kolk je ona dala .....

ring ring

plača se glede na tretma... eden je okol 25-30 eur, je pa odvisno od posameznika.

ona je imela 10 tretmajev, pa je dobla še nek popust, sam ona je bila tm pred 3 leti in takrat je blo ceneje, zdej je pa spet klicala in je rekla da so te cene.

Pol je isto kot body wrapping

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
30.1.2009 10:13:23   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila semuser posted image user posted image

Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne veuser posted image user posted image

user posted image user posted image , to drugo me bolj zanimauser posted image

mene tudi, samo do maja je vse možnouser posted image user posted image user posted image

pri nas tudi naletava! pa ni čist rahlo! user posted image  
kdaj bo sonček, pa user posted image

Jaz tudi že komaj čakam, da bo ta grdi sneg nehal padat.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
30.1.2009 10:13:40   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Dober dan!

mi se kar ne moremo poštimati glede zdravja in imava danes s Tilnom ob 11.40 spet P,ker je ves flekast po telesu.user posted image Verjetno so stranski učinki zdravil udarili ven,vsaj pri Nejcu je bilo enkrat takouser posted image
Nejc je pa tudi včeraj zvečer bruhal in driskal,a je danes že doberuser posted image

Špelin@...user posted image user posted image  za boljšo noč.Ko bi že enkrat tudi Gregi spoznal lepoto spanja

Gal in Davud..vse naj najuser posted image user posted image user posted image

zdej bi pa res bil že čas, da se vam vsem zdravje vrne. user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
30.1.2009 10:13:47   
Anonimen

Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. user posted image  je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi.

Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. user posted image user posted image

Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. user posted image  Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. user posted image  Sama sebi se čudim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
30.1.2009 10:13:52   
barbaw

barbaw:

Kje je zdej kak decko zame po mojem okusu....user posted image user posted image user posted image user posted image  Hiter predno se moj mozek zbudi...user posted image  najd kako fotko.

pozabila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
30.1.2009 10:14:10   
Anitka

Ii kak fajnuser posted image user posted image

Ti pa maš izjaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami je dobila trdo kožo

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
30.1.2009 10:15:16   
Anitka

Eh... sej sem se jaz tud mogla navadit. Bila sem hud potrosnik cocacola zero... Sedaj pa mi je pepsi max ze kar vsec ratala..
Tud mirinda je dobra in 7 up...

Samo tega se v Slo itak verjetno sploh ne dobi. A se dobo pepsi max?

Nisem sigurna, ampak mislim, da jauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
30.1.2009 10:15:41   
suzy85
Plavanje je bilo standard, meni je bilo dolgčas, ker sem sama sedela v Logatčanki
in gledala tenisuser posted image . Tast je ostal v bolnioci, naj bi bil že včeraj operiran, pa ni noben šel k njemu, bodo danes dopoldan klicali kako je z njim. Ko je bila mami v bolnici sem vsak dan hodila k njej na obisk, oni pa imajo tako čudne navade, da gredo ob koncih tednauser posted image user posted image

Pri nas smo tudi hodili vsak dan v bolnico. user posted image

mi tudi hodimo vsak dan na obisk, če je kdo v bolnici. se izmenjujemo - 1x eden, 2. drugi. je ravno za novo leto bil bratec (11 let) v bolnici zaradi operacije slepiča in smo bili veliko pri njemu. starši so lahko celo bili od 11. pa do 18. ure na obisku. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
30.1.2009 10:15:54   
Anonimen

barbaw:

pozabila user posted image

Tu lejt... user posted image

Evo je dragi vsta in sedaj imam live performens user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
30.1.2009 10:15:58   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj sem dobila pa tri gesla za Tuševo akcijo

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
30.1.2009 10:16:37   
suzy85
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image  za zdravje in user posted image user posted image user posted image  za pridnega jedca!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
30.1.2009 10:16:45   
hijenca

Jaz sem imela malega včeraj zvečer pri sebi, pa me je tako skrampal, pa zbrcal, da sem ga preselila v kinderpet. Sem mu včeraj zvečer zvezala na kinderpet eno drugo lala igračko, pa jo je ene pol ure matral, meni se je že mešalo od ena in iste pesmice, ampak je zaspal. Danes za dobro jutro, pa zopet lalalalalala, sem raje vstala, ker se mi je že user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
30.1.2009 10:16:57   
Anitka
 user posted image

Jejjjjjjjjjjjjjj

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
30.1.2009 10:17:19   
barbaw
A si gledala film Borat? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?