Punce se to vam tud dogaja? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 13:51:38)

Opažam, da v zadnjem času dostikrat dobim nekakšne mravljince po telesu ali mi odreveni roka, noga...Ni to huda stvar, ne dolgotrajna, je pa moteča...Pa ni to problem samo ponoči:ups:....Slišala sem, da se to tud pojavi v nosečnost, ampak v 18 tednu???

LP:sloncek:

Anonimen -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 14:18:38)

Jap tudi v 18. tednu, pa vsak naslednji teden še bolj pogosto.

Gina -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 14:29:51)

Ja, meni se je to v prvih dveh nos. samo pojavljalo čez dan občasno, pa stalno ponoči. Pri tretji nos. pa na koncu nisem več rok čutila. Nisem vedela, ali držim dobro kozarec ali ne. Totalno mravljinčaste roke. Je trajalo kar precej mesecev po porodu, da sem nazaj dobila "svoje" roke. Ampak zdaj je vse ok.

Čiračara -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 14:32:26)

Ojoj:ups:

Anonimen -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 14:58:34)

jaz mam mravljičaste joške. :zmeden::zmeden: haloo!

Čiračara -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 15:00:26)

Jooj pikec0..a to je tud možno?:zmeden:

Zea -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 19:16:17)

Ja, to je normalno, se pa da čisto odpraviti z vajami (vsaj jaz sem). To sigurno kažejo na vseh telovadbah za nosečnice. V knjigi 'Izziv poroda' od Eve Hrovat Kuhar imaš tudi kar nekaj takih vaj za nosečnost.

Gina -> Punce se to vam tud dogaja? (13.4.2005 20:27:45)

Zea, če je to posledica hudega zatekanja, pač ne moreš odpraviti, če je pa posledica pomanjkanja določenih snovi v telesu, imaš pa prav. že samo magnezij lahko fejst pomaga, ali če ti pogledajo kri in najdejo še kaj drugega, pa pravilna hrana lahko omili... Vaje pa meni niso nič pomagale. Je bilo pa tako grozno, da sem imela zadnje tedne ponoči popolnoma mrtve roke, podnevi pa samo na pol hrome. Obupni občutki so to.

Stran: [1]