sanasan -> 'bralna značka' v vrtcu (20.1.2009 23:37:21)
|
mene pa zanima, če imajo tudi vaši otroci v vrtcu bralno značko ... se imenuje nekaj kot 'palček bralček ali znalček', saj ne vem natančno.... vedno pozabim vprašat, ko sem v vrtcu, sedaj sem pa na bolniški[sm=smiley1.gif] naša štiriletnica je v heterogeni skupini 3-6 in je smrtno resno vzela tole stvar... sicer je to namenjeno starejšim, ampak so zagrabili tudi mlajši.... in sedaj skoraj vsak teden nese v vrtec kakšno knjigico in pove zgodbico... je že čist obsedena s tem[sm=smiley29.gif] kakšne izkušnje imate s tem? mene občasno kar malo 'srh' spreleti, ko zvečer reče 'joj, mami, danes morava pa prebrat to in to knjigico, jo moram jutri v vrtcu povedat'....zjutraj pa v avtu 'mami, a misliš, da znam dovolj dobro?' po eni strani mi je zelo lepo, ker ima neizmerno rada knjige, malo tudi že bere in piše (samoiniciativno), ampak mi tale samokritika in 'sekiranje' že v vrtcu ni najbolj všeč.... aja, pa sem prepričana, da vzgojiteljici to lepo izpeljujeta, je bolj naša tak (samo)kritik (po očiju[sm=jezicek.gif])
|
|
|
|